Wat is AfterPay?

Wat is AfterPay?

Wat is AfterPay?AfterPay is één van de meest bekende manieren om achteraf te betalen voor consumenten via het internet. AfterPay biedt online retailers de mogelijkheid om achteraf betalingen aan te bieden als één van de betaalmethodes. Achteraf betalen lijkt normaal, maar online blijkt dit lang niet altijd zo te zijn.

De meeste betaalopties werken enkel met betaling vooraf en achter betaling is bij veel webwinkels niet mogelijk. De meeste consumenten ontvangen liever eerst een product en willen er dan pas voor betalen.

AfterPay is in 2010 opgericht om hier een einde aan te maken. AfterPay maakt het voor consumenten mogelijk om achter op een veilige en betrouwbare manier te betalen. AfterPay is toonaangevend en gespecialiseerd in de dienstverlening rondom achteraf betalingen.

Hoe werkt AfterPay?

AfterPay is enorm gemakkelijk! Als u online shopt bij uw favoriete webwinkel gaat u naar de checkout van uw webwinkel en vult u uw gegevens in. U kiest voor AfterPay en vervolgens is het bestelproces afgerond.
U ontvangt uw bestelling en vervolgens ontvangt u een factuur om te betalen. U krijgt 2 weken de tijd om een betaling te voldoen en u ontvangt de factuur per e-mail. U kunt vervolgens zelf betalen via de betaalknop of met internetbankieren. U doet dit op het moment wanneer u daar zin in heeft of binnen de gestelde termijn.

Een overzicht van alle winkels waar je achteraf kunt betalen met Afterpay.

Een overzicht met alle Afterpay Winkels

Afterpay webwinkel overzicht

AfterPay voor zakelijke partners

Wilt u uw omzet omhoog brengen en uw zorgen omlaag? Dan is AfterPay de uitkomst! AfterPay maakt een stijging in de conversie van 15% mogelijk. 30% van de consumenten betaalt tegenwoordig liever achteraf en AfterPay neemt tevens het betaalrisico en de facturatie over.
Thuiswinkel.org adviseert om achter betalen aan te bieden en de consumentenorganisatie eist minimaal één betaalmethode waarmee achteraf betalen mogelijk is om het ThuisWinkel Waarborg te voeren. AfterPay is op dit moment een uitgelezen kans om aan deze eis te voldoen.

Eerst zien en dan betalen

Steeds meer consumenten vinden het fijn om achteraf te betalen voor online-aankopen. U wilt eerst een product zien en het vervolgens pas betalen! Steeds meer webshops bieden AfterPay aan en dat is wel zo gemakkelijk.
AfterPay is ideaal wanneer u even geen creditcard bij de hand heeft of wanneer u internetbankieren niet kunt bereiken. AfterPay koppelt bestellen en betalen volledig los! Vraag via www.afterpay.nl een offerte op en ontdek op welke manier u van AfterPay gebruik kunt maken. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0513 744 110.

Sinds 2014 is AfterPay onderdeel van de Bertelsmann Group

AfterPay is ook internationaal niet onopgemerkt gebleven en is sinds 2014 dan ook onderdeel van de Bertelsmann Group met meer dan 6.0000 in 21 landen. De Bertelsmann Group is een mediabedrijf en actief op tal van verschillende terreinen. AfterPay kan door deze actieradius sneller en gemakkelijker haar horizon verbreden.
Op dit moment is AfterPay ingebouwd in duizenden webwinkels en werkt het systeem met partners en leveranciers over de hele wereld. AfterPay is in de toekomst niet alleen beschikbaar via het internet, maar ook in normale winkels.
 

Bronnen:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Peter van Roest
Aantal keer gelezen: 7000x
Toegevoegd: 11-02-2015 09:52
Gewijzigd: 15-08-2015 20:21

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!