geld met internet

Zeven manieren om geld te verdienen via het internet

geld met internetGeld verdienen via het internet. Voor de één een utopie, voor de ander een droom en voor weer een ander bikkelharde werkelijkheid. Helaas blijft het voor diverse individuen een droom, terwijl geld verdienen met behulp van internet totaal niet moeilijk is. Heeft men de beschikking over een laptop, een werkende internet verbinding en uiteraard een passie of hobby dan heeft men alle benodigdheden in huis om (online) succes te behalen.

Hieronder volgen diverse manieren om geld te verdienen via het internet, waarbij men er rekening mee dient te houden dan men vandaag al kan starten met het verdienen van keiharde euro's op het wereld wijde web. Soms duurt het even voor je iets verdiend, terwijl andere opties ervoor kunnen zorgen dat men vandaag al geld kan verdienen door zijn of haar hobby in te zetten als verdienmodel.

Je ziet dat de mogelijkheden op internet tegenwoordig steeds groter worden. Steeds meer mensen ontdekken de kracht van internet en gebruiken hun hobby om online succesvol te worden. Bovendien is er eigenlijk slechts één groot verschil tussen een hobby of een business: “Een hobby kost geld, terwijl een bedrijf -als het goed is- daadwerkelijk geld oplevert.

1. Geld verdienen met een informatieve website.

Nagenoeg iedereen heeft een bepaalde passie of hobby waar hij of zij méér vanaf weet dan iedereen. Dit zorgt er dus automatisch voor dat degene die er wél informatie over hebben, een autoriteit zijn in zijn of haar vakgebied.

Een goede domeinnaam gecombineerd met het regelmatig updaten van de website zorgt er voor dat er op den duur véél bezoekers vanuit de online zoekmachines naar de website worden gestuurd. Zodra er een regelmatige stroom aan bezoekers richting de website trekken, wordt het een fluitje van een cent om hier vervolgens geld aan te verdienen.

Dit kan door gebruik te maken van Google Adsense, dit is het advertentieprogramma van Google. Hierbij ontvangen de individuen die gebruik maken van deze dienst, geld per klik die de bezoekers maken op de advertentie. Op deze manier worden bezoekers automatisch omgeturnd naar een klant, ondanks het feit dat men géén product verkoopt.

Tevens is het een mogelijkheid om van jouw passie of hobby een informatiesite te maken, deze te vullen met allerlei artikelen en deze vervolgens weer te verkopen een flink bedrag. Indien de zoekmachines de website goed opnemen, de artikelen hoog scoren in de zoekmachines gecombineerd met de optionele Adsense campagne. Scoor jij redelijk goed in de diverse zoekmachines is het bovendien een mogelijkheid om duizenden euro's aan slechts één website over te houden.

Voordelen: Het grote voordeel voor een soortgelijke website is dat het niet noodzakelijk is om een eigen product uit te brengen. Uiteraard een prettige bijkomstigheid, doordat de verantwoordelijkheid bijzonder zwaar kan zijn. Bovendien zijn dit allemaal inkomsten, die op de geautomatiseerde manier kunnen doorlopen.

Nadelen: Enkel verdienen vanuit enkele advertenties is een behoorlijk risicovolle manier van geld verdienen. Dit heeft er mee te maken, dat men tegenwoordig redelijk is uitgekeken op advertenties via het internet. De meeste mensen hebben anno tweeduizendzestien een broertje dood aan opvallende en schreeuwerige advertenties. Ondanks dat “Adsense” een interessant verdien model is, dient hier wel rekening mee gehouden te worden.

2. Schrijf en verkoop een e-book

Niet iedereen is een geboren schrijver en op deze manier geld verdienen middels het internet is niet voor iedereen weggelegd. Probeer in dit e-book een probleem voor jouw aanstaande prospects te benoemen en deze vervolgens te verkopen.

Kies één uitdaging uit en schrijf hier over en verkoop deze daarna. Een kleine twintig tot veertig pagina's zijn méér dan genoeg om jouw doelgroep mee uit de brand te helpen. Direct zodra deze is afgerond kan je deze gaan uitbrengen. Maak het e-book een klein beetje op en start met verkopen!

Daarna worden er veelal promotors gezocht om zo'n e-book daadwerkelijk aan de man te brengen. Een véél gebruikte vorm hiervoor is het zogenoemde Affiliate Marketing. Dit betekent dat anderen het e-book gaan promoten en in ruil hier voor een bepaald percentage van de opbrengst ontvangen. Uiteraard levert dit minder op, echter realiseren deze promotors verkopen die anders nooit gehaald zouden zijn. Een ideale manier dus om snel wat extra geld te verdienen via het internet.

Voordelen: Een eigen product uitbrengen is ten alle tijden een grote pré ten opzichte van website eigenaren die dit niet hebben. Allereerst draagt het bij aan de autoriteit van het individu terwijl tegelijkertijd iedere sale daadwerkelijk winst oplevert. Logischerwijs vanwege het feit dat het nagenoeg géén kosten met zich meebrengt om zo'n e-book uit te geven.

Nadelen: Het grootste nadeel van het uitbrengen van een e-book is het feit dat men de Nederlandse taal zowel in woord alsmede in geschrift moet beheersen. Dit is logischerwijs niet voor alles en iedereen weggelegd. Het feit dat men een woordkunstenaar moet zijn voor een e-book is achterhaald, maar men dient wel enigszins de basisprincipes van de taal te kunnen begrijpen en een schrijver in zich hebben.

3. Verkoop een eigen videotraining

Een eigen videotraining verkopen is een stuk makkelijker dan dat het lijkt. Indien een individu géén goede schrijver is, maar wel een goede spreker dan is het uitbrengen van een eigen videotraining een ontzettend goede manier om online geld te verdienen.

In een x-aantal video's legt de uitgever van deze online videotraining een probleem voor en hoe deze vervolgens getackeld kunnen worden middels stap voor stap informatie over het desbetreffende onderwerp.

Logischerwijs lijkt dit een enorm lastige opgave, echter wordt er in veel gevallen niet eens een persoon gefilmd maar enkel een beeldscherm. Zo kan men bijvoorbeeld een Powerpoint presentatie filmen, waarin het probleem beetje bij beetje wordt ontrafeld en daarna wordt de oplossing aangereikt.

Uiteraard dient ook zo'n cursus weer aan de man gebracht te worden en wederom is Affiliate Marketing hierin een belangrijke factor. Probeer andere websites in dezelfde nichemarkt te vinden dat véél bezoekers krijgt maar op bijvoorbeeld advertenties na, géén verdienmodel bezit. Zij zijn ongetwijfeld bereid om deze videotraining te promoten aangezien het aansluit bij hun doelgroep en bovendien een enorm aantrekkelijk zakcentje kan opleveren voor de website.

Voordelen: Eigen videotrainingen bieden als voordeel dat er een enorme winstmarge op zit. Men betaald tegenwoordig nou eenmaal meer voor een goede videotraining dan voor een e-book. Doordat de marges hoger zijn, zal het eenvoudiger zijn snel veel geld te verdienen. Belangrijkste is echter wel dat men ofwel enthousiast voor een camera moet kunnen spreken zonder angst, óf hij/zij dient screencapture video's uit te brengen wat uiteraard niet in iedere nichemarkt mogelijk is.

Nadelen: Niet iedereen is geschikt voor een videotraning. Indien men bijvoorbeeld een zware tongval heeft en er een accent hoorbaar is, kan dit tegen de persoon gaan werken. Mogelijkerwijs verstaan sommigen hem niet, terwijl anderen dit wel eenvoudig kunnen verstaan. Bovendien, indien men ook maar enigszins last heeft van faal-angst valt deze optie eigenlijk altijd al af.4. Verkoop fysieke producten via Marktplaats of eBay.

Fysieke producten verkopen via een online marktplaats is misschien wel één van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen via het internet. Vele ondernemers die op het internet actief zijn, zijn via deze wijze begonnen. Het verkopen van producten via internet is een prachtige manier om een tweede inkomstenbron op te bouwen. Indien men dit combineert met een product waar dezen of genen binding mee heeft, maakt het bovendien super vermakelijk om te doen.

Een account openen op één van de bovengenoemde websites is bovendien erg eenvoudig om te doen. Direct erna neemt men contact op met één van de groothandels uit China of andere landen om producten te bemachtigen om te verkopen. Online groothandels uit dergelijke landen, zijn gemakkelijk te bereiken en ze hebben enorm lage inkoopprijzen. Dit zorgt ervoor dat de marge op diverse producten aanzienlijk is en er dus vrij gemakkelijk geld kan worden verdiend middens dit zéér stabiele winstmodel.

Veel leveranciers zijn ondernemers bovendien erg gunstig gezind. Zij vinden het in véél gevallen géén enkel probleem om pas te leveren indien er een bestelling bij hen gedaan wordt. Dit zorgt er voor dat er totaal géén opslag nodig is. Simpelweg bestellen indien er bij de eigen webshop een bestelling binnenkomt behoort dus gewoon tot de mogelijkheden. Middels het zogenoemde dropshipping systeem, kan er bovendien gezorgd worden dat het product rechtstreeks naar de klant wordt verstuurd. Er is géén haan die er naar kraait dat de producten niet daadwerkelijk bij de webshop vandaan komen aangezien mensen het simpelweg niet doorhebben.

Voordelen: Het feit dat er géén eigen website benodigd is voor dit verdienmodel kan zéér interessant zijn. Sites zoals Marktplaats en eBay zijn bijzonder stabiel te noemen dus eigenlijk kan dit model de komende jaren nog toegepast worden.

Nadelen: De levertijd van sommige leveranciers in het buitenland is niet ten alle tijden om over naar huis te schrijven. Soms dient een klant zelfs vijftien tot zestig dagen te wachten. Zeker in de huidige dynamische tijd, kan dit er voor zorgen dat er diverse klanten weg zullen lopen aangezien ze te lang op hun net aangekochte goederen dienen te wachten.

5. Een eigen webshop beginnen

Een eigen webshop opstarten is anno 2016 een grote trend geworden. Webshops schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Dit komt uiteraard omdat het ontzettend bijzonder is om een webshop te beginnen. De meeste webshop eigenaren beginnen namelijk een webshop in een product dat hij of zij uniek vinden en waar ze affiniteit mee hebben. Dit zorgt vervolgens voor toekomstige klanten die volledig op het zelfde level zitten als de ondernemer zelfs qua producten die zij tof vinden.

Het starten via Marktplaats of eBay gaat vaak vooraf aan een eigen webshop. Indien dit vervolgens goed gaat en er redelijk wat winst gemaakt is, dan is de volgende stap vaak een eigen webshop. Via diverse websites is het eenvoudig om een eigen webwinkel online te zetten, met Ideal als betaalmogelijkheid. Buiten dat een eigen webshop beginnen verbazingwekkend leuk is, biedt het ook een mogelijkheid om een relatie op te bouwen met de klanten. Zodoende is er een grotere kans dat zij klant blijven in de toekomst.

Wederom is het volledig overbodig om een eigen voorraad te hebben. Ook voor diverse webshops is dropshipping tegenwoordig een prachtige kans om te starten, zonder van te voren een grote voorraad in te slaan – die mogelijkerwijs niets eens aan de straatstenen kwijtgeraakt kunnen worden – . Per bestelling in de webshop wordt er een aparte order doorgestuurd naar de leverancier van de producten en deze sturen de order vervolgens weer door richting de klant. Veel webshops maken gebruik van deze slimme en uitermate winstgevende manier van werken.

Voordelen: Een eigen webshop biedt voornamelijk als voordeel dat er direct contact kan worden gelegd met personen die gelijk gestemd zijn met de ondernemer achter de website. Via deze wijze kan men eenvoudig een netwerk opbouwen, die vervolgens weer voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden.

Nadelen: Volledig op eigen kracht een webshop of webwinkel runnen is behoorlijk tijdrovend. Zodoende haken veel mensen hier momenteel op af, aangezien ze allereerst géén kennis hebben over de manier waarop ze zo'n website kunnen bouwen. Bovendien biedt een eigen webshop ook véél verantwoording mee & indien men niet gaat werken middels dropshipping zijn er behoorlijke voorraden nodig om de klanten niet teleur te stellen.

6. Social Media en het verdienen van geld

Dankzij Social Media is geld verdienen via het internet eenvoudiger geworden dan ooit. Indien een persoon véél volgers heeft op zijn of haar Social Media kanalen, die tevens beschikken over dezelfde interesses dan valt er véél geld te verdienen aan deze sociale websites. Het netwerk waarover personen beschikken kan op deze manier wel eens vele malen waardevoller zijn dan ooit van te voren bedacht is.

Het wereld wijde web staat bol van de producten die men kan promoten als Affiliate. Bij deze vorm van marketing, beschikt een individu niet over een eigen product maar promoot de producten van anderen die aansluiten bij zijn of haar passies. Vervolgens plaats je een link op Social Media met daarin een code verwerkt. Dankzij deze code die verwerkt zit in de link, kan de eigenaar van het product achterhalen via welke promotor de sale is ontstaan. Via een automatisch systeem worden vervolgens de opbrengsten gesplitst in de winst voor de ondernemer en het bedrag dat deze verschuldigd is aan zijn of haar “Affiliate”.

Uiteraard is het ontzettend belangrijk om hier een balans in te vinden. De vrienden waarover je beschikt zijn uiteraard waardevoller dan wat keiharde euro's, aangezien er sommige dingen in het leven belangrijker zijn dan geld. Zorg er dus voor dat het netwerk dat is opgebouwd de afgelopen jaren, niet volop gespamd worden met producten die aangeboden worden. Voordat men het doorheeft, zijn alle vrienden inmiddels “ontvriend” op Facebook met als gevolg dat er géén geld meer verdiend kan worden via dit model.

Voordelen: Géén eigen product nodig, enkel het promoten van iemands anders product in het netwerk is voldoende om spoedig geld te verdienen door: Affiliate Marketing en Social Media te combineren.

Nadelen: Misschien wel het allergrootste nadeel is in dit geval dat er géén eigen producten aanwezig zijn. Dit zorgt er voor dat diverse ondernemers een verdienmodel hebben waar zij nagenoeg géén input in hebben. Zodra de uitgever van de service besluit deze offline te halen, valt de volledige business om. Uiteraard géén prettige gedachten.

7. Start een blog en verdien extra geld met een passie of hobby

Buiten informatieve websites, e-booken of een webwinkel – waarin bijvoorbeeld ook de online videotraining verkocht kan worden – , kan men ook een persoonlijke blog opstarten. Anno tweeduizendzestien, is de individu achter een onderneming van groter belang dan ooit tevoren. Zodra men niet bang is een deel van het leven online te openbaren is dit een slimme manier om een extra inkomstenbron op te bouwen via het internet.

Nagenoeg iedere passie of hobby is bij uitstek geschikt voor een blog. Echter is het van cruciaal belang om een hartstocht te hebben waar eenvoudig een fysiek of digitaal product aangekoppeld kan worden. Reviews schrijven over producten in deze nichemarkt zorgt voor bezoekers en die kunnen vervolgens geconverteerd worden naar vele euromunten.

Indien men bijvoorbeeld ontzettend gepassioneerd is over tuinieren en hier vervolgens een blog over begint, dan worden er al snel stromen bezoekers gegenereerd naar de website. Deze zullen ongetwijfeld de tuinier gaan 'volgen', aangezien men middels een blog een stukje autoriteit uit kan stralen. De volgers hechten uiteraard waarde aan de mening van de ondernemer, de blog wordt zodoende niets meer en niets minder dan een online pinautomaat waar véél resultaat uit gehaald kan worden.

Advertenties kunnen er tevens voor zorgen dat men vanaf de start van de blog al geld kan verdienen, terwijl ongetwijfeld steeds grotere bedrijven “binnen zullen komen” om de eigenaar van de website reviews te laten schrijven over een nieuw product. Wat dus allereerst begon als een gratis weblog, zal langzaam maar zeker overgaan in betaalde werkzaamheden voor de website.

Bovendien zijn er diverse bedrijven die doordat ze jouw mening willen weten, samples gaan sturen in de hoop dat erover geblogt wordt wat vervolgens voor hen extra publiciteit oplevert. Simpel gezegd zullen er dus gratis producten naar de weblog eigenaar toegestuurd worden, terwijl deze ook nog eens geld verdiend met zijn of haar passie/hobby.

  • Voordelen: Eenvoudig autoriteit opbouwen is zéér snel geregeld middels zo'n eigen website. Binnen no-time is degene die het gaat proberen marktleider in zijn of haar nichemarkt met als gevolg dat er véél verkopen gerealiseerd kunnen worden of eenvoudig geld verdiend kan worden middels reviews van anderen.
  • Nadelen: Ook hier is de ondernemer volledig afhankelijk van anderen en de vrijgevigheid van bedrijven om hem of haar de producten te laten testen. Niet ieder bedrijf is hier even happig op, dus in verschillende nichemarkten dient daar uiteraard rekening mee gehouden te worden.


De wereld van internet marketing heeft zoals men dus gemerkt heeft ontzettend veel mogelijkheden om online geld te verdienen middels diverse verdienmodellen. Probeer uit te zoeken welke van deze opties het beste aansluit bij de wensen en of behoeften waarover men beschikt en start vervolgens vandaag nog met het verdienen van geld, zo eenvoudig kan het zijn!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Dave-Valkenburg
Aantal keer gelezen: 4342x
Toegevoegd: 12-04-2016 14:17
Gewijzigd: 12-04-2016 23:04

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3722 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!