Vrouwen versieren tijdens het uitgaan

Vrouwen versieren tijdens het uitgaan

Vrouwen versieren tijdens het uitgaanEen avondje uit wordt vaak als ideale gelegenheid gezien om een vrouw te versieren. Aan de ene kan is dat zo door het aantal vrouwen dat zich verzamelt en aan de andere kant wordt het moeilijker door het aantal mannelijke concurrenten dat aanwezig is.

Op deze pagina achterhaal je hoe het versieren van vrouwen tijdens het uitgaan werkt en wat je precies moet doen om het op de juiste manier aan te pakken. Wanneer je bang bent om afgewezen te worden is het belangrijk je hier tegen te wapenen en hoeft de moed je zeker niet in de schoenen te zakken. Het is een kwestie van doorzetten en vrolijk weer verder gaan. Lees verder om te ontdekken hoe je indruk maakt op vrouwen en je succesvol een vrouw verleidt.

De bedoeling van uitgaan

Soms wordt er vergeten waarom vrouwen precies uitgaan. Vrouwen gaan vooral uit om een gezellige tijd te hebben en even aan iets anders te denken dan de dagelijkse sleur. Vrouwen zijn vaak minder bezig met het versieren van mannen, maar zijn het over het algemeen wel gewend om aangesproken en zijn dan ook vaak bereid om versierd te worden wanneer je het op de juiste manier aanpakt.

Wanneer je als man alleen uitgaat om vrouwen te versieren is dat een onmogelijk uitgangspunt. Probeer in het beginsel een leuke tijd met je vrienden te hebben en vaak komen de vrouwen dan vanzelf wanneer je het op de juiste manier aanpakt. Als je een leuke tijd hebt zullen vrouwen vanzelf bij je in de buurt komen en wordt het makkelijk om er één aan te spreken. Een vrouw is gek op gezelligheid en plezier. Wanneer jij daar met je vrienden een toevoeging voor bent is dat alleen maar mooi meegenomen.

Vrouwen merken al snel wanneer je aan het jagen bent. Wanneer je een vrouw aanspreekt zullen veel andere vrouwen dit merken. Als ze snel weer afdruipt heeft dit een negatief effect op de rest van de vrouwen en hebben ze het idee dat er iets niet goed is. In deze situatie kun je het best naar de andere kant van een discotheek of kroeg lopen om het daar nog eens te proberen. Wanneer het aanspreken van de vrouwtjes naar wens verloopt is het mogelijk om nog meer vrouwen aan te spreken. Neem zelf de leiding tijdens het aanspreken van vrouwen. Vrouwen vinden het geweldig als je een gesprek in eerste instantie afsluit en later weer opstart. Je laat op deze manier zien niet gewillig te zijn en je geeft aan dat je het ook gezellig met je vrienden hebt.

Werk aan het maken van plezier 

Vind je het moeilijk om plezier te hebben? Dan is het belangrijk om daar eerst is aan te werken. Wanneer je te serieus of chagrijnig bent tijdens het uitgaan kun je waarschijnlijk geen succes behalen. Maak plezier op de volgende manier:

  • Kleed je zo goed mogelijk om lekker in je vel te zitten. Trek kleding aan waarmee je opvalt. Aan je kleding is vaak goed te zien wat je humeur is.
  • Wanneer je in een club of kroeg komt is het belangrijk om een glimlach op je gezicht te hebben. Vrouwen gaan vaak af op de eerste indruk en wanneer je uitstraling in orde is kun je straks eenvoudiger een vrouw verleiden.
  • Begroet zoveel mogelijk mensen en doe alsof je iedereen kent. Wanneer je omgeving dit waarneemt wordt het gemakkelijker om in contact met onbekenden te komen.
  • Doe niet zo serieus en probeer geen moeilijke gesprekken te voeren. In het begin moet je het vooral zo luchtig mogelijk houden en gaat het om het plezier.

Contact leggen met vrouwen

Om contact te leggen met vrouwen lijkt een discotheek of kroeg de ideale plaats. Helaas blijkt het in de praktijk dat we vooral bij onze vrienden blijven en dat het moeilijk is om contact met iemand anders te leggen. Vrouwen zijn ineens moeilijker aan te spreken dan het lijkt en zeker wanneer ze in een groepje aanwezig zijn.

Veel mannen hebben geen idee wat ze tegen een vrouw moeten zeggen en proberen vooral indruk te maken. Wanneer je niet weet wat je moet zeggen maak je geen goede indruk. Als je veel plezier maakt is het ineens een stuk makkelijker en lijkt het of iedere vrouw wel een praatje wilt maken. Geef iedereen een klein beetje van je aandacht en als vanzelf wordt je aantrekkingskracht vergroot. Iedereen gaat ineens naar je luisteren en uit interesse steeds meer vragen aan je stellen. Iedereen wil een klein beetje aandacht en dat is precies wat je gaat geven voor het leggen van contact!Na verloop van tijd wordt je steeds aantrekkelijker en wordt het zelfs moeilijk om je aandacht goed te verdelen. Je hebt op dit moment geen openingszin meer nodig en je trekt de aandacht naar je toe. Als je op een prettige manier contact hebt gehad is het mogelijk om het telefoonnummer van een vrouw te krijgen. Ze hoeft niet meer na te denken over het geven van haar nummer en het lijkt allemaal vanzelf te gaan.

Openingszinnen tijdens het uitgaan

Veel mannen hebben moeite met het vinden van de juiste openingszin. Gedurende een avond horen vrouwen allerlei openingszinnen en vaak worden ze er zelfs een beetje simpel van. Je hebt eerder op deze pagina gelezen dat openingszinnen niet heel belangrijk zijn. Ik adviseer je dan ook om simpelweg ‘Hey, hoe gaat het?’ te zeggen in plaats van een moeilijk openingszin te bedenken. Als je zelfverzekerd overkomt en duidelijk bent is het aanspreken van vrouwen helemaal niet moeilijk.

Vervolgstappen wanneer je haar nummer hebt 

Zend haar een berichtje en stuur aan op een telefoongesprek. Je kunt op deze manier ontdekken of ze nog steeds zo leuk is als je dacht en tijdens het telefoongesprek kun je een afspraak maken. Als de eerste date geregeld is begint het echte spel natuurlijk pas. Maak er een fijne ontmoeting van en ervaar wat de toekomst jullie brengt.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Peter van Roest
Aantal keer gelezen: 6931x
Toegevoegd: 30-04-2015 15:13
Gewijzigd: 21-08-2015 15:27

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3795 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!