foute man

Foute mannen zijn aantrekkelijker dan aardige mannen

foute manDit artikel gaat over de foute man, soms een player maar vaker nog een machoman. Want dat soort mannen schijnt nogal bij veel vrouwen in de prijzen te vallen. We omschrijven aan welke kenmerken deze man voldoet, waarom hij zo aantrekkelijk is voor veel vrouwen maar beschrijven ook de valkuilen waarin vrouwen kunnen vallen door met dit soort mannen een relatie aan te gaan.

Veel vrouwen zijn aardige mannen snel zat!

Het komt misschien nogal tegenstrijdig over maar de waarheid is dat veel vrouwen te aardige mannen snel zat zijn. Na verloop van tijd kunnen ze het te lieve, aardige gedrag niet meer uitstaan. Wellicht dat een eerste kennismaking met een aardige man ze nog wel bevalt. Vooral wanneer ze een slopende relatie achter de rug hebben met een onbetrouwbare, slechte en vreemdgaande man... Ze heeft misschien geen al te goede ervaringen gehad met een verkeerde man en zoekt meer zekerheid. Maar al gauw verveeld die lieve man haar en verlangt ze weer naar spanning en avontuur. Hoe komt het dat aardige mannen meestal minder aantrekkelijk worden gevonden dan foute mannen? Als je dat wilt begrijpen is het noodzakelijk dat je eerst leert wat de kenmerken zijn van een lieve man.

Wat zijn de kenmerken van een te lieve man?

De lieve man... Over hem valt eigenlijk niet veel bijzonders te vertellen. Hij is namelijk min of meer van onbesproken gedrag. Hij is een man die zich aan zijn afspraken houdt, niet te laat komt, zijn vrouw of vriendin altijd in de watten legt en adoreert. Hij overlaad je met complimenten. Je lijkt erin te verstikken. Uitgaan vind hij misschien best leuk maar je weet zeker dat hij nooit dronken thuiskomt en niet vreemdgaat. Je weet altijd precies waar hij uithangt. Maar het liefst sleurt hij jou overal mee naartoe.

Jullie zijn onafscheidelijk. Een erg betrouwbare man dus, de ideale vader en echtgenoot en je ouders lopen ermee weg. Niets ten nadele aan deze man maar hij gaat je op den duur vervelen! Je leven komt geheid in een sleur terecht. Alles is zo voorspelbaar aan deze man. Zelfs als je vreemdgaat vergeeft hij je, omdat jij de liefde van zijn leven bent. Eigenlijk is de lieve man best een beetje hopeloos, toch?

De foute man

Aan foute mannen geen gebrek lijkt het wel. Maar op zich valt dat mee. Veel mannen blijken in het echt toch kneedbaarder dan je zou denken. De échte foute man pik je er zo uit. Komt hij op je eerste afspraakje te laat opdagen? Dan is de kans groot dat je direct beet hebt. Want foute mannen denken eerst aan zichzelf en dan pas aan anderen. Hij laat je dus gemakkelijk even wachten. Hij zal zich excuseren maar er niet al te moeilijk over doen. Hij belooft je nooit weer te laat te komen maar kan dit niet nakomen, net zoals talloze andere beloften die hij doet. De foute man houd van uitgaan.

't Liefst wekelijks in de kroeg

Het liefst zit hij wekelijks in de kroeg. Aan aandacht geen gebrek. Hij gaat makkelijk met andere vrouwen om. Stiekem waardeer je dat maar het maakt je ook jaloers. Maar het heeft geen zin om hem hierop aan te spreken, want foute mannen doen waar ze zelf zin in hebben. Niet dat het asociale dieren zijn. Ze kunnen best omzien naar anderen, maar wel is het sociale gedrag van hen ondermaats. Ze zijn echter wel altijd zichzelf!

De lieve man is onaantrekkelijker maar waarom?

Vrouwen vinden te aardige mannen minder aantrekkelijk. Maar waarom is dat zo? Zouden ze eigenlijk niet heel blij met überhaupt het bestaan van deze mannensoort moeten zijn? Het leven is al zo ongrijpbaar en onzeker. Waarom niet voor veel duidelijk en zekerheid kiezen? Op zich een goede vraag maar het blijkt dat het tegendeel waar is. De belangrijkste reden waarom aardige mannen afknappers zijn voor vrouwen is dat ze schaarste uitstralen... Want laten we heel eerlijk zijn: Een man die er alles aan doet om aardig gevonden te worden, die heeft misschien veel te compenseren en is een beetje hopeloos? Misschien is hij in zijn leven al zo vaak afgewezen...

Als mannen altijd doen wat vrouwen willen dan stralen ze schaarste uit. En welke vrouw wil nou een man die niet in trek is bij andere vrouwen? De man die aandacht van vrouwen tekort komt die zal opgaan in het meisje of vrouw die hem wel veel aandacht geeft.

Te lieve man versus de intuïtie van de vrouw

Veel vrouwen wantrouwen mannen die alles voor ze doen. Ze denken intuïtief dat de man zo lief is om iets voor elkaar te kunnen krijgen of zwakheden te compenseren. Laat daarom als man je ware 'ik' zien. Wees eerlijk, duidelijk en draai nergens om heen. Vaar je eigen koers en wees niet bang jezelf te zijn. Vrouwen waarderen dat. Ze waarderen het nog meer wanneer je naast het leven samen ook je eigen leven hebt met je eigen interesses en vrienden. En wees niet bang om fouten te maken. Hieronder besteden we nog even uitgebreid aandacht aan wat vrouwen zo aantrekkelijk vinden aan de foute man.

De foute man heeft meer sexappeal

Een reden (bewust of niet) waarom vrouwen sneller voor een machoman, player of foute man kiezen is onder andere omdat ze seksueel aantrekkelijker zijn. Het zijn geen types die alles voor je doen, je hand vasthouden als je het even wat moeilijk hebt laat staan dat ze met veel plezier de afwas voor je doen. De foute man echter vind jou aantrekkelijk en vind seks misschien wel het belangrijkste onderdeel van jullie relatie. Dat straalt dan ook van hem af. De foute man heeft meer sexappeal dan gemiddeld. Een echte man dus.

Als je erom vraagt dan krijg je het niet

Alles wat het hartje van de vrouw begeert... De foute vent staat niet altijd voor je klaar wanneer het nodig is. Ze zijn verre van voorspelbaar en dat maakt het voor jou nou net zo spannend. Nu komt het: Omdat hij jou niet altijd aandacht geeft ga je er juist extra naar verlangen. Dat maakt foute mannen vaak zo aantrekkelijk. Je wilt hem hebben maar kunt moeilijk in zijn nabijheid komen omdat hij niet altijd voor je klaarstaat. Schaarste maakt dat dingen kostbaarder worden.

Krijg je te weinig aandacht? Dan ga je dat extra opzoeken! Ja, de foute man is ook mysterieus en onpeilbaar en aandacht trekken heeft niet altijd het gewenste effect. Je zult dus alles uit de kast moeten halen om je zin te krijgen. Foute mannen weten dat, ze zijn zich ervan bewust en spelen ermee. En daarin schuilt ook een gevaar voor jou. Voordat je het weet heb jij je helemaal aan hem overgeleverd, met je gevoelens.

Je hebt als vrouw veel concurrentie

We hebben het maar met je te doen. Want je bent en blijft niet voor eeuwig de enige vrouw in zijn leven. Foute mannen trekken op de een of andere manier altijd de aandacht van andere vrouwen. Je krijgt er geheid concurrentie bij, als dat nu al niet het geval is maar dat even terzijde... Maar als anderen je vriend aantrekkelijk en interessant vinden dan is dat voor jou weer een bevestiging dat je maar geluk hebt met die kerel.

Hij is zelfverzekerd en overtuigt van zichzelf

Misschien is het een player, een machoman of gewoon een foute man. Dit zijn eigenlijk 3 verschillende soorten mannen. Foute mannen hoeven niet altijd players te zijn maar andersom wel. Je kunt van ze zeggen wat je wilt maar de echte foute man is altijd oprecht en heel erg zelfverzekerd. Ze stralen niet bepaald uit dat ze bang voor je zijn. Ze weten ook zeker dat je ze leuk vindt en gaan recht op hun doel af. Ze weten precies wat ze leuk vinden en belangrijker nog, welke vrouw ze leuk vinden. Dat heeft de vele ervaring ze geleerd.

Vaak kunnen ze goed communiceren maar er zijn ook voldoende mannen die voldoende hebben aan een paar woorden en gebaren. Hij zal in elk geval niet alles doen om je te versieren. Hij kan z'n tijd wel beter gebruiken. Jij zal HEM moeten versieren. Staat een gespreksonderwerp hem niet aan? Dan zal hij subtiel van onderwerp veranderen. Als jullie interesses niet overeenkomen zal hij daar eerlijk voor uit komen. Lieve, aardige mannen zoeken juist zoveel mogelijk overeenkomsten en lijken het wel in alles met je eens te zijn. Voor welke man kies jij?


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Jaell
Aantal keer gelezen: 3863x
Toegevoegd: 17-11-2016 00:13
Gewijzigd: 04-12-2016 23:43

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3791 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!