Geniet van een weekend Engeland

Geniet van een weekend Engeland

Geniet van een weekend EngelandWil je graag een weekend Engeland boeken? Je kunt een weekend Engeland vormgeven op de manier die je wenst, al zullen we je hier in ieder geval een aantal handige tips geven.

Je hebt een aantal verschillende mogelijkheden om naar Engeland te reizen, maar zeker ook om te verblijven. Je kunt er met de ferry naartoe en er vervolgens een hotel boeken, maar je kunt aan de andere kant ook in een pension verblijven nadat je er zelf met de auto naartoe bent gereden. De volgende steden zijn het zeker waard om te bezoeken.

Verblijf in Londen

Een weekend Engelandis bijvoorbeeld al snel geslaagd wanneer je Londen aandoet. Het is de hoofdstad van het land, waar je werkelijk alle kanten op kunt. Geniet er van het uitzicht op de Big Ben of de Tower Bridge, of duik aan de andere kant de historie van de stad in. Verder kun je er lekker winkelen en heb je er de mogelijkheid om elke avond uitgebreid uit eten te gaan. Wat dat betreft kun je een weekend Engeland boeken en in Londen verblijven, ook als je er al een aantal keren geweest bent.

 

Newcastle of Hull

Wil je een weekend Engeland boeken en gaat het je daarbij juist niet om de hoofdstad? Dan kun je onder andere een bezoek brengen aan Newcastle of Hull. Dit zijn twee steden die je met de boot naar Engelandaan kunt doen, om daar vervolgens een of enkele dagen te verblijven. Je kunt er rekenen op goede hotels, maar ook op iets minder van het massale zoals we dat in Londen zien. Wat dat betreft kun je daar een weekend Engeland boeken, waarbij je het echte Engeland op een mooie manier te zien krijgt en daar optimaal van kunt genieten.

York

Ben je van plan om naar Engeland te varen? Orienteer je dan zeker eens op een bezoek naar York. Deze prachtige oude stad is het waard om te bewonderen. De oude en grootse kathedraal is de mooiste van heel Engeland. Daarnaast is het heerlijk lopen in de straatjes van deze oude stad.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: yvdb
Aantal keer gelezen: 6316x
Toegevoegd: 31-12-2013 11:59
Gewijzigd: 31-03-2016 12:38

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3345 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!