Sterrenbeeld Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen

Sterrenbeeld SchorpioenIn dit artikel kun je lezen over de sterrensamenstelling, geschiedenis en het persoonlijkheidsprofiel van het sterrenbeeld Schorpioen. Schorpioen is het derde sterrenbeeld in de Dierenriem. Je bent een Schorpioen als je geboren bent tussen 23 oktober en 21 november.

Sterrenbeeld Schorpioen

Van 23 oktober tot 21 november

Het sterrenbeeld Schorpioen is het achtste sterrenbeeld. De Schorpioen is vernoemd naar Scorpius de Schorpioen uit de Romeinse mythologie. Scorpius werd door een jaloerse Artemis gestuurd om Orion te verslaan. Dit deed Scorpius door Orion met zijn staart te steken, waarna Orion zelfs niet meer door Ascelpius gered kon worden, god van genezing.

In de klassieke Griekse mythologie heet de Schorpioen Scorpio. Hera haalde Scorpio vanuit de onderwereld om Orion te verslaan. Orion was een jager die goden uitdaagde. Orion zei dat geen enkel wezen op de Aarde hem kon verslaan. Nadat Scorpio Orion versloeg kreeg de jager een plek tussen de sterren. Scorpio hielp later om de koets van Apollo, god van de zon, tot stilstand te brengen nadat de zoon van Apollo, Phaisow, de koets had meegenomen. Hiervoor werd Scorpio ook beloont met een plek tussen de sterren.

Sterrensamenstelling van sterrenbeeld Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen kan het beste gezien worden tijdens de Zomer vanaf het Zuidelijk halfrond, of vanaf de Zuidelijke verenigde staten van Amerika. Het sterrenbeeld Schorpioen kan echter ook gezien worden vanaf het Noordelijk halfrond tijdens de Zomer.

Het sterrenbeeld Schorpioen is een van de grootste sterrenbeelden. Het heeft meerdere duidelijke en bekende sterren waaronder Antares. Antares is een duidelijk zichtbare rode ster die precies op het hart van de Schorpioen staat, en wordt daarom het hart van de Schorpioen genoemd. Antares is de duidelijkste ster uit het sterrenbeeld Schorpioen.

Persoonlijkheidsprofiel sterrenbeeld Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen is een van de meest krachtige sterrenbeelden die er zijn. Een Schorpioen is vaak dynamisch en sterk. Deze personen worden terecht al snel gezien als goede leiders. Veel van de goede leiders in de geschiedenis waren dan ook Schorpioenen. Schorpioenen zijn vastberaden mensen die mislukkingen niet als opties zien, het is dan ook geen goed idee om een Schorpioen tegen te gaan.

Er is een zwak punt die Schorpioenen hebben, wat de drang is om emotioneel te zijn. Gelukkig zijn Schorpioenen personen met scherpe gevoelens voor instinct wat ze vaak helpt in emotionele situaties. In sommige situaties kan dit de Schorpioen zelf een voordeel geven in bepaalde situaties. Schorpioenen leven uitbundig en hebben ook uitbundig lief, ze geven liefde volledig en onvoorwaardelijk.

Een Schorpioen is een krachtig en gepassioneerd persoon, ook zijn ze vaak opwindende personen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Schorpioenen enorm succesvol in de zakelijke wereld kunnen zijn. Dit komt omdat ze niet bang zijn om buiten de doos en creatief te denken.

Schorpioenen kunnen problemen met jaloezie ontwikkelen. Omdat Schorpioenen een heel sterk gevoel voor instinct hebben kunnen ze de gewoonte ontwikkelen om eerder van instinct uit te gaan dan andere mensen te vertrouwen. Dit kan een groot probleem binnen een relatie vormen. Als je een geheim hebt is het dan ook niet slim om dit van een Schorpioen te verbergen, hij of zij zal er uiteindelijk toch achter komen.

Een Schorpioen is extreem makkelijk aardig te vinden, en zullen niet vaak buiten worden gesloten. Deze personen hebben een kalmerend effect voor de mensen rondom de Schorpioen. Hierdoor zijn het goede oplossers van verschillende soorten problemen tussen andere mensen, hierbij helpt het goede gevoel voor zelf controle.

Omdat Schorpioenen een scherp gevoel voor observaties makkelijk kunnen ontwikkelen staan deze mensen vaak ook open voor opties zoals meditatie, dit helpt de Schorpioen met het behouden van focus en zelf controle.

Positieve eigenschappen sterrenbeeld Schorpioen

Er zijn verschillende positieve eigenschappen waar iemand geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen van kan genieten. Zo zijn deze mensen vastberaden en krachtig in wat ze doen. Het zijn emotionele personen die met behulp van instinct en passie een droom makkelijk kunnen volgen. Door de dynamische persoonlijkheden kunnen Schorpioenen dromen waar maken. Schorpioenen zijn charmant en creatief, dit zorgt er voor dat een Schorpioen zich thuis voelt in professionele beroepen zoals dokter of natuurkundige. Aan de andere kant zijn Schorpioenen ook rustig en kalmerend, wat helpt bij het oplossen van problemen.

Negatieve eigenschappen sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioenen zijn enorm sterke sterrenbeelden, maar jammer genoeg komen deze mensen ook met wat negatieve eigenschappen. Een Schorpioen staat bekend om een jaloerse aard, dit is iets dat ze niet makkelijk los kunnen laten en kan tot grote problemen leidden. Door de sterke wil van de Schorpioen kan het slecht zijn om in de weg van hem of haar te komen. Omdat een Schorpioen een creatief en instinct gestuurde geest bezit kunnen ze zich van tijd tot tijd beter voelen dan de mensen rondom hem of haar.

Carrière en geld

Personen geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen zijn fantastisch in het managen van zaken, het oplossen van problemen en het creëren van nieuwe ideeën. Als een Schorpioen eenmaal iets in zijn of haar hoofd krijgt, zal dit ook gebeuren, opgeven is geen optie. Deze mensen zijn ook heel goed in het uitvoeren van taken waar wetenschappelijke en grondige eigenschappen voor vereist zijn. Vaardigheden zoals een doorzettingsvermogen en een sterke focus zorgen ervoor dat de Schorpioen een goede manager is. Ze zullen werk nooit met vriendschap mixen, dit is een profesionele eigenschap die ervoor zorgt dat Schorpioenen uitblinken wanneer ze banen zoals wetenschapper, onderzoeker en zaken manager hebben.

Een Schorpioen toont respect voor zijn of haar medemens en verwacht hierdoor ook het respect van andere mensen. Een Schorpioen kan roeien met die riemen die hij of zij heeft, en zal daardoor nooit een budget overschrijden. Het zijn echter wel mensen die hard zullen werken om een betere financiële positie te bereiken. Dit doen Schorpioenen omdat geld voor een veiligere situatie zorgt waar ze controle over kunnen hebben, ze zullend dus niet snel teveel geld uitgeven.

Met wie kan een Schorpioen goed overweg?

Een Schorpioen heeft een grote geest wat het moeilijk voor hem of haar kan maken om een gelijkwaardig sterrenbeeld te vinden om mee om te gaan. De Kreeft en de Weegschaal zijn twee sterrenbeelden die goed overweg kunnen met de Schorpioen. Het beste voor de Schorpioen is het sterrenbeeld Stier.

De beste match voor een Schorpioen

De beste match voor het sterrenbeeld Schorpioen is de Stier. Dit komt omdat de persoonlijkheden van de twee sterrenbeelden enorm veel met elkaar in gemeen hebben. Beidde persoonlijkheden kunnen gevoelig zijn voor jaloezie en bezitsdrang, hier kunnen ze samen aan werken. Dit is de reden dat de twee sterrenbeelden enorm goed voor elkaar kunnen zijn. Dit is een van de meest vervullende combinaties tussen verschillende sterrenbeelden.

De slechtste match voor een Schorpioen

De slechtste match voor het sterrenbeeld Schorpioen is de Ram, dit komt omdat beidde sterrenbeelden kunnen uitbarsten in emoties. Omdat in deze relatie beidde personen de dominante factor in de relatie willen zijn is er geen balans. De enige reden dat deze combinatie zou kunnen werken is omdat de twee sterrenbeelden seksueel goed met elkaar overweg kunnen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Samuel
Aantal keer gelezen: 3643x
Toegevoegd: 18-08-2016 16:06
Gewijzigd: 30-08-2016 12:51

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3717 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!