Drones

Drones

DronesDrones, een handige tool of een schrikbarend oorlogstuig?De meeste mensen kennen drones vanop de televisie van Amerika en in de oorlog.

De meeste mensen kennen drones vanop de televisie van Amerika en in de oorlog, dit zijn inderdaad het type droneswaar de bevolking niets van moet hebben en die alleen maar dood en verderf zaaien. Langs de andere kant heb je de niet militaire drones, commercieel gericht en niet gemaakt omslachtoffers te maken, deze drones kunnen heel nuttig zijn in een heel breed toepassingsgebied zoals onder andere landbouw, wijnbouw, archeologie en noem maar op

Je kunt het zo gek niet bedenken of er kan een drone aan te pas komen. De eerste drones werden natuurlijk bekend als speelgoed en de grotere drones waar met een camera onder spectaculaire luchtbeelden mee kunnen gemaakt worden.

 Wetenschappelijke toepassingen.

Ook op wetenschappelijk gebied bieden de drones heel wat mogelijkheden, zoals archeologische sites verkennen en ontdekken door speciale cameras eronder te hangen. Voor openbare diensten kan dit ook zijn nut betekenen, neem nu een grote uitslaande brand op een industrie terrein met gevaarlijke stoffen opgeslagen. Hier kan met behulp van een drone perfektvanop veilige afstand bepaald worden waar de brandhaard woedt en kunnen de brandweerlui hun strategie bepalen om deze brand aan te pakken.

Pizza delivery en pakjes diensten.

Er bestaan natuurlijk ook absurde ideeen zoals pizzas of pakjes laten leveren met een drone. Je kan je voorstellen wat er zich dan binnen enkele jaren zal afspelen boven onze hoofden… beetje overbodige zaken volgens mij. Hopelijk zullen de heren politiekers hier hun gezond verstand gebruiken en deze volstrekt onnuttige toepassingen weren uit het straatbeeld.

 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: timkk
Aantal keer gelezen: 5037x
Toegevoegd: 02-07-2014 16:51
Gewijzigd: 16-05-2015 21:06

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!