trouwauto

Populaire trouwauto's in Nederland

trouwautoIn Nederland is het nog altijd een ware traditie om een trouwauto te huren voor de speciale dag. Waar vroeger oldtimers razend populair waren, zijn er nu meerdere soorten trouwauto's die populair zijn.

Tijdens een bruiloft hecht iedereen waarde aan iets anders op de trouwerij. Voor de een is de bruidsjurk het belangrijkst, voor de andere gaat het om de taart en sommigen kunnen niet wachten op de trouwauto die ze voor deze speciale dag hebben gehuurd. Je eigen bruiloft is de dag waarop je een dag lang in een auto kunt rijden wat je altijd al hebt gewild. Deze dag kun je een auto uit je jongens- of meisjesdroom huren. Hiermee maak je een grote entree op je eigen bruiloft voor je familie, vrienden en kennissen.

De populaire trouwauto’s

Hoewel iedereen voor zijn eigen bruiloft een eigen auto kan kiezen zijn er een aantal auto’s die erg gewild zijn. Veel mensen kiezen voor een auto die een unieke stijl heeft en waarmee je niet in het dagelijks leven rond rijdt. De meeste mensen kiezen voor een auto waar ze al langere tijd in zouden willen rijden en nu eindelijk de kans hebben om dat te doen. Zo is de Fort Mustang met een Amerikaanse stijl een typische auto waar veel mensen graag op hun bruiloft in willen rijden. Een cabriolet is ook altijd in trek. Een cabriolet geeft veel mensen een vrij gevoel. Verder kiezen mensen vaak voor luxe auto’s of een klassieke auto. Hieronder hebben we het verder over deze bepaalde type auto’s.

Fort Mustang als trouwauto

Voor veel mensen is het heerlijk om in deze Amerikaanse stijl auto aan te komen rijden op hun bruiloft. Een Fort Mustang heeft een geluid waar iedere andere auto jaloers op mag zijn. Verder heeft de Fort Mustang een stoere uitstraling en tevens een klassieke tint. Je kunt zelf in deze auto aan komen rijden op je bruiloft, waarbij je het gas nog even goed indrukt om je gasten het verbluffende geluid te laten horen. Je kunt je ook laten rijden door een chauffeur, zodat jij je niet hoeft in te spannen op je eigen bruiloft.

Een Fort Mustang is ook erg in trek, doordat het bij deze auto mogelijk is om cabrio te rijden. Fort Mustangs zijn beschikbaar met een softtop of een hardtop. Een softtop beschikt over een stoffen dak die elektronisch open en dicht kan worden gezet. Bij mooi weer kan het dak worden opengezet, zodat je de wind langs je lichaam laat gaan en je gasten uitbundig kunt uitzwaaien als je de bruiloft verlaat. De Fort Mustang heeft ook een sterke motor. De Fort Mustang GT Cabriolet is een populaire trouwauto. Deze auto heeft een krachtige 4000cc 6 cilinder motor. Een ander model dat populair is, is de Ford Mustang Fastback waar veel mensen voor kiezen.

Sportieve trouwauto's

Een sportieve trouwauto huren is al jaren razend populair. Er zijn namelijk veel auto's welke hieronder vallen. Zowel klassiekere als nieuwere modellen. Sommige mensen houden liever van de wat meer oudere sportieve auto's, waar veel jonge stellen kiezen voor een wat nieuwer model. Onder sportieve trouwauto's vallen onder andere de Mustangs, maar ook auto's van Audi, BMW, Chevrolet, Ferrari en andere bekende merken. Veel merken hebben wel een sportief model in het aanbod zitten.Een cabriolet trouwauto

Wat is er heerlijker dan op je eigen bruiloft aan komen rijden met de wind langs je oren. Een cabriolet als trouwauto is erg populair in Nederland. Helaas hebben we in Nederland echter te maken met zeer onvoorspelbaar weer. In de winter is het niet de beste optie om hiervoor te kiezen vaak jammer genoeg. Een bruiloft plan je lang van tevoren en een trouwauto huur je ook op tijd. Wanneer je een cabrio huurt ben je niet verzekerd van goed weer. Het is daarom altijd verstandig om ook naar andere aspecten van de auto te kijken. Een cabriolet is er in verschillende varianten te vinden. Je kunt namelijk een klassieke, luxe of stoere cabrio huren. Zo is een moderne Bentley GTC cabrio erg populair, een romantische oldtimer van Volkswagen Kever in trek of gaan veel mensen voor een Ferrari cabrio.

Een klassieke trouwauto

In Nederland zijn klassieke trouwauto’s erg populair voor op de bruiloft. Waarom zijn klassieke auto’s zo populair op een bruiloft? Er zijn een aantal redenen waarom veel stelletje graag in een klassieke auto aan komen rijden. Veel klassieke auto’s zijn erg geschikt voor zowel de mannelijke als voor de vrouwelijke kant. Een klassieke trouwauto heeft zowel een karakteristieke kant, een stoere kant en een romantische kant.

Ook kiezen veel mensen voor een klassieke trouwauto, omdat er een ruime keuze is. Je kun gaan voor een romantische Volkswagen Kever, een stoere Fort Mustang of een unieke Rolls Royce. Ondanks dat er veel keuze is in het type auto is een klassieke auto een unieke trouwauto, waarmee je veel aandacht trekt. Klassieke auto’s zie je vrijwel niet in het dagelijks leven op de weg. Een klassieke auto vergt veel onderhoud en kost veel geld. Door op je bruiloft in een klassieke auto te komen rijden trek je gegarandeerd aandacht op de weg en op je bruiloft. Tot slot is het altijd leuk om in een klassieke auto te mogen rijden. Een klassieke auto beschikt over veel vreemde knopjes, een aparte toeter en heeft veel unieke eigenschappen.

Een luxe auto

Verder is een luxe auto erg in trek. Helaas is het niet altijd mogelijk om een luxe auto voor het dagelijks gebruik aan te schaffen. Die ene dag op de bruiloft is een zeer geschikte dag om in die Audi R8, Ferrari 360 Modena Spider, Porsche 911 Carrerar of een Chevrolet Camaro te mogen rijden. Hiermee kunnen een paar prachtige trouwfoto’s worden geschoten. Het is natuurlijk een speciale dag en hiervoor wil je goed uitpakken. Je ziet daarom dat steeds meer jonge stellen kiezen voor een luxe exclusieve auto.

Niet iedereen kiest voor de hierboven genoemde trouwauto's uiteraard. Er zijn namelijk meer mogelijkheden. Denk hierbij aan een politie auto bijvoorbeeld. Maar ook Rolls Royces zijn nog altijd in trek, deze luxe auto's hebben een unieke uitstraling. Helemaal uniek is de trouwbus, waar regelmatig mensen nog voor kiezen in Nederland. Uiteraard valt dit meer onder gewoon trouwvervoer gezien hier veel meer mensen mee vervoerd kunnen worden. Het is dan natuurlijk wel een leuke aangelegenheid om de bezoekers te vervoeren met een oude trouwbus.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Paulover
Aantal keer gelezen: 4895x
Toegevoegd: 04-05-2016 03:43
Gewijzigd: 04-05-2016 19:24

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!