Een echte wintervakantie in Fins Lapland

Een echte wintervakantie in Fins Lapland

Een echte wintervakantie in Fins Lapland Hoewel we het eigenlijk niet zo begrepen hebben op de koude temperaturen houden we wel allemaal van de charme die de winter met zich meebrengt. Nu er in de Alpen steeds minder sneeuw ligt is het tijd om een nieuwe winterse vakantiebestemming te ontdekken, namelijk Fins Lapland!

Heerlijke wintersportbestemming

Vaak wordt er smalend gedaan over Lapland als bestemming voor een wintersportvakantie, maar eigenlijk is dat nergens voor nodig. Het aantal pistes mag dan wel aanzienlijk lager liggen in vergelijking met de skigebieden in de Alpen, dat neemt niet weg dat ze voldoende variatie bieden, er altijd piekfijn bijliggen en het ook met de lifteninfrastructuur helemaal goed zit. Fins Lapland is een wintersportbestemming waar er voor iedereen pistes zijn terug te vinden die perfect zullen weten te voldoen aan de verwachtingen. Wanneer je dus op zoek bent naar een alternatief voor een wintersportvakantie in de Alpen, dan zal een vakantie in het sneeuwzekere Lapland absoluut aan de verwachtingen voldoen!

 Groot aanbod aan winterse activiteiten

Kenmerkend voor Fins Lapland is het enorme aanbod aan winterse activiteiten waar je aan deel kan nemen. Niet alleen beschik je hier over de mogelijkheid om te wintersporten, daarnaast kan je bijvoorbeeld ook een tocht maken met de sneeuwscooter, kan je er voor kiezen om in een slee samen met een echt rendier een leuke trip te maken of is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een heuse huskysafari. Dit klinkt natuurlijk allemaal fantastisch (en dat is het ook), maar er is meer! Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om prachtige sneeuwwandelingen te maken in één van de verschillende natuurparken uit de omgeving? Het hoge noorden is één van de meest adembenemende bestemmingen ter wereld en je hoeft niet veel moeite te doen om te ontdekken waarom!

Gezellige vakantiehuisjes

Er wordt wel eens gezegd dat de toeristische infrastructuur van Fins Lapland niet om over naar huis te schrijven is. We kunnen ons voorstellen dat, dat vroeger misschien het geval was, maar tegenwoordig ligt dat wel even anders. Fins Lapland heeft door de jaren heen aanzienlijk geïnvesteerd in een verbeterde infrastructuur en dat heeft er voor gezorgd dat het tegenwoordig zonder probleem mogelijk is om te vertoeven in een gezellig, warm en comfortabel hotel dat perfect zal weten te voldoen aan jouw verwachtingen. Een beter idee is het echter nog om een huisje te huren. Deze regio staat namelijk bekend om haar uitermate gezellige en sfeervolle vakantiehuisjes die op een boogscheut van zowel het centrum als het skigebied zijn gelegen. Wil je echt de charmes van de winter proeven, dan is een wintervakantie boeken in het sublieme Fins Lapland voor jou zeker en vast een absolute must.

Boek nu ook jouw vakantie naar Lapland!

Bovenstaande heeft je er hopelijk van overtuigd dat Fins Lapland een vakantiebestemming is die je vroeg of laat absoluut eens gezien moet hebben. De regio heeft zo ontzettend veel te bieden en dat zowel voor jong als oud dat het met recht en rede wordt aanzien als één van de meest veelzijdige winterbestemmingen ter wereld. Laat je betoveren door de unieke sfeer van winter en Kerst, geniet met volle teugen in een vakantiehuisje met sauna en bovendien is de kans groot dat je hier tijdens de winter ook nog eens het prachtige noorderlicht te zien krijgt. Het mag dan ook duidelijk zijn, zoek je nog een leuke winterse bestemming voor je volgende vakantie? Aarzel dan niet langer en boek nu ook jouw vakantie Lapland!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: TravelX
Aantal keer gelezen: 3488x
Toegevoegd: 02-10-2014 02:39
Gewijzigd: 18-05-2015 18:42

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3263 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!