Het voordeel van een polyether matras

Het voordeel van een polyether matras

Het voordeel van een polyether matrasWanneer we van plan zijn om een matras te kopen, is dat meestal met het oog op een lange termijn investering. We willen niet dat we het matras steeds opnieuw moeten vervangen, dus zijn we nauw op zoek naar de beste kwaliteit.

Bij het aanschaffen van matras moeten we de meeste aandacht schenken aan twee belangrijke factoren: comfort en duurzaamheid. De rest is van minder groot belang, behalve dan misschien de prijs.

Comfort van polyether

Een groot voordeel van een polyether matras is dat het verschrikkelijk comfortabel is. Er zit weinig veerkracht in het materiaal maar je zakt er als het ware helemaal in weg en het gewicht van je lichaam wordt goed verdeeld. Vanwege de open celstructuur geeft het ruimte om te ventileren zodat je het ’s nachts niet heet zult krijgen.

Duurzaamheid van polyether

Een ander voordeel van een polyether matras is dat het vrij stug materiaal is waardoor de matrassen geen last van kuilvorming krijgen. Dit doet de duurzaamheid ten goede.
Wees wel voorzicht met vuur in de buurt van polyether: het materiaal is namelijk ook erg brandbaar.

 





Prijs van polyether

Polyether matrassen zijn, over het algemeen, een stuk goedkoper dan andere soorten matras. Toch bieden ze een comfortabele ondersteuning aan het lichaam, en gaan ze voor een lange tijd mee.


Een polyether matras heeft vele voordelen, maar het heeft ook nadeel. Mensen die gevoelig zijn voor dit materiaal zullen er een allergische reactie van krijgen. De meeste mensen hebben dit probleem niet, maar er moet wel rekening mee gehouden worden.

Uiteindelijk is een polyether matras een goede investering. De prijs – kwaliteit verhouding maakt het zeker de moeite waard om dit matras in huis te halen.

 

Bronnen:

http://beddenactie.nl/






                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: bartw
Aantal keer gelezen: 3744x
Toegevoegd: 28-10-2014 09:14
Gewijzigd: 30-05-2015 19:16

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3722 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!