GPS satelliet

GPS tracker kopen

GPS satellietBen je van plan om binnenkort een GPS tracker te kopen? Dan is het goed om te weten waar je op moet letten. In dit artikel leggen we je daarom meer uit over GPS en over het aanschaffen van een GPS tracker. Lees het rustig door en gebruik de tips als je zelf op pad gaat om een GPS tracker te kopen.

GPS tracker

Sommige mensen weten niet wat een GPS tracker is. Een GPS tracker is een apparaat waarmee jij je kostbare eigendommen altijd en overal in de gaten kunt houden. Het is goed om deze mee te nemen wanneer je weg gaat, maar je kunt hem ook aan de kinderen geven, zodat je weet waar ze zijn als ze buiten gaan spelen. Kinderen behoren namelijk ook tot jouw kostbare bezit.

GPS tracker – Spotter

Als je op zoek gaat naar een GPS tracker, dan kun je uitkomen bij Spotter. Waarom Spotter?

 • Spotter is een gebruiksvriendelijke GPS tracker. Hij is erg compact en licht van gewicht. Je kunt hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen.
 • Spotter kan aan kinderen worden meegegeven of in de auto, boot of op de scooter worden geplaatst. Je weet hierdoor altijd de locatie te vinden. Als je onderweg bent dan kun je ook de gratis app voor een smartphone en tablet gebruiken.
 • Het voordeel is dat je online de locaties kunt bekijken. Er wordt iedere zestig seconden een locatie doorgegeven bij beweging en bij stilstand iedere dertig minuten. Je kunt alle locaties 24 uur terug kijken.
 • Als er een noodsituatie is, dan kun je de SOS knop gebruiken en dan krijgt de gekoppelde gebruiker een SOS melding met de locatie van de GPS tracker. Dus ook wanneer je kinderen de GPS tracker hebben en zich niet op hun gemak voelen, dan kunnen zij de knop indrukken en weet je waar ze zich bevinden en kun je naar hen toe.

Waarom GPS tracker Spotter?

Er zijn een aantal GPS trackers verkrijgbaar, maar vooral Spotter is erg gewild. Deze GPS tracker is namelijk zeer betrouwbaar en bevindt zich in de hoogste GPS klasse. Het apparaat is daarnaast ook voordelig in gebruik en aanschaf. Er kan gekozen worden voor prepaid gebruik (dus er zijn geen verplichtingen). Ook geldt hierbij de hoogste norm van databeveiliging en het werkt in heel Europa.

GPS tracker Spotter, werking

Het voordeel met de GPS Tracker Spotter is dat je alles kunt traceren wat je lief is. Door het Global Positioning System (GPS) bepaalt de Spotter GPS tracker de locatie. Er wordt hier gebruik gemaakt van de hoogste GPS-klasse en dat zorgt ervoor dat de locatie nauwkeurig is. Deze locaties worden dan via de simkaart in de Spotter verstuurd naar de online account. Daar kun je dan alle gegevens bekijken.

 • Je kunt met je online account en je smartphone app de locaties bekijken.
 • GPS Tracker Spotter is flexibel in gebruik en de service is de eerste maand gratis.
 • Het werkt in heel Europa, zonder extra kosten. Je hebt dekking in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.
 • Met Spotter heb je het voordeel dat je over diverse functies beschikt. Je kunt online de actuele locaties bekijken, je krijgt SOS meldingen in noodgevallen en je belt naar Spotter als je wil communiceren met je kinderen als zijnde GPS tracker bij zich hebben.
 • Er gelden bij Spotter geen abonnementskosten, je kiest prepaid. Je waardeert het apparaat dus op wanneer je er gebruik van wil maken. Wil je het voorlopig niet gebruiken, dan is opwaarderen ook niet nodig.
 • Je kunt het gebruiken wanneer het je uit komt en je kunt eerst rustig kennismaken, want de eerste maand gebruik je alle functies gratis. Naderhand kun je het opwaarderen per maand, per zes maanden of per twaalf maanden.

GPS trackers vergelijken

Voordat je een GPS tracker koopt, kun je jezelf afvragen met welk doel je dit apparaat aanschaft. Wil je hem vaak gebruiken en van welke functies wil je gebruik maken? Dit kun je voorafgaand aan het kopen van de GPS tracker opzoeken. Wat kun je nog meer doen?

 • Bekijk de verschillende merken GPS trackers. Er bestaan diverse merken en ze hebben allemaal hun eigen voordelen die je met elkaar kunt vergelijken en hierdoor kun je de GPS tracker kiezen die aan je wensen voldoet.
 • Let goed op wat een GPS tracker jou te bieden heeft. Wil je dat kinderen er ook mee overweg kunnen en wil je hem alleen in Nederland gebruiken of ook in Europa?
 • Bekijk de kosten van de GPS tracker en wat de kosten zijn als je het apparaat gaat gebruiken. Er zijn GPS trackers met prepaid en dan kun je het opwaarderen wanneer je het nodig hebt. Je hebt de kosten dan zelf in de hand en het voordeel is dat er dan geen abonnementskosten gelden.
 • Welke extra’s heeft de ene GPS tracker ten opzichte van de andere? Vergelijk de opties met elkaar en zet je wensen op een rijtje om een goed beeld te krijgen van wat er zoal te koop is.
 • Wie gaan de GPS tracker gebruiken? Is hij eenvoudig te gebruiken? Dit kun je zelf beoordelen door naar de winkel te gaan. Maar je kunt ook online veel over de merken lezen en dan de afbeeldingen bekijken. Aan de hand daarvan kun je ook wel beoordelen of je ze goed kunt gebruiken of dat het lastiger is.
 • Kun je de GPS tracker gratis in heel Europa gebruiken of alleen in Nederland? Als je voor zaken veel moet reizen naar het buitenland of je gaat veel op vakantie, dan is het fijn als hij ook in het buitenland werkt en zeker wanneer je kinderen hebt.
 • Hoe zijn de ervaringen van mensen die al een GPS tracker in het gebruik hebben? Je kunt hierdoor ontdekken wat zij er van vinden, wat zij als voordelen en nadelen ervaren. Dit geeft jou een duidelijk beeld van de mogelijkheden en van hetgeen het merk jou te bieden heeft.
 • Zoek recensies op internet, sommige mensen vergelijken de merken al met elkaar, omdat ze deze hebben gebruikt in de praktijk. Dit zal jou helpen om sneller een juiste keuze te maken.
 • De prijs kan ook van belang zijn als je een GPS tracker gaat kopen. Je hebt ze in verschillende prijsklassen, bekijk daarom wat jij wil besteden en zoek er dan een uit die bij jou en je budget past.
 • Online een GPS tracker kopen zal vaak goedkoper zijn dan wanneer je naar de winkel gaat. Vergelijk online de prijzen en de mogelijke aanbiedingen en acties, hierdoor kun je ook weer veel geld besparen.
 • Zoek de handleiding op internet, zodat je in gaat zien hoe gemakkelijk je de GPS tracker kunt gebruiken en welke functies er allemaal aanwezig zijn. Door de handleiding goed te lezen en te bekijken ontdek je meteen of het apparaat eenvoudig is in het gebruik.  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Astrid-de-Wilde
Aantal keer gelezen: 3438x
Toegevoegd: 10-12-2015 15:07
Gewijzigd: 10-12-2015 19:45

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3132 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!