De Leukste Tuinplanten 8 Combinaties.

De Leukste Tuinplanten 8 Combinaties

De Leukste Tuinplanten 8 Combinaties. De tuin is een geweldige plek voor zowel kinderen als volwassenen om frisse lucht te happen, te bewegen en tijd buiten door te brengen. Het is ook een geweldige plek om plezier te hebben!

De tuin is een geweldige plek voor zowel kinderen als volwassenen om frisse lucht te happen, te bewegen en tijd buiten door te brengen. Het is ook een geweldige plek om plezier te hebben! Van spelen in de speeltuin tot relaxen in de hangmat met een goed boek, er zijn eindeloos veel activiteiten die uw tuin leuker kunnen maken. Maar wat als je geen ruimte of planten in je tuin hebt? Met deze 8 plantencombinaties ben je klaar om een spannende tijd te hebben in je achtertuin.

 

8 Combinaties om uw tuin aangenamer te maken

1. Rozen, struiken en klimop
Met deze combinatie brengt u eenvoudig leven in uw tuin. De rozen geven uw tuin een romantisch gevoel, terwijl de klimop wat kleur toevoegt en extra groen aan uw tuin geeft. Het is een geweldige manier om je ruimte te verlevendigen en interessanter te maken.
2. Staghorn varens en Cryptocorals
De mix van kleuren maakt deze combinatie levendig en leuk! De hertshoornvarens zorgen voor extra groen, terwijl de cryptocoralen voor een mooi kleuraccent zorgen. Als je deze twee planten in je achtertuin hebt staan, is de kans groot dat je lekker buiten in de schaduw een goed boek kunt lezen of naar de vogels kunt kijken die in je tuin rondfladderen!
3. Hibiscus en zwarte ogen Susans
Deze plantencombinatie is er een voor in de boeken! De hibiscusbloemen zorgen voor prachtige kleuren in elke ruimte en voegen groen toe dat nergens anders in je tuin te vinden is. De black-eyed susans zijn schattig, waardoor ze samen een opvallende combo vormen die niet veel werk nodig heeft om het er geweldig uit te laten zien!
4. Rozen, Japanse esdoorn, en varens
Deze plantencombinatie is zeker om vreugde te brengen in het leven van iedereen die er langs loopt! Deze plantencombinatie biedt een verscheidenheid aan kleuren met rustgevende greens, evenals een aantal mooie bloemen die elke buitenruimte zullen opfleuren! Ze zijn ook gemakkelijk te verzorgen, wat betekent dat ze

 

1. Paars en Groen

De combinatie van paars en groen is een geweldige manier om wat kleur in je tuin aan te brengen. Crocosmia, Lavendel, Geranium en Wisteria planten zijn allemaal goede keuzes voor deze combinatie.

 

2. Blauw, rood en oranje

Als u op zoek bent naar een kleurrijke plek in uw tuin, zijn deze planten perfect voor u. Ze creëren een prachtige tuin die perfect zal zijn voor elk seizoen. Koppel ze aan elkaar en je hebt een geweldige look.
2. Klimop, violet en geel
De klimopplant is een van de populairste planten om in je tuin te laten groeien omdat hij makkelijk te onderhouden is. Hij groeit snel, heeft weinig verzorging nodig en staat erom bekend vlinders aan te trekken. De viooltjesplant met zijn levendige kleuren is ook geweldig om vlinders in de tuin aan te trekken!
3. Paars, wit en rood
De paarse bloem is een van de beste bloemen om in je tuin te laten groeien als je een kalmerend effect op je ruimte wilt. Ze is ook heel veelzijdig en kan zowel binnen als buiten in elk klimaat zonder problemen worden gekweekt! De witte bloem voegt helderheid toe aan uw ruimte en de rode bloem zal wat pop van kleur toevoegen aan dit kleurenschema.
4. Brons, groen en geel
De bronzen bloem heeft een interessante bloeitijd die ongeveer 2-3 weken duurt voordat ze afsterft om plaats te maken voor nieuwe bloemen. De bladeren zijn ook donkergroen, waardoor ze er anders uitzien dan andere bloemen in tuinen over de hele wereld! De groene bloem voegt wat levendigheid toe aan deze combinatie, terwijl de gele bloem ook lichtheid toevoegt aan de ruimte
5. Blauw, bruin en oranje
Deze kleuren geven je een rustige uitstraling omdat ze goed samengaan met elkaar, maar wanneer ze gecombineerd worden met een andere kleur uit deze lijst

 

3. Wit en goud

Planten
Witte planten zijn een geweldige manier om wat kleur aan uw tuin toe te voegen. De witte bloemen van de papierwitte narcis en de witte bloesems van de lelie vormen een uitstekend duo in deze bloemencombinatie. Als u geen ruimte hebt voor bloemen, kunnen deze prachtige bloemen ook helpen om de buitenkant van uw huis op te fleuren met hun schoonheid.

 

4. Zwart en bruin

Kleuren
Het is geen geheim dat zwarte en bruine kleuren vaak worden gebruikt om een tuin interessanter te maken. De combinatie van zwart en groen maakt een tuin bijvoorbeeld mystiek, terwijl de combinatie van zwart en paars een spookachtige sfeer kan creëren. Als u niet zeker weet welke kleuren u moet gebruiken, probeer dan uw favoriete kleuren toe te voegen!

 

5. Geel en Roze

Geraniums
Geraniums zijn een verscheidenheid van planten die er in verschillende kleuren zijn. Ze zijn ook perfect te combineren met andere bloemen!
De geel met roze geranium is de perfecte combinatie voor een kindvriendelijk bloembed. Deze kleurencombinatie is ook rustgevend en is een geweldige zomerdecoratie.

 

6. Bruin en Groen

Deze plantencombinatie zou geweldig zijn voor iemand die wat kleur in zijn tuin wil brengen. Als je veel groene planten hebt, zal deze kleurrijke combinatie je tuin er levendig uit laten zien.

 

7. Paars en Blauw

Een van de meest populaire kleuren onder kinderen is paars. En blauw is een kleur die altijd in de mode zal zijn. Als je deze twee kleuren hebt, waarom combineer je ze dan niet en maak je een mooie combinatie van paarse en blauwe bloemen? Deze bloemen kunnen elke tuin leuker maken door een kleurrijke en mooie look voor uw planten te creëren.

 

8. Geel en Groen

Deze combinatie is de perfecte mix van kleuren voor een kind om van te genieten. Het is ook een geweldige oplossing voor uw tuin omdat het planten bevat die weinig verzorging nodig hebben, zoals sedum en klimop.
De combinatie geel en groen is ook geweldig voor iedereen die zijn beplanting levendiger en unieker wil maken. Speel met verschillende tinten geel en groen voor een andere look elke keer als je buiten loopt!

Verzorging van de planten

Om een mooie tuin te houden, moet je zorgvuldig zijn met de verzorging van je planten. Er zijn bepaalde dingen die je wilt doen voor de verschillende plantencombinaties, zodat je planten gezond en mooi blijven.
Het eerste wat je wilt doen is ze regelmatig water geven. Zorg ervoor dat hun grond goed gedraineerd en belucht is door er eens per maand compost of schorssnippers door te mengen.
Vervolgens moet u ze voeden met organische meststoffen, zoals vis en zeewier. Visemulsie is perfect voor eenjarigen omdat het de bladeren van de planten niet verbrandt zoals andere meststoffen dat kunnen doen.
Ten derde, geef ze wat schaduw van de zon met hoge struiken of bomen. Dit helpt de temperatuur in uw tuin laag te houden tijdens de warme seizoenen.
En zorg er ten slotte voor dat ze tijdens hun rustperiode in de winter aan direct zonlicht worden blootgesteld, zodat ze voldoende licht krijgen terwijl ze uitrusten tijdens dit seizoen van koude temperaturen en kortere dagen.

Planten kopen om uw eigen tuin aan te leggen

Als je nog geen tuin hebt, dan is dit het perfecte moment om wat planten te kopen. Als je net begint, is het echter altijd het beste om een paar planten te kiezen die je in je eigen achtertuin kunt kweken. Hoewel ze in het begin misschien duurder zijn, zullen planten u op de lange termijn geld besparen omdat ze minder onderhoud vergen en niet zoveel water nodig hebben. Bovendien, wanneer u planten koopt om in uw eigen tuin te planten, zorg er dan voor dat ze het juiste klimaat hebben voor waar u woont en dat ze er geschikt voor zijn. Als je bijvoorbeeld een bepaalde soort boom of bloem in je tuin wilt planten en je woont in Florida, dan is de kans groot dat de plant het niet zal overleven!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: edwinm83
Aantal keer gelezen: 962x
Toegevoegd: 16-02-2022 14:08
Gewijzigd: 17-02-2022 09:03

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3791 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!