Dit zijn de leukste gender reveal opties

Dit zijn de leukste gender reveal opties

Dit zijn de leukste gender reveal optiesEen gender reveal party wordt ook in Nederland steeds populairder en dit is niet zo vreemd, want het is een ontzettend leuke manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Tijdens deze traditie, die uit Amerika is komen overwaaien, maak je door middel van één of meerdere gender reveal opties het geslacht bekend in de vorm van een roze of blauwe kleur.

Een gender reveal party wordt ook in Nederland steeds populairder en dit is niet zo vreemd, want het is een ontzettend leuke manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Tijdens deze traditie, die uit Amerika is komen overwaaien, maak je door middel van één of meerdere gender reveal opties het geslacht bekend in de vorm van een roze of blauwe kleur. Hieronder kun je bekijken wat de vijf meest originele en leukste manieren zijn voor jullie als ouders-to-be om het geslacht van jullie baby bekend te maken. Leuke sidenote: niet iedere optie hoeft veel geld te kosten.

1. Gender reveal brandblusser

De gender reveal brandblusser is een trend die je de laatste jaren steeds vaker voorbij ziet komen. Het is een enorm originele manier om het geslacht bekend te maken. De brandblussers kun je online bestellen en worden gevuld met roze of blauwe poeder. De meeste brandblussers kunnen tot wel 8 meter hoog spuiten en zijn gevuld met holi poeder. Hoe leuk is dat? En speciaal voor de mensen die bang zijn dat zij de poeder niet uit hun kleding krijgen, de meeste gender reveal webshops verkopen de brandblussers volgens Europese normen. Dit betekent dat de poeder gewoon uit kleding en haren gewassen kan worden.

2. Piñata

De piñata is natuurlijk een heel populair onderdeel op feestjes in Amerika en hierdoor ook superleuk op gender reveal party’s. Ook in Nederland wordt deze gender reveal optie steeds meer in trek. Je hebt de piñata's in verschillende kleuren, maten en vormen, maar voor een gender reveal party is het natuurlijk erg leuk om de piñata te hebben in de vorm van bijvoorbeeld een baby of vraagteken. Je vult de piñata (of laat deze vullen) met blauwe of roze confetti en hangt hem op de dag van jullie reveal op in (bijvoorbeeld) een boom. Wanneer het geslacht van jullie kindje bekend gemaakt mag worden, slaan jullie de piñata kapot net zolang totdat er roze of blauwe confetti tevoorschijn komt uit de piñata. Deze piñata optie is overigens ook fijn voor de portemonnee, de meeste piñata's vallen in een prijsklasse van tussen de 25 en 35 euro.

3. Rook of confetti kanon

Eén van de meeste populaire manieren voor de onthulling is het rook of confetti kanon. Deze kanonnen zijn meestal tussen de 30 en 50 centimeter lang en zijn gevuld met roze of blauwe confetti of rook. Op de dag van de reveal geef je de kanonnen aan de gasten (of alleen aan jezelf) en tel je af. Wanneer het tijd is om de kanonnen af te laten gaan draai je de kanonnen in de richting die staat aangegeven op de verpakking en knalt het confetti of de rook uit het kanon. Een leuke bijkomstigheid van deze kanonnen is de prijs. De kanonnen zijn in vergelijking met de andere gender reveal opties vrij goedkoop en hierdoor leuk om aan meerdere mensen op jullie reveal uit te delen.
4. Prikballon

Naast het rook of confetti kanon is ook de prikballon een veelvoorkomende optie die wordt gebruikt op een gender reveal party. Een prikballon is in de meeste gevallen zwart van kleur en heeft soms een tekst gedrukt op de ballon. Het is mogelijk de ballon te vullen met veertjes, rook of confetti. Wanneer de ballon door wordt geprikt komen er roze of blauwe veertjes, confetti of rook uit. In de meeste gevallen kiezen de ouders ervoor de ballon op te halen bij een feestwinkel op via een gender reveal webshop te bestellen. In deze gevallen is de ballon gevuld met helium en vaak versierd met extra decoratie. Houd bij het ophalen van de ballon er rekening mee dat hij gemiddeld binnen 12 uur moet worden doorgeprikt om het beste effect te behouden. Naast dat je de ballon op kunt halen, is het ook mogelijk zelf een ballon te kopen. Deze ballon wordt in tegenstelling tot een heliumballon zelf opgeblazen. Tijdens de reveal wordt de zelfopgeblazen ballon vastgehouden door de aanstaande ouders.

5. Taart

Wie houdt er niet van taart? Taart is altijd goed op een feestje en daarom een perfecte optie om het geslacht van jullie baby bekend te maken. De taart is gevuld met roze en blauwe kleurstof, zodat tijdens het aansnijden van de taart het geslacht bekend wordt gemaakt. De reveal taarten zijn er in alle formaten en smaken en hierdoor is de taart in de meeste gevallen volledig zelf samen te stellen. De meeste taarten zijn te bestellen in twee formaten, namelijk: tot 10 personen en tussen de 10 en 20 personen. Naast het formaat kun je ook de smaken kiezen. Aardbei, karamel en boter crème zijn veelvoorkomende variaties. Om jullie taart helemaal af te maken is het leuk om de taarttopper op de taart te zetten. Er zijn speciale gender reveal taart toppers die de party helemaal compleet maken. De kosten van een taart lopen erg uiteen. In de meeste gevallen kost een taart voor 10 personen tussen de 45 en 55 euro en een taart tot 20 personen tussen de 65 en 75 euro. Uiteraard zijn er nog tal van andere manieren om het geslacht bekend te maken van jullie baby. Daarnaast gebruiken veel aanstaande ouders een combinatie van verschillende opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rook en confetti kanonnen en een taart.

Meer dan een bekendmaking

Om jullie gender reveal party compleet te maken en om te toveren tot een fantastisch feestje, is het mogelijk speciale gender reveal decoratie aan te schaffen. Deze versiering bestaat onder andere uit bekertjes, bordjes, servetjes, ballonnen en slingers. Natuurlijk allemaal met heel veel roze en blauwe kleuren, voor de sfeer en om de gasten nieuwsgierig te houden. Daarnaast wordt de party vaak gevierd met veel zoetigheid en lekker eten. Donuts, zoenen, beschuit met muisjes, spekkies en lolly’s staan bovenaan het menu op een gender reveal party. Mocht je naast deze heerlijke snacks nog steeds niet vol zitten, kun je natuurlijk ook een hapje nemen van de heerlijke gender reveal taart. De combinatie tussen jullie gender reveal opties, de prachtige versiering en decoratie en natuurlijk het eten en drinken op jullie feestje, samen met jullie vrienden en familie is de perfecte formule voor een prachtig feestje!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: TravelNieuws
Aantal keer gelezen: 1106x
Toegevoegd: 07-07-2020 20:45
Gewijzigd: 08-07-2020 09:19

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3132 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!