Eerste specificaties van LG G4 bekend

Eerste specificaties van LG G4 bekend

Eerste specificaties van LG G4 bekendHet grote telecom bedrijf LG zal binnenkort zijn nieuwe vlaggenschip aankondigen. Dit zal na alle waarschijnlijkheid de G4 worden. In dit artikel leest u alles over deze nieuwe smartphone!

Nog niet lang geleden is de LG G3 in Nederland verkrijgbaar en waarschijnlijk hebben sommige consumenten nog niet eens door dat het toestel al op de markt is. De tijd vliegt voorbij en zoals het tegenwoordig gaat worden er nu al speculaties gedaan met betrekking tot het volgende vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse bedrijf. De LG G4 moet de LG G3 overtreffen op alle vlakken.

 

De LG G4 staat gepland voor begin 2015, wij gaan ervan uit dat de LG G4 niet eerder als mei 2015 gepresenteerd gaat worden. Wanneer het nieuwe vlaggenschip gepresenteerd is zal het binnen enkele weken verkrijgbaar zijn in Nederland, tegenwoordig is de tijd tussen presentatie en uitlevering aanzienlijk verkort. Volgens de geruchten gaat de LG G4 iets meer kosten dan het huidige vlaggenschip. Naar verluidt gaat het toestel 900 dollar kosten en hiermee geeft LG al aan dat het toestel op alle vlakken verbetert zal zijn.

 

Het toestel is nog volop in ontwikkeling en waarschijnlijk ligt het nog gewoon op de ontwerp tafel want het duurt nog minstens 8 maanden voor dat het toestel in Nederland verkrijgbaar zal gaan worden. Toch zijn er her en der al lekken gevonden die iets suggereren over het toestel. Zo zou de LG G4 een accucapaciteit krijgen van 3500mAh en wordt er verder gesuggereerd dat het toestel alleen draadloos is op te laden. Het toestel komt in twee versie op de markt namelijk een 32GB en 64GB versie en het opslaggeheugen is tot maximaal 128GB uit te breiden middels een microSD-kaart.

 

Het is nog veel te vroeg om te zeggen dat de geruchten een kern van waarheid hebben. Een goede kijk op hetgeen waar LG mee bezig is kan ook eigenlijk nog niet verkregen hebben. Alle huidige geruchten hebben te maken met aannames en verwachtingen. De consument wil voorzien worden van informatie en door verwachtingen in de wereld te gooien die in het verlengde liggen van de huidige releases is het eigenlijk goed te doen om een verwachting uit te spreken.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: SanneB
Aantal keer gelezen: 3022x
Toegevoegd: 07-10-2014 13:11
Gewijzigd: 19-04-2016 21:53

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!