Concurrentie voorblijven? Kennis bijspijkeren!

Concurrentie voorblijven? Kennis bijspijkeren!

Concurrentie voorblijven? Kennis bijspijkeren!Zodra je de beste bent, wil iedereen de titel claimen. Misschien merk je dat anderen jouw plek willen innemen of ben je juist uit op de positie van je rivalen.

In beide gevallen is één ding heel belangrijk; je concurrenten een stap voor zijn én blijven! Jij wordt de beste of bent het al en dat zal de wereld weten ook. Maar dan zal er binnen jouw bedrijf wel een grote mate van samenwerking moeten bestaan. Een teamgeest. En hierin is het delen en versterken van kennis en vaardigheden heel belangrijk! Mocht het nou zo zijn dat bepaalde voorbeelden van theorie en praktijk nog helemaal niet in jullie gelederen aanwezig zijn, dan zul je daar snel iets aan moeten doen. Straks maken je concurrenten gebruik van mogelijkheden die jij nog helemaal niet kent. En stap je te laat in, dan is je kans zo goed als verkeken! Dat moet koste wat kost voorkomen worden. Niemand mag over jou heen lopen! En dat gaat ook absoluut niet gebeuren, zolang je maar de tools aanpakt die jouw achterstand zullen verhinderen. Namelijk trainingen en workshops. Uiteraard kun je hiervoor mensen uit je eigen onderneming uitkiezen maar ook experts van buitenaf. Wie je hiervoor uitnodigt en welke kennis en vaardigheden binnen jouw bedrijf vereist zijn en voor wie precies, kunnen we je niet vertellen. Daarvoor zul je bij jezelf te rade moeten gaan. Wat we je wel kunnen vertellen is waar je moet zijn om dergelijke bijeenkomsten te laten plaatsvinden. En welke eisen je aan die plekken mag stellen! Zorg er wel voor dat het gemakkelijk is voor de spreker(s)/trainer(s) om de gekozen locatie te bereiken. En spreek die niet alleen met hem/haar/hen door maar ook met alle deelnemers!

 

Criteria

Oké, we liepen al een klein beetje op de zaken vooruit. Dus gaan eens even heel kritisch kijken. Op welke vlakken mag de perfecte plek voor jullie training absoluut niets te wensen overlaten? Wees streng en baseer je in ieder geval op onderstaande bij het maken van je keuze!

Bereikbaarheid

Ja, dat noemden we al even. Iedereen moet de locatie waar je wilt verzamelen met z’n allen gemakkelijk kunnen vinden én bereiken. Zorg er daarom voor dat iedereen de route kent en dat je er ook eenvoudig met het openbaar vervoer kunt komen. Het liefste is er dan ook een tram- of bushalte vlak in de buurt. Of zelfs een treinstation! Geef de route en het adres tijdig aan alle deelnemers door.

Parkeerplek

Niet iedereen komt met het openbaar vervoer. Dus wil je er wel zeker van zijn dat degenen die met de auto komen hun voertuig kwijt kunnen. Het liefste dichtbij de ingang, uiteraard.

Ruimte

Behalve genoeg bewegingsvrijheid voor alle deelnemers moet er ook voldoende plek voor hen zijn. Dat heeft wel een hoofdprioriteit, zodra je weet hoeveel mensen er komen.

Helpende hand

Het gebouw waar jullie gaan trainen en workshops houden moet uiteraard voorzien zijn van personeel. We gaan er in ieder geval niet vanuit dat het pand volkomen verlaten maar juist volledig verzorgd is! Zo hebben jullie altijd een aanspreekpunt zodra jullie hulp nodig hebben met wat dan ook.

Koffie, thee en lunch

Je wilt uiteraard dat er iets van de workshop of training blijft hangen. Dan mogen de deelnemers ook niet gestoord worden door knorrende magen! Zorg er dan ook voor dat er catering op de locatie aanwezig is of dat die van buitenaf geregeld kan worden. Tijdens een intensieve en interactieve bijeenkomst wil je natuurlijk dat er voldoende koffie, thee en/of andere verfrissingen aanwezig zijn.

Trainingslocaties in Amsterdam

Afhankelijk van waar jullie zijn gevestigd en wat jullie precies willen gaan doen om de efficiëntie van jullie bedrijf te vergroten, kunnen jullie natuurlijk overal naartoe gaan. Maar in een stad als Amsterdam is er natuurlijk van alles te doen. En voor welke activiteit is dan ook de juiste plek nodig! Daarom hieronder enkele mogelijkheden.

De Patronage

Aan ruimte is hier geen gebrek. Aan een industrieel karakter ook niet! Op creatief vlak kun je hier van alles organiseren. Eind negentiende eeuw werden hier wapens en munitie voor het Nederlandse leger geproduceerd. En nu is het wellicht de bakermat van een coöperatieve groep mensen die zijn weerga niet kent!

Baxter Building

De nerds en geeks onder ons kennen deze naam misschien als het hoofdkwartier van the Fantastic Four. Maar niets van dit alles, ook al is het een hypermodern gebouw, dat aan de buitenkant wel doet denken aan een actuele interpretatie van the Flatiron Building in New York City. Hier kun je altijd je ei kwijt, aangezien het beschikt over diverse boardrooms en lounges. Goed voor de productiviteit en altijd tijd en ruimte voor een gezellige borrel na!

Amsterdam Museum

Hoe Amsterdams wil je het precies hebben? Wat je antwoord ook is, je kunt het krijgen. Voor de meest uiteenlopende evenementen ga je namelijk naar het Amsterdam Museum. Voor videopresentaties, workshops, trainingen en vergaderingen vind je in dit prestigieuze gebouw altijd de juiste ruimte.

Amsterdome

Begin maar vast met ooh en aah roepen! De Amsterdome zal namelijk zeker weten een behoorlijke indruk achterlaten. Met diverse grote en kleine ruimtes heb je altijd voldoende plek voor de trainingen en workshops waar je team(s) en jij hard aan toe zijn. De sfeer van je omgeving draagt namelijk zeker bij aan productiviteit en creativiteit. Wat dat betreft ben je in de Amsterdome absoluut op de juiste plek aanbeland! Groepen van 200 tot 1000 (!) personen zijn van harte welkom hier.

De Doopsgezinde Singelkerk

Amsterdam heeft wat met kerkgebouwen omdopen tot iets anders. Natuurlijk is poppodium Paradiso daarvan het bekendste voorbeeld. Maar ook in de Doopsgezinde Singelkerk kun jij zeker weten je ei kwijt! Hier zijn zes verschillende ruimtes beschikbaar; de kleinste biedt plek aan vier tot 25 personen, terwijl je in de sfeervolle 17de eeuwse kerkzaal met wel 350 mensen kunt zitten. Oftewel, plek zat, dachten we zo. Maar dat is natuurlijk volledig aan jou om te bepalen.

LAB111

Zoals de naam al donkerbruin doet vermoeden, hebben we hier te maken met een voormalig laboratorium. Hoe symbolisch! Want gaan jullie niet allerlei nieuwe kennis en vaardigheden opdoen, wellicht bij wijze van experiment(en)? Profiteer van de uitgebreide ruimte en geniet van de historische sfeer!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Yeungman
Aantal keer gelezen: 1762x
Toegevoegd: 06-04-2020 15:30
Gewijzigd: 07-04-2020 09:22

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!