Kaartspellen

Kaartspellen, welke zijn er?

KaartspellenEr zijn verschillende kaartspellen die je met twee of meerdere personen kunt spelen, welke spellen zijn er allemaal op de markt?

Kaartspellen voor 2 personen

De gezinnen zijn tegenwoordig niet meer zo groot. Bij het spelen van een spel kan dat invloed hebben, het spel is snel uit, het is saai om het spel met 2 personen te spelen of het spel kan niet met 2 personen gespeeld worden. Vaak doen ouders in jonge gezinnen mee met het spel en dan lukt het wel. Je kunt ook kinderen uit de buurt vragen voor een spelletjesavond, of op een vrije woensdagmiddag. Er is nog een mogelijkheid en dat is om spellen te kiezen die je met 2 personen kunt spelen. Met kaartspellen is het vaak het geval dat je die met 2 personen kunt spelen (behalve kwartetten, want dan ben je snel klaar).  Andere spellen met kaartjes zijn ligretto, uno, skip-bo, pokerset, koehandel, pokemon. Kijk voor een uitgebreide beschrijving online of lees in de winkel de beschrijving van het spel op de doos. Je weet dan voor wie dit spel geschikt is. Vaak zijn kaartspellen voor 2 personen en meer leuker en spannender om met meer personen te spelen.

Kaartspel Patience

Kaartspel Patience is een goed voorbeeld van een kaartspel dat je alleen moet spelen. Je hebt daarvoor twee stokken speelkaarten nodig. Het doel van dit kaartspel is om alle kaarten weg te spelen. Je kunt Patience ook gratis online spelen. Een heel leuk spel als jij je alleen moet vermaken. Je zult er moeilijk mee kunnen stoppen! Als je vier stokken kaarten hebt kun je met twee personen patience spelen en kun je kijken wie er als eerste zijn of haar kaarten heeft weggespeeld, maar je speelt voor jezelf en niet samen hetzelfde kaartspel. Het spel kun je zowel op tafel als online spelen. Veel mensen kunnen zich er uren mee vermaken. Als je eenmaal begint, dan is het soms lastig om te stoppen. Houd het leuk en zorg dat het geen verslaving gaat worden!

Kaartspellen online

Online vind jij een reuze aanbod aan spellen, bordspellen, computerspellen, kaartspellen. Het is tevens een bron van inspiratie om de spelletjes webwinkels te bezoeken. De variatie van de spellen is groot, maar ook de prijzen zijn zeer verschillend. Je kunt kaartspellen kopen van heel duur tot spot goedkoop. En heb je geluk dan loop je zomaar tegen een aantrekkelijke aanbieding aan. Nu geen kaartspel nodig, maar wel een leuke aanbieding gezien, plaats je bestelling en er komt een moment dat jij dat cadeau nodig hebt. Hoe fijn is het dan dat je voor een mooie prijs een schitterend kaartspel op de kop hebt getikt.

Online zie je veel kaartspellen, maar je krijgt er ook nog eens goede informatie over. Alles wat je moet weten staat bij de productomschrijving. Niet weten wat je cadeau moet geven, denk aan een kaartspel. Er zijn genoeg favoriete kaartspellen waar je uit kunt kiezen. En als dat nog niet genoeg is weet dan dat er telkens nieuwe kaartspellen bijkomen. Houd de spelletjes sites in de gaten en je blijft op de hoogte van de allernieuwste kaartspellen. Leuk als cadeautip, maar ook als je zelf niet genoeg kunt krijgen van spelletjes spelen. Elk nieuw kaartspel zul je graag aan je verzameling toevoegen en spelen.
Kaartspel als relatiegeschenk

Een kaartspel als relatiegeschenk is al vanouds heel populair. Het is een mooi geschenk, dat ook nog eens zeer betaalbaar is. Je kunt speelkaarten laten bedrukken met je logo bijvoorbeeld. De speelkaarten kunnen verpakt worden in een doosje, in cellofaan of in een luxe etui. Speelkaarten kunnen prima gecombineerd worden met een dobbelspel, dat ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is, van eenvoudig tot luxe, een schitterend relatiegeschenk. Wanneer jij jouw zakenrelaties een kaartspel als relatiegeschenk geeft dan wordt dit kaartspel door velen gezien. Een kaartspel komt namelijk vaak op tafel bij een feestje, waardoor jouw naamsbekendheid enorm kan groeien. Je kunt een kaartspel ook weggeven als je een kraampje hebt op de jaarmarkt in jouw dorp of stad, om je bekendheid te vergroten.

Heb je een prijsvraag uitgeschreven ook dan is een kaartspel als prijs zeer geschikt en ook in dat geval draagt het bij aan jouw naamsbekendheid. Een kaartspel als cadeau voor zakenrelaties, je personeel en potentiële klanten is een zeer betaalbaar en geschikt cadeau. Ook leuk om een kaartspel aan een kerstpakket of sinterklaas surprise toe te voegen. Je krijgt op deze manier voor weinig geld een grote naamsbekendheid, want een kaartspel kan overal mee naar toe genomen worden en op veel plaatsen worden gespeeld.

Het is een kleine investering waar veel uit voort kan komen. Heb je een bedrijf, waar veel mensen binnenlopen? Leg in dat geval wat stokken speelkaarten, die je hebt laten bedrukken met het logo van je bedrijf, op de balie van de receptie of bij medewerkers op het kantoor die veel potentiële klanten spreken en ontmoeten. Een cadeautje bij het verlaten van je bedrijf, dat zal zeker gewaardeerd en onthouden worden.

Kaartspel voor kinderen

Kinderen spelen graag spelletjes en zullen graag meedoen als anderen een kaartspel spelen. De kinderhandjes kunnen echter niet veel kaarten tegelijkertijd vasthouden. Daar is een oplossing voor. Maak in een houten balk een gleuf, zodat deze kan dienen als hulpmiddel waar kinderen en ook ouderen bijvoorbeeld als zij reuma hebben hun kaarten in kunnen plaatsen. Kies voor een kaartspel waarvan kinderen na een paar keer spelen de spelregels kennen.

Goede voorbeelden van kaartspellen voor kinderen zijn:

  • kwartetten, voor de kleinsten die nog niet kunnen lezen is alleen de afbeelding, de picto, belangrijk.
  • Memory, ook een soort kaartspel, je verzamelt zoveel mogelijk kaartjes door te onthouden waar ze liggen (met de afbeelding omlaag), gebruik voor de jongste kinderen memory die geschikt is voor de leeftijd, geen ingewikkelde afbeeldingen, maar een bal, een boek, een hond. Deze kaartspellen zijn goed voor de ontwikkeling van het kind. Let maar eens op, dat jij als ouder wordt overtroffen door de kinderen als het om geheugen gaat!
  • Een aantal voorbeelden van kaartspellen: pesten, buurman en buurman, paarden kwartet, woord kwartet (maan, roos, vis), auto kwartet, jungle life, uno, boerderij weetjes, skip-bo. Online staan nog veel meer kaartspellen.
  • De geschikte leeftijd en het aantal spelers staan erbij vermeld, ook de prijs uiteraard. En als je geluk hebt staan er fraaie aanbiedingen, dus ga online en zoek een leuk kaartspel voor de kinderen voor veel uren speelplezier.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: AnnedeLaat
Aantal keer gelezen: 11561x
Toegevoegd: 20-01-2017 17:24
Gewijzigd: 04-05-2017 22:31

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!