Woningbouwcorporaties en het nieuwe werken

Woningbouwcorporaties en het nieuwe werken

Woningbouwcorporaties en het nieuwe werkenOnder druk van de overheid, politiek en maatschappij verandert het bestuur van woningcorporaties. Fusies, efficiëntere bedrijfsvoering, samenwerkingen met ketenpartners en flexibele woonconsulenten. Het zijn slechts een paar voorbeelden van veranderingen binnen deze branche.

Dit vergt een andere manier van werken. Woningcorporaties hebben behoefte aan meer flexibiliteit in de organisatie, in de processen en in de informatievoorziening. 


Zekerheid en klantgerichtheid

Coöperaties die hun toekomst met zekerheid tegemoet willen treden bereiden zich voor om hun bedrijfsvoering, informatievoorziening en ICT infrastructuur flexibel in te richten, zodat het altijd past. Ook als er ingrijpende veranderingen op stapel staan.
Naast de functionaliteit van informatievoorziening zal er steeds meer nadruk komen te liggen op de bijdrage van ICT aan de bedrijfsdoelstellingen.
Klantgerichtheid, optimaal samenwerken en werknemerstevredenheid worden makkelijker bewerkstelligd door de juiste kantoorinrichting.
Door te kiezen voor een partner die gespecialiseerd is in het centraliseren van ICT infrastructuren, het (op afstand) beheren van applicaties, het faciliteren van online werkplekken en het ondersteunen van ieder gewenst apparaat, worden de doelstellingen van woningbouwcorporaties makkelijker haalbaar.

 
 

Ervaring

Quinfox heeft in veel branches ervaring, waaronder ook woningbouw.
De behoefte om ongeacht met welk apparaat, ongeacht op welke locatie (op kantoor, vanuit huis, tijdens een bewoners of huurders overleg of onderweg) te kunnen werken is de basis van Uw Online Werkplek van Quinfox.
Door hiervoor te kiezen zijn organisaties gewaarborgd van een hoogwaardige ICT, waarbij zij zelf geen uitgebreide ICT afdeling meer nodig hebben. En dat scheelt tijd, zorgen en kosten!

Databeveiliging

Uiteraard is het van belang dat de betrouwbaarheid en veiligheid van de ICT is gewaarborgd. Quinfox gebruikt een speciaal beveiligde SSL-verbinding en brengt de data onder in een van de meest geavanceerde Nederlandse datacenters met de best mogelijke dataveiligheid en continuïteit van de bedrijfsgegevens. Uiteraard valt de opslagcapaciteit, het aantal applicaties en het aantal werknemers dat Uw Online Werkplek gebruikt, op elk gewenst moment te wijzigen.

Online werken en succes

Met de diensten van Quinfox welke het nieuwe werken mogelijk maken kunnen bedrijven een kostenbesparing van 20 tot 50% realiseren. Niet alleen is online of flexwerken een ideale oplossing voor woningbouwcorporaties, ook medewerkers uit andere branches zijn gebaat bij een werkplek die alle ruimte openlaat om succesvol te zijn. Met flexibel en online werken ondersteunt Quinfox medewerkers én bedrijven ‘de weg naar zakelijk succes’.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: revenew
Aantal keer gelezen: 3777x
Toegevoegd: 11-03-2014 10:12
Gewijzigd: 19-04-2016 21:46

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3420 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!