Een DJI Phantom kopen

Een DJI Phantom kopen

Een DJI Phantom kopenQuadcopters worden steeds bekender in Nederland. Niet zo gek, want deze radiografisch bestuurbare drones zijn erg leuk en makkelijk om te vliegen.

Bovendien hebben ze vele technische snufjes die een hele nieuwe dimensie aan het vliegen geven. De quadcopters van DJI Phantom zijn één van de beste die je kunt kopen. Hier zijn een aantal redenen voor.

Een DJI Phantom kopen voor de camera

De quadcopters van DJI Phantom komen met een ingebouwde HD camera. Hiermee kun je verpletterende beelden opnemen vanuit de lucht. DJI Phantom quadcopters zijn goed gestabiliseerd zodat je schokvrij video’s kan maken, zelfs als er een stevige wind staat. Alles wat je met de camera filmt kun je direct live streamen op je Tablet of Smartphone. Erg innovatief en bovendien heel leuk! Je kunt verschillende uitvoeringen van de DJI Phantom kopen.

 Eenvoudig te besturen

DJI Phantom quadcopters worden zodanig ontworpen dat ze heel erg licht qua gewicht zijn, maar ook erg stabiel blijven. Dit zorgt voor een hele prettige vliegervaring. Bovendien kun je met behulp van de ingebouwde GPS in de gaten houden hoe ver weg je quadcopter is. Al deze zaken maken van de DJI Phantom een zeer gewild product. Een DJI Phantom kopen is dus een verstandige keuze als je een quadcopter van hoge kwaliteit wilt hebben!

De batterijduur

De quadcopters van DJI Phantom kunnen ongeveer 20 minuten vliegen voordat ze weer opgeladen moeten worden. Dit is over het algemeen langer dan andere quadcopters van dezelfde kwaliteit. Als je dit niet genoeg vindt, dan kun je altijd een beetje sleutelen aan je quadcopter. Er zijn vele uitbreidingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om een grotere batterijhouder te plaatsen. Een DJI Phantom kopen geeft je dan wel alles wat je nodig hebt direct uit de doos. Dit is voor veel mensen toch nog niet genoeg. Gelukkig heb je dus de mogelijkheid om meerdere aanpassingen te maken.

De beste quadcopters die je vandaag de dag kunt aanschaffen zijn die van DJI Phantom. Je kunt ze online vinden of in een speciaalzaak. Een DJI Phantom kopen betekent dat je gegarandeerd kwaliteit krijgt! 

 

Bronnen:

http://www.toprc.nl/rc-helicopters/dji/phantom/


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: marloes83
Aantal keer gelezen: 3218x
Toegevoegd: 18-12-2014 13:46
Gewijzigd: 01-06-2015 21:11

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3784 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!