Geld verdienen met YouTube

Geld verdienen met YouTube

Geld verdienen met YouTubeAltijd al geld willen verdienen vanuit huis? Kies dan nu voor geld verdienen met YouTube, het kan echt. We geven je hier meer informatie over en tips, zodat je zelf geld kunt gaan verdienen met YouTube.

YouTube

Veel mensen kennen YouTube, je kunt er veel filmpjes bekijken. In korte tijd is YouTube uitgegroeid tot een grote website en komt er per minuut meer dan 100 uur aan video bij op YouTube. Iedere maand heeft YouTube meer dan een miljard bezoekers. Je zoekt hier zelf ook vast en zeker wel eens naar een video. Maar nu kun je zelf geld verdienen met YouTube. Een goed begin is het halve werk!

Geld verdienen met YouTube

Iedereen kan geld verdienen met YouTube. Hoe gaat dat in zijn werk?

 • Je dient een YouTube kanaal aan te maken. Je hebt in korte tijd een eigen YouTube kanaal aangemaakt. Mocht je een Google account hebben, dan kun je deze gebruiken om je eigen YouTube kanaal te beginnen.
 • Het beste kun je een zo kort mogelijke naam nemen, die men gemakkelijk kan onthouden. Zorg ook dat de naam aangeeft waar je YouTube kanaal over gaat, dan kunnen mensen sneller de link leggen. Ga je voor je eigen bedrijf een YouTube kanaal beginnen, dan kun je ook je bedrijfsnaam gebruiken.
 • De informatie die je nu bij je eigen YouTube kanaal in moet vullen, dien je zo goed en uitgebreid mogelijk in te vullen. Je kunt daarbij een link maken naar je website als je deze hebt en je gaat een omschrijving maken van je YouTube kanaal.

Verdien geld met YouTube en AdSense

De meeste mensen gaan geld verdienen met YouTube via Google AdSense advertentie. Deze kun je namelijk bij jouw video’s inschakelen. Google AdSense ken je misschien wel, dat is het advertentiekanaal van Google. Je kunt daarmee geld verdienen met je website en dus ook met je eigen YouTube kanaal. Je kunt hier een leuk extra zakcentje mee verdienen, hoeveel dat is, hangt af hoe je het aanpakt, hoeveel video's je hebt geplaatst en hoelang het al loopt.

Producten promoten op YouTube

Je kunt ook op een andere manier geld verdienen met YouTube. Producten promoten is ook een goede optie. Daarbij kun je affiliate marketing gebruiken en inzetten op jouw YouTube video’s. Dit is voor veel mensen een interessante manier om geld te verdienen.

Eigen YouTube video promoten

Het is belangrijk dat mensen jouw YouTube video’s bekijken. Je kunt er wel veel video’s plaatsen, maar als mensen ze niet bekijken kun je ook geen geld verdienen. Er zijn verschillende manieren om je eigen YouTube video te promoten. De link kan doorgestuurd worden naar vrienden, maar ook social media zal je helpen om je video te promoten!

Autoriteit YouTube

Het is belangrijk dat je bekend wordt op YouTube. Hoe doe je dat?

 • Je kunt ervoor zorgen dat je een echt merk wordt, jouw YouTube kanaal (met een eigen website en social media inzetten om te promoten).
 • Zorg dat je YouTube video’s maakt waar de mensen ook echt wat aan hebben, zodat ze terugkeren om te bekijken of je wat nieuws hebt geplaatst.
 • Zorg dat de mensen die je video bekijken ook wat hebben aan je video dus hulp/informatie krijgen, bijvoorbeeld als je een product gaat promoten.
 • Maak jezelf bekend in je video’s, zodat mensen ook een gevoel hebben bij degene die de YouTube video maakt.
 • Zorg dat de video van goede en hoge kwaliteit is. 

Hoeveel geld verdienen met YouTube?

Hoeveel geld je met YouTube kunt verdienen, hangt af van de manier die je kiest en hoe succesvol je wordt. Het kan soms erg snel gaan als je een origineel onderwerp hebt waar veel mensen naar kijken. Als je een uniek onderwerp hebt waar nog niet zoveel over is geplaatst op YouTube, dan ben je uniek en willen mensen je video wel eens bekijken. Als het ze goed bevalt zullen ze terugkeren en kun je dus ook vaste abonnees krijgen en dus ook meer inkomsten genereren. In het begin is het vaak even zoeken wat de mogelijkheden zijn en waar je goed in bent. Er zijn mensen die al veel geld hebben verdiend met YouTube, zij besteden er veel tijd aan en na een tijdje gaat het (bijna) vanzelf!

Beginnen met geld verdienen met YouTube

Als je ook geld wilt verdienen met YouTube, zorg dan voor het volgende:

 • Een eigen YouTube kanaal.
 • Zorg voor een goede naam, een naam die mensen kunnen onthouden.
 • Een duidelijke doelgroep.
 • Een goed onderwerp, origineel.
 • Genoeg inspiratie en goede voorbereidingen.
 • Een goede videocamera, zodat de video’s die je maakt van goede kwaliteit zijn.
 • Goede promotiemiddelen, zoals het inzetten van je eigen website en social media.
 • Zorg dat mensen je volgen en liken, zodat je geld gaat verdienen.
 • Blijf creatief en zwak niet af, blijf origineel en zorg dat mensen je in de gaten blijven houden, omdat ze benieuwd zijn naar wat je nu weer hebt ontwikkeld.
 • Promoot nieuwe video’s meteen via alle kanalen, zodat je snel bekendheid krijgt. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Astrid-de-Wilde
Aantal keer gelezen: 8410x
Toegevoegd: 14-08-2015 07:02
Gewijzigd: 22-01-2016 15:47

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!