Dit moet je huren voor een perfect feestje in jouw tuin

Dit moet je huren voor een perfect feestje in jouw tuin

Dit moet je huren voor een perfect feestje in jouw tuinHoreca catering is natuurlijk altijd iets wat je vaak nodig hebt bij een feestje! Lees daarom hier enkele tips over de juiste elementen bestellen of huren voor op jouw feestje!

Een feestje is altijd welkom en bij ieder feestje hoort natuurlijk een mooie aankleding. En dit is voor een tuinfeestje dus niet anders. Met deze tips komt jouw tuinfeest niets te kort. Versier je tuin, nodig familie en vrienden uit en geniet met iedereen van een geweldig tuinfeest.

 

Huur een tent

Natuurlijk mag een partytent niet ontbreken, en zeker niet in het onvoorspelbare klimaat van ons mooie kikkerlandje. Dit kan, maar een onverwachte regenbui mag natuurlijk niet jouw feestje verpesten. Wees daarom goed voorbereid met één of meerdere partytenten. Natuurlijk kan je de partytent ook gemakkelijk inzetten als het juist warm is en je liever wat schaduw wilt. 


Een partytent is er in vele maten en soorten, de beste partytenten zijn te huur en te koop. Huren is makkelijker, want je hoeft dan niet te kopen wat vaak erg duur is.

 

Barbecue

Wie houdt er nou niet van een gezellige barbecue met goed eten en leuke mensen? Samen eten is een manier om mensen bij elkaar te laten komen, samen genieten van goed eten en daar hoort natuurlijk ook altijd wel een gesprek bij. Wil je dat jouw tuinfeestje indruk maakt? Serveer dan goed en lekker eten. Door het huren van een barbecue hoef je zelf niet een paar dagen van te voren in de keuken te staan om het avond diner voor te bereiden en alsnog zal iedereen lekker aan het smullen zijn. Ga voor een barbecue pakket of reken uit met hoeveel stukken vlees je denkt dat de barbecue nodig heeft en bestel het vlees apart. Verder hoef je alleen maar salades, stokbrood, sauzen en soep er neer te zetten. Zo genieten jij en je gasten van een ontspannen en een relaxte barbecue op jouw tuinfeest.

 

De barbecue is iets wat je moet hebben, als je een feest geeft!

 

Koude drankjes

Bij een barbecue hoort natuurlijk een lekker drankje of biertje en deze smaakt het lekkerst als die koud is. En het is natuurlijk belangrijk dat er genoeg is. Is jouw eigen koelkast of vriezer te klein om al het ijs en de drankjes in op te slaan? Geen probleem, ook deze kun je altijd huren.

 

Heb je veel gasten die graag een biertje drinken? Denk er dan eens over na om een biertap te huren van Partyverhuur Dronten. Dit kan met meerdere gasten in aantal goedkoper zijn dan een paar kratjes en je gasten kunnen natuurlijk hun eigen biertje pakken. Scheelt jouw weer een aantal keer heen en weer lopen. Ben je van plan om meerdere soorten drank te schenken? Dan kan een loungebar misschien de juiste oplossing zijn.

 

Cocktails maken

Lekker cocktails kun je ook gaan maken voor al jouw gasten. Er zijn verschillend soort cocktails.
1. BOUWMETHODE
Het wordt gemaakt door de ingrediënten één voor één in het glas waarin het wordt geserveerd te gieten en vervolgens te roeren. IJs wordt toegevoegd als het recept daarom vraagt.
Zo worden bijvoorbeeld Highballs, Rickey, Swizzle, Hot drinks, etc gemaakt door deze bouwmethode cocktail, waarbij de ingrediënten één voor één rechtstreeks in het glas worden toegevoegd waarin het wordt geserveerd. Als er ijs nodig is, wordt dit eerst geplaatst voordat de ingrediënten worden toegevoegd.
2. ROERMETHODE
Roeren verwijst naar het mengen van de ingrediënten met ijs, door snel te roeren in een mengglas met de roerder en vervolgens te zeven in het juiste glas.
Dranken die bestaan uit heldere vloeistoffen, zoals sterke drank, likeuren, wijnen, bruisdranken enz. worden altijd geroerd. Het wordt zeer snel gedaan om verdunning tot een minimum te beperken.
3. SCHUDMETHODE:
Het is het grondig mengen van ingrediënten met ijs door ze in een cocktailshaker te schudden en in het juiste glas te zeven.
Deze cocktail shake-techniek wordt gebruikt wanneer ingrediënten zoals room, ei, vruchtensappen, suikersiroop, enz. in het recept worden gebruikt. Bruisende dranken mogen nooit worden geschud.
4. MENGMETHODE
De mengmethode voor het mixen van een cocktail wordt gebruikt voor het combineren van fruit, vast voedsel, ijs, enz. In een elektrische blender. Elke drank die kan worden geschud, kan ook worden gemaakt door te mengen.
Het is een geschikte methode om een groot aantal mixdrankjes te maken, maar het kost meer tijd. Als het fruit wordt gepureerd voor de drank, moet het ijs worden toegevoegd na het pureren van het fruit, afhankelijk van de consistentie. Als er in het begin te veel ijs wordt toegevoegd, kan de drank veel verdund zijn.
5. LAAG METHODE:
De gelaagde cocktailbereidingsmethode wordt gebruikt wanneer de gebruikte ingrediënten een andere kleur, smaak en sensibiliserend zijn. Het ene ingrediënt drijft over het andere door voorzichtig over de achterkant van een lepel in een klein glas met rechte zijkanten te gieten.

 

Aankleding

Een dansvloer hebben is leuk, maar je gasten zullen niet continu op de dansvloer willen dansen. Zorg er daarom ook voor dat je gasten na een aantal dansjes eens lekker kunnen zitten. Kies bijvoorbeeld voor een elegant zithoekje met meerdere stoelen en gezellige tafeltjes met hier en daar een aantal statafels. Leuk, elegant en voor iedere gast een plekje om te zitten of te staan.

 

De tuin aankleden met fakkels en andere lichtjes werkt altijd goed. Bij een strand kun je een partytent met licht er om heen doen, ideaal toch, lekker romantisch jouw tuinfeest organiseren. Vermaak ook je gasten, met muziek, hier over zo meteen meer!

 

Vermaak je gasten

Bij ieder feestje hoort natuurlijk goede muziek. Een feest is immers geen feest als er niet gedanst wordt. Kies daarom dus voor een goede muziekinstallatie waarmee je de goude oude kunt afwisselen met de Hollandse meezingers. Naast een dansvloer kun je natuurlijk ook je gasten met een karaoke set laten meezingen. Misschien zijn je buren er iets minder blij mee, maar zolang jij en je gasten plezier hebben en je veroorzaakt niet al teveel overlast is het helemaal goed toch?

 

Naast een dansvloer of karaoke set kun je ook andere vormen van entertainment regelen natuurlijk. Je kunt je tuinfeest in een poolparty veranderen op een snikhete dag, of je kunt je gasten tegenover elkaar zetten met oud Hollandse spelletjes. Een oud Hollands middagje vol met spelletjes en vrienden, wie vindt dat nu niet leuk?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: bunder
Aantal keer gelezen: 1340x
Toegevoegd: 01-12-2021 21:21
Gewijzigd: 03-12-2021 11:22

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!