parkeergarage

Goedkoop parkeren in de buurt van een vliegveld

parkeergarageWanneer je op vakantie gaat of wanneer je voor langere tijd naar het buitenland gaat kunnen de kosten voor het parkeren van je auto erg hoog worden. Immers je moet toch op het vliegveld terecht komen en je laten wegbrengen of met het openbaar vervoer gaan is niet altijd een oplossing. Slim omgaan met deze situatie kan je wel tientallen tot honderdtallen euro's besparen.

Om op deze kosten te besparen is het handig om een parkeerplaats uit te zoeken in de buurt van een vliegveld waar je goedkoop kunt parkeren voor een langere periode. Veel vliegvelden bieden deze optie aan, maar er zijn natuurlijk ook andere manieren om goedkoop te parkeren. Er zijn in de meeste gevallen één of meerdere parkeerterreinen te vinden in de buurt van een vliegveld waar je goedkoop kunt parkeren. Deze parkeerterreinen zijn uiteraard veilig en je auto zal staan op een beveiligd terrein. Soms bevindt de parkeerplaats zich een aardig eind van het vliegveld af. In dat geval bieden veel parkeerplaatsen de optie om met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht te worden. Op deze manier ben je snel bij het vliegveld zonder dat je ver hoeft te lopen. In sommige gevallen moet je op tijd een parkeerplek reserveren, maar dit is niet altijd nodig. 

Goedkoop parkeren vliegveld Schiphol

Vliegveld Schiphol biedt de mogelijkheid om je auto goedkoop voor een langere tijd te parkeren op een beveiligd parkeerterrein. Een shuttlebus zal je nadat je hebt geparkeerd naar de juiste terminal brengen. Op deze manier kost het parkeren je weinig tijd en weet je zeker dat je de auto langere tijd achter kunt laten. In de buurt van Schiphol zijn echter ontzettend veel parkeerplaatsen te vinden die de mogelijkheid bieden om je auto voor een langere periode te parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn vaak goedkoper dan de parkeerplaats van vliegveld Schiphol en bieden vaak dezelfde service. Je kunt zelf kiezen voor extra opties zoals het reinigen van de auto of het laten parkeren van je auto onder een overkapping. Het parkeerterrein is goed beveiligd en is alleen toegankelijk voor personeel.

Goedkoop parkeren vliegveld Eindhoven

Als je vlucht vertrekt vanaf vliegveld Eindhoven dan kun je ervoor kiezen om je auto te parkeren op het pareerterrein van vliegveld Eindhoven of op het parkeerterrein van een andere aanbieder. Het is vaak veel voordeliger om je auto te parkeren op het terrein van een andere aanbieder. Hoewel het parkeerterrein zich op een grotere afstand bevindt van het vliegveld zal dit geen problemen opleveren. Met een shuttlebus zal je naar de juiste terminal gebracht worden waardoor je dus niet ver hoeft te lopen. De shuttlebus van het parkeerterrein in de buurt vertrekt voor iedereen apart zodat je niet hoeft te wachten en je altijd op tijd aankomt bij de terminal. Omdat je auto goedkoop en veilig geparkeerd staat is het altijd een goed idee om je auto op het parkeerterrein in de buurt te parkeren. Je kunt ervoor kiezen om je auto lang of kort te parkeren, voor wanneer je op een stedentrip gaat of op een lange vakantie.

Goedkoop parkeren vliegveld Rotterdam

Rond Rotterdam Airport zijn er vele mogelijkheden voor het parkeren van je auto. Je kunt je auto in de meeste gevallen zowel voor een korte als een lange periode parkeren in de buurt van het vliegveld. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats van Rotterdam Airport, echter is het vaak goedkoper om je auto op een nabije parkeerplaats te parkeren. Een parkeerplaats in de buurt hanteert vaak lagere tarieven dan de parkeerplaats van Rotterdam Airport. Vaak staat er een shuttlebus klaar om de klanten af te zetten bij de vertrekhal van het vliegveld en krijg je hulp bij het inladen en het uitladen van de bagage. Je auto zal op het terrein beveiligd zijn omdat het terrein allen toegankelijk is voor medewerkers. Omdat je bij de vertrekhal wordt afgezet door de shuttlebus hoef je niet ver te lopen en ben je snel bij het vliegveld. Een parkeerterrein in de buurt van een vliegveld waar je voor een langere tijd kunt parkeren is vaak op elk gewenst moment te bereiken op elke dag van de week. Op elk gewenst moment zullen er medewerkers aanwezig zijn.

Goedkoop parkeren vliegveld Eelde

Wanneer je vlucht vertrekt vanaf vliegveld Eelde dan is het heel gemakkelijk om goedkoop te parkeren. Vliegveld Eelde biedt namelijk zeer voordelige opties voor het langdurig parkeren van je auto. Je kunt je auto parkeren op het officiële parkeerterrein van het vliegveld. Dit parkeerterrein is veilig, zodat je met een gerust hart je auto langere tijd geparkeerd kunt laten staan. Het parkeerterrein van vliegveld Eelde is op loopafstand van de vertrekhal, zodat je nooit ver hoeft te lopen. Er zijn verschillende parkeerterreinen beschikbaar met elk een ander tarief. Wanneer je hebt gereserveerd zullen de kosten lager zijn dan wanneer je dit niet hebt gedaan. Je kunt er ook voor kiezen om je auto te parkeren bij een parkeerplaats in de buurt. Deze bevindt zich op ongeveer één kilometer afstand van het vliegveld. Het parkeerterrein is afgesloten en is goed beveiligd. Door een shuttlebus zal je naar de terminal gebracht worden. In het dorp Eelde kun je gratis je auto parkeren, echter zal hij dan niet beveiligd zijn en loop je het risico op een auto-inbraak (waardoor het parkeren toch weer een dure aangelegenheid kan worden).

Tips

Voordat je besluit om te parkeren op het parkeerterrein van het vliegveld is het verstandig om eerst te kijken of er goedkopere parkeerterreinen in de buurt zijn. Vaak bieden deze parkeerterreinen dezelfde service als het parkeerterrein van het vliegveld. Je auto zal in alle gevallen geparkeerd staan op een beveiligd terrein dat vaak alleen maar toegankelijk is voor personeelsleden. Omdat de parkeerterreinen zich vaak opeen afstand van het vliegveld bevinden bieden vrijwel alle parkeerterreinen de optie om met een shuttlebus naar de terminal gebracht te worden. Uiteindelijk zal je veel minder geld kwijt zijn als je besluit op een dergelijk parkeerterrein te parkeren in plaats van het parkeerterrein van het vliegveld zelf. Omdat een vakantie vaak al duur genoeg is, is het zeker verstandig om te parkeren op een goedkoop parkeerterrein. Met name de parkeerterreinen van Schiphol en Eindhoven zijn het duurste, terwijl de parkeerterreinen van de vliegvelden Eelde en Maastricht het goedkoopste zijn. Het is dus met name verstandig om voor een ander parkeerterrein te kiezen wanneer je vlucht vertrekt vanaf Schiphol of Eindhoven, voornamelijk op deze twee vliegvelden is het parkeren heel erg duur.

Bespaar je voortaan ook geld door slim te parkeren?


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Boris
Aantal keer gelezen: 2371x
Toegevoegd: 12-10-2016 19:29
Gewijzigd: 18-10-2016 23:54

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3722 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!