Mobiele laadkabel type 2.

Mobiele laadkabel type 2

Mobiele laadkabel type 2. Als eigenaars van een elektrische auto weten we hoe belangrijk het is om een mobiele oplaadkabel te hebben. En als Type 2-eigenaars weten we hoe belangrijk het is om het juiste type mobiele oplaadkabel te hebben. Dus wat is de beste manier om een mobiele lader kabel die zowel betrouwbaar en compatibel is met onze auto's te verkrijgen?

Elektrische Auto´s

Elektrische auto's worden steeds populairder, dankzij de vooruitgang in de technologie en een groeiende focus op milieuduurzaamheid. Elektrische auto's hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele benzineauto's. Ten eerste produceren ze geen uitstoot, waardoor ze veel vriendelijker zijn voor het milieu. Elektrische auto's zijn ook efficiënter dan auto's met een benzinemotor, wat betekent dat ze minder energie verbruiken om dezelfde afstand af te leggen. Als gevolg daarvan kunnen elektrische auto's bestuurders op de lange termijn geld besparen op brandstofkosten. Bovendien zijn elektrische auto's stiller dan auto's met een benzinemotor, wat voor een rustiger rijervaring zorgt. Met al deze voordelen is het geen wonder dat elektrische auto's aan populariteit winnen.

Tesla Model 3

Tesla's Model 3 is de eerste auto van het bedrijf voor de massamarkt, en er wordt lang naar uitgekeken sinds Tesla CEO Elon Musk hem voor het eerst aankondigde in 2016. De Tesla Model 3 is een sedan op batterijen die plaats biedt aan maximaal vijf passagiers en een actieradius heeft tot 310 mijl op een enkele lading. Het beschikt ook over Tesla's Autopilot-systeem, waarmee de auto zichzelf kan besturen in bepaalde omstandigheden. De Tesla Model 3 begint bij 35.000 dollar, waarmee hij aanzienlijk goedkoper is dan Tesla's andere modellen. De auto begon in juli 2017 met de productie, en Tesla heeft plannen om in 2018 500.000 auto's per jaar te produceren.

Laadkabel Tesla model 3

De laadkabel voor de Tesla Model 3 is een belangrijk onderdeel van het bezit van deze elektrische auto. Hij wordt gebruikt om de batterij op te laden via een standaard stopcontact van 120 volt. De laadkabels die bij de auto worden geleverd zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Als u echter uw oplaadkabel moet vervangen, moet u een paar dingen in gedachten houden. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat u een oplaadkabel koopt die compatibel is met uw auto. Er zijn veel verschillende soorten oplaadkabels, dus het is belangrijk om de juiste te kopen. Ten tweede moet u het voltage en de stroomsterkte van de oplaadkabel controleren. Dit zal ervoor zorgen dat het kan omgaan met het vermogen van het laadsysteem van uw auto. Ten slotte, zorg ervoor dat u de reviews leest voordat u een lader koopt. 

Renault Zoe

De Renault Zoe is een vijfdeurs hatchback elektrische auto geproduceerd door Renault. Hij werd voor het eerst voorgesteld als conceptwagen op de Frankfurt Motor Show in 2009 en werd in 2012 in Europa gelanceerd. De Renault Zoe heeft een actieradius tot 250 mijl op een enkele lading en kan van leeg tot 80% vol worden opgeladen in slechts 30 minuten met behulp van een snellader. Hij komt ook in aanmerking voor een aantal stimuleringsmaatregelen van de overheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke auto. De Renault Zoe is een praktische en betaalbare optie voor wie op zoek is naar een elektrische auto, en zijn lage gebruikskosten maken het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die geld wil besparen op brandstof.

Laadkabel Renault Zoe

De oplader voor de Renault Zoe is een standaard type 2 AC-kabel, die op elk standaard oplaadpunt kan worden aangesloten. De kabel heeft een maximale lengte van 32A en kan tot 7kW vermogen leveren aan het voertuig. Het is belangrijk op te merken dat de laadkabel op het voertuig moet worden aangesloten voordat deze op het laadpunt kan worden aangesloten. Zodra de lader is aangesloten, begint hij automatisch met het opladen van de accu van het voertuig. Het opladen duurt ongeveer 3-4 uur. Zodra het opladen is voltooid, moet de kabel van de oplader worden losgekoppeld van het voertuig. Doet u dit niet, dan kan de oplader of het voertuig zelf beschadigd raken.


Volvo V60 PHEV

Volvo's V60 PHEV is een van de nieuwste modellen van het bedrijf, en het is een plug-in hybride elektrische auto (PHEV). Volvo staat bekend om zijn veiligheidsvoorzieningen, en de V60 PHEV is daarop geen uitzondering. Hij beschikt over verschillende belangrijke veiligheidsvoorzieningen, waaronder Volvo's IntelliSafe-systeem. Dit systeem bestaat uit een aantal sensoren en camera's die ervoor zorgen dat de auto veilig de weg op gaat. Bovendien is de V60 PHEV uitgerust met Volvo's City Safety-functie. Deze functie maakt gebruik van sensoren om obstakels op de weg te detecteren, en kan indien nodig automatisch remmen. Het resultaat is dat de Volvo V60 PHEV een veilige en betrouwbare auto is die een uitstekende keuze zou zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto.

Laadkabel Volvo V60 PHEV

De lader kabel Volvo V60 PHEV is een top van de lijn lader kabel die in staat is om een volledige lading te leveren aan uw voertuig in een kortere hoeveelheid tijd. Deze lader kabel is ook in staat om te werken met een verscheidenheid van verschillende stopcontacten, waardoor het veelzijdiger dan andere lader kabels op de markt. Bovendien heeft de laadkabel Volvo V60 PHEV een ingebouwde veiligheidsfunctie die de stroom uitschakelt als het een overbelasting detecteert, waardoor het veiliger is om te gebruiken. Globaal, is de laderskabel Volvo V60 PHEV een uitstekende keus voor iedereen die een laderskabel van uitstekende kwaliteit zoekt die hun voertuig een volledige last snel en veilig kan geven.

Auto opladen met een normaal stopcontact?

Mobiele laadkabels zijn ontworpen om uw elektrische auto op te laden met een normale 220-230 volt stroombron, of krachtstroom bron. Mobiele laadkabels voor accu's van elektrische voertuigen vindt u bij Voldt.nl

Dit kan worden bereikt met een Type 1 Mobiele Oplader en Type 2 Mobiele Oplader. Hiermee laadt u uw elektrische of hybride voertuig op via een standaard 230V stopcontact, thuis of onderweg. Een auto opladen via een stopcontact in huis wordt erg veel gedaan. Voor een auto met minder actieradius, en dus een kleinere accu, is natuurlijk een nacht/nachtlading voldoende om weer de weg op te kunnen. Thuis opladen met een mobiele oplader is fijn. Een auto van 220 volt kan dus worden opgeladen met een mobiele oplader. Ze zijn onder andere beveiligd tegen overladen, onderspanning en overspanning. De mobiele opladers op Voldt beschikken ook over een "auto-restart"-functie, wat bijvoorbeeld handig is als het elektriciteitsnet uitvalt.

De prijs van de mobiele laadkabels is vergeleken met een een laadkabel  type 2 wel een stuk hoger.

Echter dient wel rekening met het feit gehouden te worden dat bij een laadkabel type 2 nog een laadstation benodigd is, bij een mobiele laadkabel is dit niet het geval.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Auteur: Frank12345
Aantal keer gelezen: 1453x
Toegevoegd: 31-03-2022 16:28
Gewijzigd: 01-04-2022 12:25

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!