producent van kunststofverpakkingen Plastics2Pack

producent van kunststofverpakkingen Plastics2Pack

producent van kunststofverpakkingen Plastics2PackPlastics2Pack, specialist in thermogevormde verpakkingen te Uden, heeft het jaar 2014 aangegrepen om fors te investeren in de verdere groei van het bedrijf.

Plastics2Pack (www.plastics2pack.eu) specialist in thermogevormde verpakkingen te Uden, heeft het jaar 2014 aangegrepen om fors te investeren in de verdere groei van het bedrijf. Eerder dit jaar verhuisde Plastics2Pack vanuit twee vestigingen naar een nieuw centraal pand in Uden. In augustus werd opnieuw het ISO 22000-certificaat behaald en breidde het bedrijf het machinepark uit om de productiecapaciteit te vergroten.

Plastics2Pack, opgericht in 2000, heeft begin 2014 alle activiteiten gecentraliseerd in een groot nieuw pand op Bedrijventerrein Westwijk in Uden. In 2008 werden ook al drie vestigingen samengevoegd in één groter bedrijfspand. Het bedrijf bleef echter groeien en in de loop van 2011 werd alweer een extra magazijn geopend. Nu zijn verkoop, productie, opslag en restafvalverwerking opnieuw bij elkaar gevoegd in Uden.Opnieuw gecertificeerd voor ISO 22000

Afgelopen maand heeft Plastics2Pack bovendien het aantal machines voor de productie van dunwandige thermogevormde verpakkingen voor food- en non-foodproducten uitgebreid. Ten slotte werd deze zomer na een audit het ISO 22000-certificaat verlengd. Met dit ISO-certificaat toont Plastics2Pack aan dat het kwaliteitssysteem aan strenge eisen voldoet en dat voedselveiligheid in alle processen en werkzaamheden gewaarborgd is.

Gestage en gecontroleerde groei

Directeur Frank Eijkman is blij met het succes van zijn bedrijf: “We groeien gestaag, ook in de economisch wat mindere jaren. Het is wel een gecontroleerde groei: we zetten doelbewust stappen om steeds de kwaliteit, continuïteit en gemaakte afspraken te kunnen blijven waarborgen. We zijn er dan ook trots op dat we met vlag en wimpel voor de hercertificering van ISO 22000 geslaagd zijn. Bovendien werd bij het recente bezoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bevestigd dat alle processen en activiteiten volledig voldoen aan Europese en nationale richtlijnen.”

Over Plastics2Pack

Plastics2Pack is gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van kunststofverpakkingen. Het bedrijf ontwerpt en produceert met name dunwandige thermogevormde verpakkingen voor fabrikanten, importeurs en leveranciers van food- en non-foodproducten in binnen- en buitenland. Plastics2Pack werd in 2000 opgericht in Heeswijk-Dinther. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Uden op Bedrijventerrein Westwijk.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: frankdesmit
Aantal keer gelezen: 3878x
Toegevoegd: 06-10-2014 09:28
Gewijzigd: 19-04-2016 21:41

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3795 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!