De aanschaf van een aansteker

De aanschaf van een aansteker

De aanschaf van een aanstekerAanstekers koopt u normaal bij een supermarkt, tankstation of andere lokale zaken. Wist u dat en aansteker ook online kan worden gekocht? U leest het hier!

Het kopen van een gasbrander, zippo of aansteker kon al veel langer. Sinds kort kent Belgie wel een nieuwe unieke webshop die deze aanstekers levert tegen sportprijzen. Bij aansteker center is het grootste aanbod aanstekers te vinden in diverse vormen, ontwerpen en modellen. Zij voorzien daarmee in en unieke behoefte van een groot aantal rokers en verzamelaar, die waren aangewezen op de dure lokale niche zaken. Deze aanstekers zijn daar to wel twintig procent duurder.

 

Ondernemer en tevens verzamelaar Joep Stoep, ook eigenaar van alldrone.nl,  zegt dit over: “Ik was jarenlang een hobbyist, die was aangewezen op de lokale sigarenboer. De prijzen vond ik al absurd hoog voor een aansteker, maar niemand wist dat de winstmarges zo hoog lagen op deze niche merken. Via een Duitse vriend in München kwam ik in aanraking met een leverancier uit Tsjechië, die orginele aansteker tegen bodemprijzen kan leveren. Het zijn de originele aanstekers, van dezelfde kwaliteit, maar dan voor Oostblok prijzen. Met deze kennis besloot ik niet veel later aanstekercenter.nl op te richten.”

Op het eerste gezicht heeft aansteker center een zeer ruim aanbod van verschillende soorten aanstekers, zoals de zippo, gasbrander of stormaansteker. Er is een allerlaagste prijzen garantie, waarbij het verschil bij een goedkopere op een andere site word terugbetaald. Liefhebbers zijn dol enthousiast: ‘Door de goedkopere prijs kan ik meer zippo’s kopen voor hetzelfde geld. Ik ben hier zeer blij mee en denk dat ze me kunnen rekenen tot een vaste terugkerende klant.’


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: zippo
Aantal keer gelezen: 5110x
Toegevoegd: 29-07-2014 23:45
Gewijzigd: 14-10-2015 15:38

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3717 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!