10 upgrades die jouw tuin mooier maken.

10 upgrades die jouw tuin mooier maken

10 upgrades die jouw tuin mooier maken. Veel mensen maken alleen in de zomer gebruik van hun tuin. Andere mensen zijn het hele jaar door in de tuin te vinden. Wat je wensen qua tuin ook zijn, met deze tien upgrades zit jij er aanstaande zomer en winter goed bij. De grootte van je tuin kan van toepassing zijn op de inrichting van je tuin. Denk dus goed na over de inrichting van je tuin.

Een veranda met lamellendak

Veranda’s zijn momenteel razend populair, maar heb je al eens gedacht over een veranda met lamellendak? Het dak biedt een oplossing voor de genieters van de zon, die af en toe toch even in de schaduw willen zitten. Dit komt doordat het dak open kan als het lekker weer is en dicht gehouden kan worden bij slecht weer. Voor een kleine tuin is een veranda met lamellendak ideaal. Je ‘verliest’ niet de helft van het zonlicht in je tuin of binnen door de veranda. Ook kan een Veranda met lamellendak bij veel partijen op maat geleverd worden, in verschillende kleuren.

De juiste verlichting brengt sfeer

In de warme zomermaanden zit je ‘s avonds vaak langer buiten dan in de winter. De juiste verlichting kan de sfeer in je tuin aangenamer maken. Zo kun je kiezen voor warme tinten, zoals oranje of geel of voor wat koudere tinten die je tuin meer oplichten. Met de juiste verlichting kun je dus meer genieten van het uitzicht. Er zijn ook lampen die je op afstand kunt besturen met je telefoon of met een afstandsbediening. Vaak kun je dan de lichten dimmen of de kleur van het licht veranderen. Zo kun je tussendoor de sfeer in je tuin aanpassen. Als we je een tip mogen geven: stem de kleur van de lichten af op de kleur van de bloemen in je tuin. Zo maak je één geheel van je tuin. 

Geniet van de warmte in een Jacuzzi

In een jacuzzi is het altijd warm, vandaar dat je ook prima in de winter kunt genieten van je jacuzzi. In de zomer kun je relaxen tot laat in de avond, zonder dat je het koud krijgt. Afhankelijk van de grootte van je jacuzzi kun je nog mensen uitnodigen. Wanneer je de jacuzzi combineert met een buitendouche, hoef je niet elke keer met je natte kleding naar binnen. Ook een koelkast in de buurt van de jacuzzi is geen overbodige luxe, voor je het weet moet je door de kou naar binnen. 

Een comfortabele loungeset 

Comfort is toch wel echt een van de belangrijkste dingen als we het hebben over genieten. Kies ook voor comfort buiten. Een comfortabele en mooie loungeset kost misschien wat meer, maar je hebt er ook echt meer plezier van. Een loungeset van goede kwaliteit, kan jarenlang meegaan. Een loungeset met een mooie salontafel is leverbaar in verschillende kleuren en maten. Zo kun jij degene kiezen die het beste bij jouw wensen past. Je kunt ook een loungeset kiezen in dezelfde stijl als bijvoorbeeld de overkapping. 

De vuurkorf voor een warme sfeer

Je kunt kiezen voor een vuurkorf of vuurschaal als je een warme sfeer wilt creëren in je tuin. Naast deze warme sfeer geeft de vuurkorf ook daadwerkelijk warmte af. Zo kun je gezellig met je vrienden en familie de hele avond rond de vuurkorf zitten. De vuurschaal heeft een mooie open vlam, waardoor je het vuur goed kunt zien branden. Dit kan voor een hoop mensen erg rustgevend zijn. Naast een gezellig feestje rond de vuurkorf kun je ook zelf genieten van je vuurkorf. Even tot rust komen na een drukke dag op het werk. 

Upgrade je tuin met een buitenbar

Het is de droom van veel mannen een eigen bar. Een bar waar het bier gratis is en je zo lang kunt blijven hangen als je wilt. Een bar waar je kunt zitten met vrienden en zelf de muziek kunt kiezen. Een bar die je zelf hebt ontworpen en dus volledig naar wens is ingericht. Met een buitenbar kun jij al jouw vrienden uitnodigen voor een goed feest of voor gewoon een gezellige borrel op de zondagavond. 

Zonder geluid geen muziek

Goede muziek mag niet ontbreken op warme zomeravonden. Een rocknummer of een zomerhit op de achtergrond is nooit verkeerd tijdens de warme dagen. Je kunt kiezen voor een aantal losse boxen of een set inclusief subwoofer. Met een goede set kun je afspelen wat je wilt. De vraag die nog overblijft is dan: wordt het een klassieker of een techno nummertje? Die keuze is volledig aan jou. Vind je een grote box te veel opvallen, verwerk je boxen dan in een decoratiestuk. Je kunt bijvoorbeeld een kunststeen over de box laten plaatsen, zo behoud je de natuurlijke sfeer in je tuin. Bekijk van te voren goed of de boxen die je kiest kwalitatief goed genoeg zijn voor buiten. Het zou zonde zijn als de boxen na de eerste regendruppels niet meer werken. Liggen waterbestendige boxen buiten je budget? 

Een terras van hout

Een houten terras oogt een stuk anders dan een terras van steen. Je kunt ook steen, hout en gras combineren om zo de optimale look te geven aan je tuin. Hout is een mooie toevoeging aan je tuin, daarnaast voelt hout warmer aan. Een houten terras is ook praktisch, er is minder kans op onkruid, je kunt het inrichten zoals jij wilt en het is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Vanuit je nieuwe houten terras loop je zo het gras op om even een potje te voetballen met je kinderen.

Een goede grill voor de vleesliefhebber

Een goede barbecue is niet weg te denken uit je tuin. Het wordt steeds populairder om zelf vlees te grillen in de achtertuin. Zo kun je bijvoorbeeld met een green egg veel goede gerechten op tafel zetten. Een green egg is te gebruiken bij alle weersomstandigheden en houdt de temperatuur goed vast. Je kunt zo perfecte spareribs maken of je vrienden uitnodigen voor een gezellige barbecue in jouw nieuwe tuin. 

Een andere schutting

Een schutting kan door weersomstandigheden snel verweren of lelijk worden. Een nieuwe schutting van hoge kwaliteit kan jouw tuin dan weer laten stralen. Let er wel op dat een schutting de uitstraling van je tuin flink kan veranderen. Met een houten schutting heb je een frisse look, die past in de trend van dit jaar. Stem alle elementen in je tuin goed op elkaar af en maak jouw tuin klaar voor de nieuwe periode. Deze upgrades zijn slechts een paar suggesties, er bestaan nog talloze andere manieren om je tuin mooier en beter te maken. 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: WeTalkSEO
Aantal keer gelezen: 813x
Toegevoegd: 19-04-2022 16:05
Gewijzigd: 21-04-2022 13:37

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3526 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!