Zo verras je jouw werknemers of klanten

Zo verras je jouw werknemers of klanten

Zo verras je jouw werknemers of klantenPersoneel en klanten verdienen van tijd tot tijd wel een extraatje. Het is leuk om wat te geven om de relatie te versterken. Het is een waardering voor de klanten en het personeel om een keer wat extra’s te krijgen. Er zijn vaste momenten om iedereen wat te geven zoals rond de Kerst en bij Oud en Nieuw. Naast de vaste momenten zijn er natuurlijk ook speciale momenten om iemand mee te verrassen.

Een leuk bedrijfsfeest 

Een bedrijfsuitje is vaak erg standaard. Het is belangrijk om er wat speciaals van te maken. Het feest kun je speciaal voor de medewerkers doen en ook voor de klanten. Het is goed om over de mogelijkheden na te denken om er wat speciaals van te maken. Kijk of er iets speciaals van te maken is en je een goed feestje kunt geven. Het bedrijfsfeest kan een mooie mix zijn voor klanten en medewerkers. Het zal helpen om de band tussen de collega’s en de klanten te versterken. Het is mooi om een zomerfeest te geven. Een heerlijke barbecue samen met een paar heerlijke drankjes. Of een goede catering met een leuke band erbij. Organiseer een mooi bedrijfsfeest. 

Waardebonnen 

Het is ook een goed idee om iedereen te verwennen met een unieke waardebon. Kies ervoor om de klanten te belonen voor hun loyaliteit en geef ze een waardebon welke goed bij ze past. Het is mooi om de verschillende klanten een cadeaubon te geven welke bij ze past. Ze kunnen dan zelf uitkiezen en kopen wat ze graag willen. Het is ook gemakkelijk om het te versturen. Het is natuurlijk niet het meest creatieve cadeau. Het is wel een cadeautje wat gewaardeerd wordt door klanten. Ook voor de medewerkers is het een leuke verrassing als ze opeens een waardebon krijgen. Ze kunnen er dan wat leuks voor halen. 

Onverwachts uit eten 

Voor de collega’s is het ook leuk om onder werktijd een keer wat anders te doen. Neem iedereen mee uit eten om te genieten van een heerlijke lunch of vroeg diner. Iedereen kan onverwachts weer naar huis gaan met hun lunchbox. Het is een keer wat compleet anders en zal zeker gewaardeerd worden als het een goed restaurant is. 

Een jubileum extra vieren

Wanneer er een jubileum is, is het goed om wat extra’s te gaan doen. Zorg voor een speciaal feest, extra cadeaus en speciale kortingsacties. Het is slim om zo extra omzet te scoren. Geef de trouwe klanten en ook de nieuwe klanten een speciale korting. Het al helpen om de omzet te boosten en mensen aan te trekken. Daarnaast komt je bedrijf weer in het zonnetje te staan op de speciale jubileum dagen. Het is een ongekende kans! 
Een compliment 

Het is goed om de collega’s en medewerkers complimenten te geven. Geef ze een compliment wanneer er een bijzondere prestatie geleverd wordt. Doe dit niet met alleen een goed woordje en een compliment. Geef de medewerker een speciaal cadeau. Ook wanneer een medewerker een aantal jaren in dienst is dan is het goed om hieraan te denken. Een mooie kaart is een goed begin. Doe eens wat anders in het loonstrookje dan alleen het loonstrookje. Het is wel belangrijk om er wat persoonlijks op te zetten natuurlijk. Het maakt het een stuk specialer. 

Happy hour

Het is goed om een keer na het werk een happy hour te doen. Organiseer een klein feestje met hapjes en drankjes. Nodig de goede klanten uit en alle medewerkers. Het is gezellig en zorgt voor een goede binding. Een binding tussen de medewerkers en de klanten. Het is eenvoudig te organiseren en erg leuk om te doen. Het is de perfecte manier om het weekend te starten. Iedereen zal het waarderen. 

Iets anders; een lunch loterij 

De meeste medewerkers zullen in de kantine hun lunch nuttigen. Het is een ideaal moment om een lunch loterij te doen. De namen van alle medewerkers gaan in een pot en dan worden er een paar leuke prijzen verloot. Het kan een gratis lunch zijn de volgende dag, een telefoon van de zaak of een paar gekke paarse regenlaarzen. Er zijn veel mogelijkheden om er wat leuks en hilarisch van te maken. 

Een lunch en learn

Voor de klanten en potentiële klanten is het goed om een lunch en learn te doen. Het is een sessie om klanten beter bekend te maken met het bedrijf. Klanten kunnen het bedrijf beter leren kennen en wat lekkers eten. De combinatie is de perfecte basis om zaken te doen. Het is een ideale manier om meer klanten te krijgen op een ongedwongen en leuke manier. 

Kerstpakketten

We willen de kerstpakketten niet vergeten in het rijtje om klanten en medewerkers te bedanken. Het is goed om wel wat unieks te doen. Kijk wat verder dan de flesjes wijn of champagne. Er zijn verschillende mooie cadeaus om weg te geven. Geef eens een ervaring weg aan het personeel. Laat ze bungee jumpen, parachutespringen of genieten van een heerlijk weekendje weg. Het is soms goed om eens flink uit te pakken. Het hoeft natuurlijk niet ieder jaar te gebeuren. Er zijn veel mogelijkheden om een leuk cadeau te geven. Het is goed om iets te kiezen wat uniek is. 

Verhuizen met je bedrijf

Wanneer je gaat verhuizen met je bedrijf is het belangrijk om dit goed te organiseren. Een verhuisbedrijf inschakelen is een start om de verhuizing te laten slagen. Een verhuisbedrijf zal zorgen dat alles op de juiste plek komt. Nadat de verhuizing is afgerond is het essentieel om een feest te geven. Het is de unieke kans en mogelijkheid om aandacht te krijgen voor het bedrijf. Nodig daarom niet alleen de nieuwe klanten uit, maar ook de potentiële klanten. Een feest bij de nieuwe opening is een unieke kans om je bedrijf van de beste kant te laten zien. Ook voor het personeel is het een gezellig event waar ze hun familie mee kunnen nemen. 

Gewoon omdat het kan! 

Het is goed om iedereen eens een keer onverwacht te verrassen. Denk aan de medewerkers en ook aan de partners van de partners of hun kinderen. Het is ook iets wat veel medewerkers niet zullen verwachten. De partners en het gezin zijn het verlengstuk van je medewerkers. Ze zorgen ervoor dat de medewerker zich lekker en goed voelt. Het maakt het mogelijk om ook richting hun jouw waardering uit te spreken. Het kan een doosje chocolade zijn, een bosje bloemen, een cadeaubon of een leuk etentje uit met de partner. Het is goed om hier creatief mee om te gaan. De partner zal het zeker waarderen en je medewerker ook.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Auteur: Linsey89
Aantal keer gelezen: 1472x
Toegevoegd: 04-09-2019 08:15
Gewijzigd: 04-09-2019 08:55

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3722 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!