Verhuurbedrijven: hiervoor kun je bij hen terecht

Verhuurbedrijven: hiervoor kun je bij hen terecht

Verhuurbedrijven: hiervoor kun je bij hen terechtMisschien heb je wel eens gebruik gemaakt van een verhuurbedrijf door er tafels en stoelen te huren voor je verjaardagsfeest. Ideaal omdat je dan niet bij al je vrienden of buren spullen bijelkaar hoeft te sprokkelen! Grote verhuurbedrijven bieden echter véél meer aan als het gaat om materialen verhuur, waardoor je praktisch elk feest of evenement kunt organiseren. In dit artikel geven we jou graag wat inspiratie, waarvoor jij een verhuurbedrijf kunt inschakelen.

Partyverhuur

Verhuurbedrijven worden ook wel partyverhuur bedrijven genoemd. Dit komt omdat veel van de spullen die ze verhuren worden gebruikt voor feestelijke gelegenheden. Ook feestverhuur wordt daarom in één adem genoemd met verhuurbedrijven. Het grote voordeel van verhuurbedrijven is dat spullen vaak in grote hoeveelheden op voorraad hebben, waardoor je maar bij één bedrijf terecht hoeft voor al de nodige spullen. Partyverhuur is bovendien een overkoepelende term waar veel verschillende feesten of evenementen onder vallen. Over die verschillende soorten feesten en evenementen vertellen we je hieronder meer.

Verjaardagen

Ga jij de magische 50 tegemoet, of wil je om een andere reden je verjaardag groots vieren? Dan is een verhuurbedrijf zeer handig. Van stoelen en tafels tot servies, bars en barbecues, je kunt er alles regelen. En vier je je verjaardag het liefst buiten terwijl je in december jarig bent? Ook dat is geen probleem, want ook heaters vallen binnen het assortiment van de meeste verhuurders. Sommige verhuisbedrijven komen het zelfs allemaal klaarzetten, zodat je helemaal geen omkijken hebt naar het organiseren van jouw grote dag.

Bruiloften

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje, of is je huwelijk pas over langere tijd maar wil je het feest graag goed voorbereiden? Dan is een verhuurbedrijf jouw partner. 

Vier je je bruiloft minder groot, dan kan je het waarschijnlijk af met wat tafels en stoelen plus een biertap. Heb je echter grootse plannen, dan kun je bij verhuurbedrijven terecht voor onder andere podiumdelen, koelapparatuur en zelfs luchtkussens, wanneer je kinderen verwacht op je bruiloft. 

Bedrijfsfeesten

Ook voor zakelijke feesten kun je terecht bij verhuurbedrijven. Voor bedrijfsfeesten voor alleen personeel is een biertap handig, maar verwacht je ook klanten en wil je het iets discreter houden, dan zijn koffie- en thee benodigdheden de betere keuze. Wil je tijdens je bedrijfsfeest ook cijfers en bedrijfsplannen presenteren? Dan kun je zelfs voor licht, geluid en beamers terecht bij verhuurbedrijven. Nu kun je bij bedrijfsfeesten denken aan interne bedrijfsfeesten waar alleen personeel komt, maar het kan natuurlijk ook een feest zijn waar je klanten uitnodigt.

Jubilea en congressen

Ook in de zakelijke categorie vallen jubilea en congressen. Twee evenementen waar doorgaans veel mensen naartoe komen. Met name voor congressen, waar vaak ook klanten en connecties buiten het eigen bedrijf om voor uit worden genodigd, zijn vaak groots opgezet. Afhankelijk van de doelgroep heb je verschillende spullen nodig, van tafels en stoelen tot partytenten als het congres buiten plaatsvindt. Wil je buiten ook gebruik maken van licht en geluid, of wil je buiten presentaties houden? Vergeet dan ook niet de nodige stroomvoorziening zaken te huren.

Buurtfeesten

Buurtfeesten zijn ook typische feesten waar verhuurbedrijven vaak voor ingeschakeld worden. Dit komt onder andere doordat er een grote verscheidenheid aan mensen komen, zoals kinderen, volwassenen maar ook bejaarden. Om het iedereen naar de zin te maken moeten heb je best wat spullen nodig. Denk bijvoorbeeld aan partytenten om lekker overdekt te kunnen staan, koffie-automaten, toiletten, luchtkussens voor de kinderen en een biertap voor de volwassenen die met mate willen genieten van een biertje.

Festivals

Ook organisaties van festival maken veelvuldig gebruik van verhuurbedrijven, al zijn ze vaak zelf ook in het bezit van een hoop van de benodigde artikelen. Het gaat dus met name om het aanvullen van de eigen spullen, of wanneer spullen door feestgangers eerder stuk zijn gemaakt. Voor festivals worden veelal andere zaken gehuurd bij een verhuurbedrijf dan voor particuliere feesten en bedrijfsfeesten. Veelgehuurde artikelen voor festivals zijn bijvoorbeeld hekken, garderobe artikelen, mobiele toiletten en podiumdelen.

Sporttoernooien

Ook voor het organiseren van sporttoernooien wordt vaak een beroep gedaan op feestverhuurders, om de reden dat vaak dezelfde spullen nodig zijn als tijdens een groot feest. Namelijk, (sta)tafels en stoelen, maar ook licht- en geluidsapparatuur om het speelschema bijvoorbeeld op te presenteren. En ter afsluiting van het toernooi moet er natuurlijk ook een consumptie geschonken worden, waarvoor wellicht biertafels en bars nodig zijn.

Studentenfeesten

Wie ooit student is geweest zal het weten: je studententijd is een tijd van studeren en hard werken, maar zeker ook van goede feesten. Het zal dus geen verrassing zijn dat (feest)verhuurbedrijven veel zaken doen met studenten en studentenverenigingen. De spullen die worden gehuurd lopen uiteen van biertaps en biertafels tot podiumdelen, partytenten en stroomvoorziening zaken.

Wel verhuur, maar geen feest

Wanneer je een groot feest of evenement organiseert ligt het voor de hand dat je niet alle spullen in huis hebt. Maar dit geldt natuurlijk niet alleen voor feesten en evenementen. Ook voor zaken in en rondom het huis komt het vaak voor dat je de spullen die je nodig hebt niet in huis hebt. Gelukkig kun je voor de meeste spullen ook dan vertrouwen op verhuurbedrijven. Denk bij dergelijke klusjes aan de onderstaande zaken.

Huis en tuin

Voor het onderhouden van je huis en tuin verhuren veel verhuurbedrijven ook de nodige spullen. Denk bijvoorbeeld aan een steiger of een ladder, die je kunt gebruiken om de gevel of de nok van je huis te schilderen of te reinigen. Goed om te weten is dat wanneer je dergelijke materialen huurt bij een officieel erkende verhuurder, ze officieel gekeurd en gecertificeerd zijn, zodat je er ten allen tijde veilig gebruik van kunt maken! Wil je de tuin gereed maken voor het voorjaar? Huur dan een kruiwagen of andere tuingereedschappen om je tuin om te spitten. En ook voor klusjes binnenshuis biedt een verhuurbedrijf in veel gevallen uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een behangafstomer die handig is wanneer je je slaapkamer van een nieuwe look wilt voorzien.

Verhuizingen

Een verhuizing vergt een hoop sjouw- en tilwerk. Vaak kom je er tijdens de verhuizing pas achter dat je niet over de materialen beschikt die je nodig hebt om makkelijk te kunnen verhuizen. Zo last-minute bij een verhuisbedrijf aankloppen levert vaak een ‘nee’ op, omdat die over het algemeen verhuizingen ver vooruit plannen. Gelukkig kan je dan bij verhuurbedrijven voor de nodige steekkarren, verhuisdozen en aanhangers terecht, zodat je de verhuizing alsnog vlot trekt. 

Kantoorartikelen

De laatste categorie waarvoor je bij verhuisbedrijven terecht kunt zijn kantoorartikelen. Zo huur je bijvoorbeeld een lessenaar, overhead projector of een krijt-stoepbord om je meest actuele aanbieding aan je klanten te verkopen. 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: oaneseomarketeer
Aantal keer gelezen: 1544x
Toegevoegd: 02-01-2023 11:11
Gewijzigd: 02-01-2023 15:39

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3305 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!