Iphone 6s

De nieuwste iPhone

Iphone 6sOp 9 september jongstleden is de iPhone 6s onthuld, iedereen heeft er een hele tijd op gewacht en uiteindelijk als we kijken naar alle mogelijkheden van deze telefoon dan was het allemaal het wachten waard De eerste indrukken van de nieuwe 3D Touch features, de Rose Goud-model, Live Foto's en meer zijn allemaal heel goed ontvangen door het wachtende publiek.

iPhone 6s wat is er allemaal nieuw?

De iPhone 6s werd na een jaar van speculatie onthuld door Apple en deze onthulling kwam met geweldige innovatie, super goede specificaties en een prachtig uitziende telefoon. De iPhone 6s zal op zaterdag 12 september in de voorverkoop gaan in verschillende winkels. Daarna zullen deze super mooie telefoons voor de consument te koop zijn vanaf 25 september en het zal niet raar zijn als er net als voorgaande edities van deze telefoon super lange wachtrijen zullen zijn buiten de Apple Stores. Net als de iPhone 6, zal de iPhone 6s verkrijgbaar zijn vanaf 735 Euro voor de 16GB modellen. Het 64GB model is verkrijgbaar voor 850 euro, terwijl de 128GB-model ongeveer 950 euro zal kosten.

iPhone 6s: Ontwerp en bouw

Zoals verwacht, is het ontwerp van de iPhone 6s in wezen hetzelfde als de iPhone 6, maar er zijn enkele kleine veranderingen en een nieuwe kleur optie. Het biedt een 4.7 inch scherm en is gemaakt met een gladde, afgeronde aluminium behuizing, net als zijn voorganger.
Het verschil is echter dat de iPhone 6s is gemaakt met een duurzamere Series 7000 aluminium. Daarnaast heeft de iPhone 6s ook een nieuwe Rose Gouden kleur optie, die toe gevoegd is aan de Goud, Silver en Donker grijs. Zo op het eerste gezicht ziet het er niet zo geweldig uit op foto’s, maar de meeste vrouwen zijn er in ieder geval van verkocht. Zoals verwacht is de iPhone 6s en 6s Plus iets dikker dan hun voorgangers, maar door het verschilt zo weinig (twee tiende millimeter om precies te zijn), dat je het vast niet opmerkt.

iPhone 6s beoordeling: Display
Menigen zijn een beetje teleurgesteld om te zien dat Apple niets heeft gedaan aan de resolutie van het scherm van de iPhone 6s. Het is hetzelfde Retina-display als zijn voorganger, maar deze keer met de 3D Touch tech. Je merkt al heel gauw dat de iPhone 6s leuke uitstraling heeft en dat het scherm ook mooie beelden geeft.

iPhone 6s: 3D Touch

3D-Touch is een mengsel van display technologie, hardware en software, maar het is een van de meest opwindende nieuwe functies van de nieuwe iPhone 6s. Je zult in staat om op nieuwe manieren te communiceren met apps die door Apple en andere ontwikkelaars gemaakt zijn dankzij de technologie. Op het startscherm, zal je in staat zijn om met een druk op de pictogrammen direct naar de app te gaan. Als u bijvoorbeeld op het Facebook-pictogram drukt brengt 3D Touch je naar de mogelijkheden om je status bij te werken of naar de Camera opties waarmee je een selfie kan maken of een video kan opnemen en presenteren.
Het is vrij moeilijk om echt te begrijpen hoe geweldig deze technologie is tot je het geprobeerd hebt. In het begin is het best onhandig maar nadien komt de behendigheid vanzelf. Deze functie is zo handig als Quick Look in OS X, omdat het verdwijnt wanneer je vinger weer van het scherm verwijderd.

3D Touch opties:

  • In Berichten kunt u 3D-Touch gebruiken om veel verschillende taken uit te voeren. Een harde druk op een naam om te bellen, FaceTime, of toevoegen aan contacten en meer. Adressen kunnen worden bekeken in Maps, data wordt toegevoegd aan de kalender en nog veel meer. In wezen, gaat alles veel sneller en hoef je de apps regelmatig wisselen.
  • En dankzij Apple's open benadering die begon met iOS 8, zal externe ontwikkelaars in staat zijn om de technologie te gebruiken in de apps en games. Instagram heeft reeds een uitgevoerde 3D Touch compatibiliteit, zodat je foto's en video’s kunt bekijken.

iPhone 6s : Specificaties & hardware

Binnen de iPhone 6s is een nieuwe A9 processor gecombineerd met een M9 motion co-processor om de efficiëntie te verbeteren. Apple zegt dat de iPhone 6s processor 70 procent sneller is en 90 procent betere grafische prestaties toont. Er zijn iCloud opties beschikbaar om foto's, muziek en nog veel meer in de cloud op te slaan. Apple heeft voor deze iPhone 6s de Touch ID vingerafdruksensor onder de Home-knop verbeterd, ook is het in deze telefoon sneller en betrouwbaarder.

iPhone 6s beoordeling: Camera

Apple heeft een aantal verbeteringen aan de iPhone-camera gemaakt, de invoering van een 12MP camera aan de achterzijde en een 5MP camera aan de. Dat is een significante verbetering vergeleken met de 1.2MP camera aan de voorzijde van de iPhone 6 en de 8MP camera aan de achterzijde. De camera is indrukwekkend en in plaats van zich te concentreren op het verpakken in tal van nieuwe pixels, heeft Apple zich gericht op het verbeteren van de technologie om zo topkwaliteit beelden te produceren. Interessant is dat er nu ook een flits is voor de camera aan de voorkant en dit zal voor een enorme verbetering zorgen bij selfies.

IPhone 6s beoordeling: Video
Dan is er video opname ook deze is verbeterd naar een fantastische 4K, terwijl de camera die voorin is 1080p HD kan opnemen. Video's op de iPhone 6s zullen nu geweldig zijn. Vooral met de niewe Live Foto's functie exclusief voor de iPhone 6s. Live foto is standaard ingeschakeld in de Camera-app. Het is in wezen een heel korte video of een geanimeerde GIF, maar het gebruikt 12MP foto’s die door de iSight-camera gemaakt wordt. Deze Live foto’s kunnen ook gewoon vrienden gedeeld worden.

iPhone 6s: Opties van Live foto’s

Apple heeft Live Foto tot opensource gemaakt dus ook ontwikkelaars en apps zoals Facebook zijn in staat om de functie te ondersteunen. Het enige waar je misschien wel op moet letten is de ruimte die ze innemen. Alhoewel Apple zegt dat ze "niet veel meer ruimte innemen dan gewone foto’s" is het toch handig dit goed te checken.

iPhone 6s : Software

De iPhone 6s komt met iOS 9, maar iOS 9 introduceert veel nieuwe functies voor alle iPhone-bezitters en dankzij de 3D Touch zullen er tal van extra functies voor gebruikers van de nieuwe iPhone bij komen op basis van de nieuwe Peek en Pop interacties. Er zijn zoveel leuke en nieuwe opties die iOS9 zal bieden dus met je iPhone 6s kun je lekker ook gebruik maken van deze nieuwe functies.

Slot:

De iPhone 6s is een lang verwachte nieuwkomer van de iPhone 6plus, maar nu hij er is, dan merkt iedereen dat het wel echt t wachten waard was. Want deze nieuwe iPhone heeft de meest geavanceerde opties en de leukste upgrades van alle iPhones. Maar ook het feit dat je er meer keuzen hebt met de 4 beschikbare kleuren, maakt de iPhone 6s een telefoon die elke techneut die dol is op de nieuwste gadgets wel moet hebben.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: kimmetje
Aantal keer gelezen: 4540x
Toegevoegd: 11-09-2015 14:23
Gewijzigd: 13-10-2015 00:09

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!