Quantum Touch

Wat is Quantum Touch?

Quantum TouchOnderzoeker Richard Gordon besloot een nieuwe alternatieve geneeswijze te ontwikkelen. Hij deed de ontdekking tijdens zijn onderzoek om healings ook voor een groot publiek toegankelijk te maken. Dit deed hij door de Quantum Touch behandelmethode te ontwikkelen. Dankzij deze behandelmethode kan echt iedereen een healing ondergaan. Meer informatie over deze behandeling lees je in dit artikel.

Hoe werkt een behandeling met Quantum Touch?

Een behandeling werkt met speciale technieken waarbij er gelet wordt op de ademhaling, maar ook je eigen bewustwording. Hierdoor kan je de zelfhelende kracht van je eigen lichaam stimuleren. Bepaalde aandoeningen kunnen hierdoor genezen. Deze therapie wordt gegeven als alternatieve geneeskunde. Een therapeut die de behandeling geeft is hier speciaal voor opgeleid. Het is dus niet iemand die zomaar maar iets doet. De behandelingen worden op twee niveaus gegeven. Het niveau van de behandeling is afhankelijk van de klachten waarvoor je komt.

Hoe werkt een healing?

In principe heeft elk lichaam het vermogen om zelf te herstellen. Ons lichaam is opgebouwd uit cellen. Elke cel in ons lichaam wil niet kapot zijn, maar wil graag herstellen. Er zijn verschillende manieren om uiteindelijk te herstellen. Dit heeft vaak tijd nodig en soms heb je niet voldoende tijd om te herstellen. Hierdoor ontstaan vaak chronische aandoeningen. Met de hulp van healing wordt er geprobeerd om dit proces te versnellen. Bij healing denken we vaak aan dat we andere mensen genezen met onze handen. Dit is niet zo want eigenlijk wordt met energie het lichaam opgeroepen om zichzelf te herstellen. De behandelmethode van Quantom Touch wordt als zeer effectief gezien. Een flink aantal fysiotherapeuten zijn bijvoorbeeld al om en werken met deze behandelmethode in hun praktijk.

Welke aandoeningen kan je behandelen met Quantum Touch?

Zoals we al eerder geschreven hebben zijn er twee verschillende niveaus. Afhankelijk van je aandoening kom je in een bepaalt niveau terecht. In niveau 1 worden vooral de symptomen van aandoeningen bestreden. Aandoeningen die behandeld worden zijn: chronische hoofdpijn, hoge bloeddruk, aambeien, spierpijn, chronische problemen met maag en darmen, rugklachten, hernia en scoliose. Met een Quantum Touch behandeling is het mogelijk om de klachten te verminderen en zelfs te verhelpen. Er zijn verschillende methodes die de therapeut binnen niveau 1 kan gebruiken. Het tweede niveau richt zich op het emotionele aspect. De klachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan vanwege een emotionele oorzaak. Met Quantum Touch wordt geprobeerd om hiervoor een oplossing te vinden en het zelfhelende vermogen van het lichaam aan te spreken. In het tweede niveau kunnen bijvoorbeeld ook pyschische aandoeningen zoals autisme, HSP, lordose of kyfose achterhaald en behandeld worden.

Quantum Touch na een operatie

Uit ervaring blijkt dat Quantum Touch geweldig kan werken na een operatie. Doordat het herstel van het lichaam gestimuleerd wordt herstelt je lichaam sneller van een operatie. Daarnaast kunnen eventuele ontstekingen voorkomen worden of sneller overgaan. De resultaten zijn zelfs zo bijzonder dat artsen ervan versteld staan. Ze weten niet goed meer wat voor een medicijnen ze moeten voorschrijven doordat het lichaam sneller hersteld dan verwacht.

Behandeling bij paniekaanvallen

Heb je regelmatig last van paniekaanvallen? Dan is dit ontzettend vervelend. Vooral omdat het je leven kan beïnvloeden als je regelmatig last hebt van de aanvallen. Uit onderzoek is gebleken dat een Quantum Touch behandeling ervoor kan zorgen dat je aanvallen verdwijnen. Dankzij de levenskrachten energie komt je lichaam weer helemaal terug in balans. Hierdoor verdwijnt de emotionele energie waarmee je in gedachten in paniek raakt. Binnen 15 a 30 minuten kan iemand na een behandeling weer terug in balans zijn. Vooral bij zeer pijnlijke emoties is het mogelijk om iemand weer in balans te brengen met de behandeling.


Quantum Touch zorgt voor ontspanning

Het gebeurt regelmatig dat iemand tijdens een behandeling al na een paar minuten in slaap valt. Dit komt doordat het complete lichaam ontspant en je alle spanningen weg voelt gaan. Ondanks dat de patiënten niet echt slapen lijkt het wel alsof ze slapen. In de praktijk blijkt dat je lichaam in een soort diepe meditatie terecht komt. Zelfs mensen die nog nooit gemediteerd hebben krijgen zo een idee hoe het is om in een diepe meditatie terecht te komen.

Hoe werkt de behandeling?

Het healen gebeurt met de handen. Dit gebeurt vaak zonder aanrakingen, maar de handen worden ergens boven gehouden. Eén van de redenen waarom we klachten ervaren heeft vaak te maken met de scheefstand van het skelet. Dit kan een hoop klachten veroorzaken. Dit is de reden dat een behandeling begint met het houden van de handen op verschillende plekken boven het skelet. Er wordt speciale aandacht gegeven aan de heupen, bovenkant rug, nek en schedel. Daarna worden de handen boven de plekken gehouden waar de pijn zit. Het lichaam krijgt via de handen energie en met deze energie kunnen de cellen zichzelf corrigeren. Op de plek waar de handen gehouden worden kan je warme of koude tintelingen voelen. Naast de tintelingen kan je ook ineens de pijn extra gaan voelen op een andere plek als normaal. De pijn verplaatst zich en probeert door de energie het lichaam te verlaten. Ondertussen laat de therapeut je verschillende ademhalingsoefeningen doen.

Thuis aan de slag met Quantum Touch

Het is ook mogelijk om thuis zelf aan de slag te gaan met Quantum Touch. Je kan zo je eigen familie behandelen of jezelf. Het is mogelijk om een speciale cursus te doorlopen waarin je in meerdere dagen de verschillende niveaus leert beheersen. Een therapeut kan je hier ook mee helpen. Zo kan de therapeut je speciale technieken leren waarmee je de energiebalans in je lichaam kan verhogen. Door de energiebalans te verhogen zorg je ervoor dat je sneller herstelt. Je kan de techniek bijvoorbeeld ook gebruiken als je een paniekaanval krijgt. Zo kan je jezelf weer kalm en rustig krijgen met Quantum Touch.

De effecten van een behandeling

In de praktijk merken patiënten dat hun pijn verminderd. Iets wat reguliere medicijnen misschien nog helemaal niet gelukt is. Als je ziek bent en ergens van moet herstellen merk je dat het genezingsproces hersteld wordt. Niet alleen de aandoening zelf wordt behandeld maar ook je geestelijke conditie. Als je bijvoorbeeld kanker hebt dan is dit niet alleen een aanslag op je lichaam, maar ook op je geest. Terwijl je juist de kracht van je geest nodig hebt om te herstellen. De geestelijke en lichamelijke conditie wordt met Quantum Touch hersteld. Hierdoor versneld het proces om je lichaam te laten helen. Je hebt ook baad bij de behandeling als je bijvoorbeeld een chemokuur ondergaan bent. Dankzij een Quantum Touch behandeling herstel je sneller van de behandeling en heb je minder last van bijwerkingen.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: melissav
Aantal keer gelezen: 3279x
Toegevoegd: 04-07-2017 19:33
Gewijzigd: 23-07-2017 17:11

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!