Ik wil de beste smartphone kopen die er is!

Ik wil de beste smartphone kopen die er is!

Ik wil de beste smartphone kopen die er is!Er zijn tegenwoordig veel verschillende smartphones te verkrijgen in Nederland. Het is voor de consument moeilijk om een keus te maken tussen der verschillende toestellen. In dit artikel worden een aantal populaire smartphones met elkaar besproken!

Een smartphone zal je vrijwel altijd bij de hand houden, je laat je smartphone waarschijnlijk geen seconde in de steek en dat allemaal omdat het veel privé gegevens bevat en omdat je gewoon ontzettend veel met een smartphone kunt doen. Als de tijd aanbreekt om een nieuwe smartphone uit te zoeken is het een leuke zoektocht, want het aanbod is ongelooflijk groot. Een geweldige smartphone neemt bijvoorbeeld prachtige foto's, biedt een helder en scherp beeldscherm en heeft voldoende snelheid om met gemak te kunnen multitasken. Er is ontzettend veel variatie als het gaat om software en algehele gebruikerservaringen en dit is één van de eerste dingen die je moet uitzoeken waar je mee wilt gaan werken.

 

Er zijn smartphones die draaien op Android, iOS of Windows Phone, welk mobiel besturingssysteem heeft jouw voorkeur? Hieronder vindt je een lijst met de huidige nummer vlaggenschepen per mobiel besturingssysteem, zodat je makkelijk je keuze kunt gaan maken voor het kopen van een nieuwe smartphone.

 

Top smartphones met het Android besturingssysteem

 

  1. HTC One M8

    De HTC One M8 is in elk opzicht verbeterd ten opzichte van de HTC One. Het frame heeft een geborsteld metallic look, er komt meer geluid uit de stereospeakers en het heeft een tweede cameralens aan de achterkant voor het scherpstellen van uw beeld. De beste verbetering van de HTC One M8 is de levensduur van de batterij.

 

  1. Samsung Galaxy S5

 

De meest besproken smartphone van 2014 is de Samsung Galaxy S5. Het toestel is aanzienlijk verbeterd en heeft een uitermate scherp 5,1 inch display. De 16 megapixel camera heeft een real-time HDR, een vingerafdrukscanner en een ingebouwde hartslagmeter. Onze aandacht word voornamelijk getrokken door de IP67 certificering en de capaciteit van de batterij die uitstekend is.

 

  1. LG G3

 

Het nieuwe toestel van LG imponeert met daadwerkelijk alles. De LG G3 is de eerste smartphone met een Quad HD display op een grootte van 5,5 inch. Het toestel werkt ook nog eens supersnel met de Qualcomm Snapdragon 2.5 GHz Quad-Core Processor. De capaciteit van de verwisselbare batterij is maar liefst 3000mAh en hier kun je makkelijk de hele dag door gebruik maken van je nieuwe smartphone.

 

Top smartphones met iOS besturingssysteem

 

  1. iPhone 5s

 

iOS is het mobiele besturingssysteem van Apple en nu nog is de iPhone 5s het vlaggenschip van Apple. Het toestel is revolutionair doordat het de eerste smartphone was met een vingerafdrukscanner en een A7-64bits chip. Met de iPhone 5s zit je ondanks dat het toestel al langere tijd verkrijgbaar is nog steeds voor langere tijd geramd. Koop nu de iPhone 5s super voordelig in combinatie met een telefoon abonnement.

 

Top smartphones met Windows Phone besturingssysteem

 

  1. Nokia Lumia 520

 

Nokia's nieuwste smartphone is de compacte Lumia 520. Dit toestel biedt je oneindig veel mogelijkheden met zijn gebruik. Gebruik het toestel voor ontspanning of voor zakelijke doeleinden, de Nokia Lumia 520 is het toestel met een betaalbare prijs. De pluspunten zijn het 4 inch display en de snelle 1.0 GHz dual-core processor. Doordat de Nokia Lumia 520 draait op Windows Phone ben je er van verzekerd dat het toestel makkelijk in gebruik te nemen is.

 

  1. Nokia Lumia 930

 

Nokia komt binnen afzienbare tijd met een nieuw vlaggenschip op de markt en dat wordt de Lumia 930. Deze smartphone moet de concurrentie aangaan met de grote jongens zoals Samsung, HTC en Apple. Of het Nokia lukt om zich te mengen in de concurrentie strijd is nog maar de vraag, aan de prijs van het toestel zal het in ieder geval niet liggen, want het toestel zal rond de 450 euro gaan kosten.

 

Zoals je nu al hebt kunnen lezen zijn er voor elk besturingssysteem prachtige smartphones te koop. De meeste mensen hebben vooraf al een persoonlijke keuze gemaakt voor een besturingssysteem en dat zal mede bepalend zijn welke smartphone er aangeschaft zal gaan worden, alleen bij het mobiele besturingssysteem Android zal de keuze aanzienlijk lastiger worden omdat er meerdere smartphone fabrikanten gebruik maken van Android als besturingssysteem. Welke smartphone heeft jouw voorkeur?


 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: SanneB
Aantal keer gelezen: 5639x
Toegevoegd: 16-06-2014 10:46
Gewijzigd: 25-01-2016 22:07

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!