Groningen

Waar is dat feestje? In Groningen natuurlijk!

GroningenIn Groningen en omstreken geniet je niet alleen van prachtige omgevingen maar ook van de mooiste en meest bijzondere feestlocaties. Bruiloften, verjaardagen en andere heugelijke gebeurtenissen die je hier laat plaatsvinden, zul je niet snel vergeten!

Welkom in Groningen!

Er is al zoveel gezegd over deze stad. Voornamelijk natuurlijk dat er niets boven gaat. Dat het de populairste studentenstad van het land is. En dat er met de vele festivals die er plaatsvinden altijd iets te doen is! Maar lijkt het je niet leuk om zelf mede verantwoordelijk te zijn voor de activiteiten die in deze Hanzestad plaatsvinden? Dat is namelijk mogelijk! Ook in besloten kring. Groningen bezit namelijk vele bijzondere locaties die de perfecte sfeer met zich meebrengen om een fantastisch feest te vieren. Van podia tot fabrieken en van hangars tot zeilboten. Alles is mogelijk in Groningen!

De Puddingfabriek

Om letterlijk en figuurlijk te beginnen is er de Puddingfabriek. Dit is een zeer handig en eenvoudig te bereiken locatie, daar deze zich vlak achter het Centraal Station bevindt. Met het centrum en verschillende hotels op loopafstand is het ook nog eens mogelijk om na je feest je gasten een slaapplek te bieden en gezellig samen het nachtleven in te duiken! Vroeger liepen hier de basis voor de lekkerste desserts van de lopende band. Nu is het een prachtige en sfeervolle locatie die geheel aan jouw wensen kan worden aangepast. De grote zaal bevat een bar die ook als buffettafel kan dienen. Wat wil je nou nog meer? Het weer kan een belangrijke rol spelen tijdens jouw festiviteiten. Laat de zon zich zien en zorgt deze voor aangename temperaturen? Dan kun je het feest gewoon naar de binnenplaats verleggen! Hier is plaats voor honderden gasten. Mochten de vooruitzichten hoe dan ook al gunstig zijn, dan kun je dit zelfs in je planning opnemen.

Jetlounge Eelde

Is het jou tijdens je festiviteiten echt om ruimte te doen? Dan kun je je geen betere locatie wensen dan de Jetlounge in Eelde. Stel je nou eens voor, feest vieren in een echte vliegtuighangar! Echt ieder evenement is hier mogelijk. Van festiviteiten tot markten, bruiloften en vergaderingen. De invulling is hier echt volledig aan jou! Dat betekent dat jij beslist over de aankleding, de gastenlijst en ook hoe lang deze is. Wie ruimte zegt, zegt de Jetlounge in Eelde. En het Groningse luchtruim. Daar is ook ruimte, ‘t zit in de naam. Maar je snapt wel wat we bedoelen.De Oosterpoort

Concerten en theatervoorstellingen zijn niet de enige zaken waarvoor je naar de Oosterpoort gaat. Ook voor congressen, feesten en vergaderingen is deze ruime locatie perfect! Gala’s, diners, bruiloften, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het hier organiseren. De Oosterpoort is uitgerust met meerdere bars en een restaurant, waarmee je voor de lekkerste drankjes en heerlijkste gerechten kunt zorgen. Bovendien ben je vanaf dit complex in een mum van tijd op het Centraal Station en zijn er verschillende hotels in de buurt. Ook het centrum is ruimschoots op loopafstand. Bezoekers van de Oosterpoort kennen maar al te goed de gezellige sfeer die altijd aanwezig is en de geweldige akoestiek van de zalen en de foyer. Kortom, dit is absoluut géén plek om over te slaan als je een locatie in Groningen zoekt om je feest te vieren!

Martiniplaza

Martiniplaza heeft dezelfde beginletter als het woord ‘multifunctioneel’. En dat is misschien helemaal niet zo toevallig! Oké, waarschijnlijk wel, maar toch is de gedachte leuk. In dit complex heb je naast vloeren voor grote beurzen en musicals ook kleine vergaderzalen. Bovendien zijn er verschillende restaurants vol culinaire hoogstandjes. Evenementen van een zeer diverse omvang zijn hier te realiseren. Bovendien is de locatie gemakkelijk te bereiken met eigen én openbaar vervoer. Een wandeling van het Centraal Station naar Martiniplaza duurt een kwartier - en andersom uiteraard ook. Dus vier je een groots of juist ingetogen evenement? Dan is Martiniplaza in Groningen dé locatie voor jou!

De Pudding Businesslounge

Zoals de naam al weggeeft is dit meer een plek voor zakelijke gelegenheden, zoals vergaderingen en presentaties. Hiervoor zijn ook alle faciliteiten aanwezig.
Maar stel nou dat je naast een minicongres ook nog iets te vieren hebt? Met ruim zestig personen kun je dan gebruik maken van onder andere een luxe Nespressomachine en een altijd gevulde minibar! Bovendien profiteer je van een besloten en sfeervol binnenplein waar het heerlijk vertoeven is wanneer de zon zich laat zien. Dus ook een locatie die op het eerste gezicht puur gericht is op business zou je niet in de weg moeten staan om een heugelijk feit te vieren. Bijvoorbeeld de groei van jullie bedrijf, de 100.000ste klant, een overname… vul maar in!

Grand Théatre

De mogelijkheden zijn eindeloos
Laten we onszelf even onderbreken en bij het begin beginnen. Het Grand Théatre aan de Grote Markt was oorspronkelijk een bioscoop, gebouwd in 1939 met stijlinvloeden van de Amsterdamse School en art deco. Tegenwoordig staat het bekend als het mooiste vlakke vloertheater van Nederland! Alleen al de uitnodigende voorgevel oefent een grote aantrekkingskracht uit op bezoekers en zelfs voorbijgangers. Deze wekt direct nieuwsgierigheid op over wat er zich achter de deuren bevindt!
Daarom gaan we je dat nu haarfijn uitleggen.
Het Grand Théatre omvat verschillende ruimtes, om te beginnen de spraakmakende benedenzaal. Deze is uitgerust met een uitschuifbare tribune met maximaal 225 stoelen. De vlakke vloer biedt een scala aan mogelijkheden voor opstellingen. Zo ook voor grote diners, met maximaal 120 gasten!
Ook in de bovenzaal kun je een feestje vieren, hoewel deze eigenlijk het meest gebruikt wordt voor lezingen en presentaties. Met 100 theaterstoelen in een vaste opstelling hebben bezoekers vanaf hier een ruim uitzicht op het podium.
De studio van het Grand Théatre kan eveneens naar wens worden ingericht. Bovendien zijn er verschillende break-out ruimtes.
Tot slot is er de prachtig ingedeelde bovenfoyer, met uitzicht op het weelderige stadscentrum en de Martinitoren vanaf het stadsbalkon! Mogelijkheden op catering en technisch gebied zijn hier vrijwel onbeperkt. Veelzijdigheid is een kernwoord om het Grand Théatre mee te beschrijven!

Zeilschip Mars

Trossen los en zeilen maar! Zou je een dergelijke aankondiging willen horen op jouw feest? Dan is zeilschip Mars precies wat je zoekt! Ook voor vergaderen, brainstormen en borrelen ben je hier helemaal op je plek. In Groningen en Harlingen ligt het gevaarte stabiel in de havens, hoewel er natuurlijk ook mee gevaren kan worden. Sterker nog; zeebonken kunnen letterlijk en figuurlijk meehelpen met het reilen en zeilen aan boord! Zeilervaring is hier echter niet voor vereist. Mars biedt eveneens overnachtingsmogelijkheden voor 34 personen in 13 ruime hutten. Voor een unieke feestlocatie ga je daarom naar de Noorderhaven!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: AnnaG
Aantal keer gelezen: 1914x
Toegevoegd: 08-05-2018 09:52
Gewijzigd: 09-05-2018 10:05

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3791 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!