Uitdagend voor de dag - en nacht

Uitdagend voor de dag - en nacht! - komen?

Uitdagend voor de dag - en nachtLaat de temperatuur in de slaapkamer en tijdens erotische feestjes hoog oplopen! Lees hier welke kinky kledingstukken het meest geschikt zijn om het vuur van passie aan te wakkeren…

Heb jij het in je om je partner(s) om je vinger te winden? Vast wel, daar twijfelen we niet aan! Maar je maakt dit proces een stuk gemakkelijker door daarbij de meest uitdagende kleding te dragen. Dat geldt natuurlijk ook wanneer je pikante feesten en festivals wilt gaan bezoeken. Daar gelden echter niet alleen jouw maatstaven, maar ook die van de organisatie. Bepaalde materialen worden namelijk geweerd en bovendien wordt je vaak geacht je middels je opwindende outfit aan een bepaald thema te verbinden.

Hoe het ook zij, je wilt natuurlijk een bepaalde indruk achterlaten wanneer je een passievol avontuur aangaat. Het liefst een blijvende! Wat doe je precies om dit doel te bereiken? Dat moet je helemaal zelf gaan bepalen. Om je pikante plannen kracht bij te zetten, draag je natuurlijk sowieso de meest erotische lingerie. En omdat we het geen enkele moeite vinden om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal spannende opties voor je uiteengezet. Hopelijk doe je hiermee de gewenste inspiratie op!

Merkkleding

Er zijn altijd wel mensen die anderen beschimpen omdat die geen stijl hebben. Ze dragen immers geen Nike, Adidas, Lonsdale of andere merkkleding. Nou is dat in het erotische wereldje veel minder het geval, hoewel je ook hier de grote namen hebt. Zo kun je gewoonweg niet de mist in gaan met de creaties van Noir Handmade, Patrice Catanzaro, Abierta Fina en Belveris. Al deze modehuizen werken met de beste materialen om de meest comfortabele en natuurlijk uitdagende kledingstukken mee samen te stellen. Met jouw ongeremde fantasie maak jij hier een outfit van waar iedere toeschouwer bij wegsmelt!

Je doet er altijd goed aan een beetje onderzoek te doen naar welke merken populair zijn en wat ze te bieden hebben. Misschien is er wel één specifieke ontwerper wiens werk jouw direct aanspreekt.

Materialen

Het gewenste opwindende effect en een comfortabele pasvorm. Dat zijn de voornaamste eisen die jij aan je erotische lingerie zult stellen. Daarom is het materiaal dat je uitkiest ontzettend belangrijk. Latex - en de net iets gebruiksvriendelijker variant datex - maken van jou een werkelijke traktatie voor het oog en uiteraard de fantasie van wie je erin mag zien. En al helemaal van wie het uit mag trekken! Ook wetlook baart opzien. En hoe je niet van kunststof maar meer van echt organisch materiaal? Misschien dat we je dan ondanks dat toch kunnen overtuigen om voor pu-leer te kiezen. Dit is een synthetisch materiaal dat echter alle eigenschappen heeft van echt leer maar wel vele malen langer meegaat. Zo kunnen deze kledingstukken nog veel langer dienen als basis van de meest in het oog springende kostuums!Sexy string

Door te kiezen voor een sexy string accentueer je zeker de onderste helft van je lichaam op voortreffelijke wijze. Hoe dunner het model, hoe groter de nieuwsgierigheid die het kinky kledingstuk opwekt! Ook de kleur die je kiest kan een bepaald signaal afgeven. Zo straal je onschuld uit in wit, mystiek en onreine gedachten met zwart en volop passie met rood. En de transparantie van de stof speelt uiteraard ook een cruciale rol. Hiermee kun je jezelf extra blootgeven. Oh wacht, zeiden we nou bloot? Je hebt namelijk ook een optie om voor een string te kiezen met open kruis. Zo kun je er sexy uitzien en hoef je dit ondergoed om daad bij woord te voegen niet eens uit te trekken! Ook strings met een open achterkant lichten al een opwindend tipje van de sensuele sluier op…

Lingerie jurkje

Wil je het verleiden speels aanpakken? Dat kan! Hiervoor kun je een lingerie jurkje uitkiezen in allerlei soorten en maten. De een bedekt je benen bijna volledig, de ander nauwelijks en een derde zit daar precies tussenin. Ook in dit geval bepaal je zelf weer hoe doorschijnend het adembenemende kledingstuk is. Bovendien hoeven pikante gedachten niet eens het eerste uitgangspunt te zijn. Diverse lingerie jurkjes hebben namelijk ook een zeer elegante uitstraling, zeker wanneer de stof wat meer egaal is. Dit biedt je een zeer ruime keuze wanneer het gaat om het vestigen van de aandacht op je verleidelijke lichaam! Door het kiezen van het juiste jurkje ben je in staat om de gedachten van je partner te sturen. Is dat geen opwindend idee…?

Kousen

De ideale manier om jezelf te dragen is door het showen van die zinnenprikkelende benen van je! Wanneer je die goed onderhoudt, zijn ze een waar geschenk voor iedereen die zijn of haar ogen eraan de kost mag geven. En een geschenk moet je inpakken, toch? Hul die benen dan ook in uitdagende kousen die de vormen van je ledematen tot in de puntjes accentueren. Kies voor egale, transparante of opengewerkte beenmode, wat maar het beste bij de rest van je niet te versmaden outfit past. Kies voor kant, wetlook of lak; sommige kousen zijn zelfs een combinatie van verschillende materialen voor een optimaal effect! En wat te denken van een kinky omhulsel van je benen dat voorzien is van een verleidelijke vetersluiting? Hiermee speel je de meest pikante ontwikkelingen in de hand… Kies je kinky kousen uit in jouw maat voor de perfecte pasvorm.

Transparante bodystocking

Oké, wil jij het écht bont maken? Dan is een transparante bodystocking precies wat je zoekt! In hoeverre deze ook maar je hele lichaam bedekt - ja, al dan niet inclusief armen en benen dus -, heb je meestal te maken met een model dat - de naam zegt het al - grotendeels of zelfs geheel doorschijnend is. Vaak genoeg wordt dit spraakmakende kledingstuk ook nog eens voorzien van een open kruis. Je kunt er dus de hele nacht mee door! Wie puur voor haar partner of tijdens een erotische fuif flink hoog in aanzien wil staan, weet wat ze moet kiezen. Wie jouw sexy lijf ziet, gegoten in een adembenemende transparante bodystocking, zal de komende paar minuten werkelijk geen woord uit kunnen brengen. Nog nooit heb jij zo snel een stroom bloed naar iemands hoofd zien stijgen of water niet spreekwoordelijk maar letterlijk in - en zelfs uit - de mond zien lopen! Weet dus wat je teweeg brengt wanneer je voor deze zinnenprikkelende lingerie kiest...


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: AnnaG
Aantal keer gelezen: 2720x
Toegevoegd: 16-05-2019 10:47
Gewijzigd: 18-05-2019 15:50

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!