De Samsung Galaxy S5 Mini

De Samsung Galaxy S5 Mini

De Samsung Galaxy S5 Mini De Samsung Galaxy s5 is sinds kort te verkrijgen in Nederland. Het toestel is erg popualir. De verwachtingen is dan ook dat binnenkort de mini variant van de Galaxy s5 op de markt zal komen. In dit artikel kunt u alles lezen over deze compacte smartphone!

We kennen al de Samsung Galaxy S3 Mini, de Galaxy S4 Mini en nu krijgen we de Samsung Galaxy S5 Mini. Al geruime tijd geleden werden de geruchten min of meer door Samsung zelf bevestigd dat ook dit jaar een compacte versie op de markt komt van het huidige vlaggenschip. Nu hebben wij voor jou meer details betreffende tot de specificaties van de telefoon. Velen onder ons waren teleurgesteld toen Samsung vorig jaar met de Galaxy S4 Mini kwam, want het toestel heeft middelmatige specificaties in vergelijking met de 'standaard' Galaxy S4. Maar kijkend naar de gelekte specificaties van de Galaxy S5 Mini hopen wij dit jaar op wat beters. De specificaties die tot dusver gelekt zijn betreffen:

 

Een 4,5 inch Super AMOLED display met een resolutie van 720p, een quad-core Snapdragon 400 processor, 1,5GB RAM, 16GB opslaggeheugen. 8MP hoofdcamera, 2MP front camera, IR Blaster, 2100mAh batterij, IP67 certificering en Android 4.4.2 KitKat.

 

Zoals je kunt lezen is dit een specificatie lijst waar wij wat mee kunnen, ondanks dat het weinig dezelfde specificaties heeft als de 'standaard' Galaxy S5, maar het blijft een compacte versie van Samsung's vlaggenschip. Veel specificaties zijn vergelijkbaar met die van de Galaxy S4 mini, maar het toevoegen van de IP67 certificering en het verhogen van de beeldscherm resolutie zullen een aanzienlijke verbetering zijn ten opzichte van de de Galaxy S4 Mini. De camera's van de S4 Mini en de S5 Mini komen met elkaar overeen, al zal Samsung wel nieuwe software toevoegen zodat de camera beter functioneert.

 

Het is nog maar zeer de vraag of Samsung de fitness toevoegingen van de Galaxy S5 toevoegt aan de S5 Mini, er is hierover nog geen enkel bericht naar buiten gebracht en wij gaan er dan ook vanuit de Samsung Galaxy S5 Mini geen fitness toevoegingen zal krijgen.

 

Verwachte release datum van de Samsung Galaxy S5 Mini


Samsung zal zeer binnenkort haar Galaxy S5 familie uitbreiden en zoals al vermeld zal dit de Galaxy S5 Mini worden. Vanaf het moment dat Samsung de Galaxy S3 Mini lanceerde is een Mini toestel razend populair en waarom zal je iets wat goed verkoopt niet weer produceren. De Galaxy S5 Mini zal naar verwachting een 'stille' release hebben aan het eind van juni of in het begin van juli. Omdat het een compacte versie betreft van de Galaxy S5 zal het toestel niet met een speciaal evenement gepresenteerd worden, wij verwachten wat niemand wat zal merken van de release tot dat het toestel ineens opduikt bij alle providers.

 

De Galaxy S5 Mini in het kort

 

Wat is het? Een compacte versie van het huidige vlaggenschip van Samsung.

Release datum? Mogelijk eind juni of begin juli 2014

Prijs? Naar verwachting zal de S5 Mini in Nederland ongeveer 425 euro

 

Al met al is het een goed alternatief voor en ieder die de Samsung Galaxy S5 te duur vindt en misschien wel te groot. De Galaxy S5 Mini is met een 4,5 inch display net iets makkelijker te bedienen dan de Galaxy S5 met een 5,1 inch display.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: SanneB
Aantal keer gelezen: 3174x
Toegevoegd: 16-06-2014 11:04
Gewijzigd: 19-04-2016 21:43

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3797 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!