Halloween 2014 gaat beginnen!

Halloween 2014 gaat beginnen!

Halloween 2014 gaat beginnen!Halloween 2014 gaat van start in de pretparken van Nederland. Mummies, heksen en andere enge wezens proberen je bang te maken terwijl je door de attractieparken loopt. Durf jij het aan?

In de meest populaire pretparken van Nederland gaat Halloween 2014 van start. Als jij van griezelen houdt, dan mag je dit jaarlijkse griezelfeest zeker niet aan je voorbij laten gaan. In de verschillende parken kun je belaagd worden door mummies, heksen en andere enge figuren.


Toverland

In Toverland is het Halloween op 17, 18, 25, 25, 31 oktober en 1 november. Tijdens Halloween kun je in dit pretpark zogenaamde scare zones vinden. Iedere scare zone heeft zijn eigen griezelfiguren, lichteffecten en geluiden.

 

Avonturenpark Hellendoorn

Kom naar Avonturenpark Hellendoorn met Halloween. Dit park zal tijdens Halloween Heksendoorn heten. Griezelen kan van 11 t/m 26 oktober. In het attractiepark kun je heksen en andere griezelfiguren vinden, evenals pompoenen en bezems.

Walibi Holland

Kun jij wel tegen een stootje? Vier dan Halloween in attractiepark Walibi Holland. Zij weten hoe je Halloween moet vieren. Net als bij Toverland vind je bij Walibi Holland Scare Zones. Nu is Toverland leuk voor kinderen, maar als je wat ouder bent, dan is Walibi Holland een betere keuze.

Bobbejaanland

In Bobbejaanland doen ze ook aan Halloween. Je kunt er komen griezelen van 18 oktober tot 2 november. Loop door het doolhof vol enge firguren of ga naar de illusieshow Nightmares. Er is genoeg mee te maken!

Julianatoren

Julianatoren is er voor de kleintjes. Kom griezelen met Meneer Kaasgaaf en zijn vrienden Jul en Julia de muis. Er is een leuke halloweenshow waar je met je ouders, broertjes, zusjes of vriendjes / vriendinnetjes naartoe kunt gaan.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: livemz
Aantal keer gelezen: 5377x
Toegevoegd: 10-10-2014 10:48
Gewijzigd: 26-04-2016 15:13

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!