Kleurlenzen op sterkte

Kleurlenzen op sterkte kopen

Kleurlenzen op sterkteIedereen kent wel, het fenomeen van kleurlenzen. Dit zijn lenzen die ingebracht worden en de natuurlijke kleur van de ogen verhullen. Op die manier kunnen mensen een andere oogkleur creëren. Vaak gebeurt dit tijdens speciale gelegenheden, zoals feestjes. Het is dus vooral een tijdelijke oplossing voor een nieuwe oogkleur.

Maar de mogelijkheden van kleurlenzen houden niet slechts op bij speciale gelegenheden. Want steeds meer mensen vinden een nieuwe oogkleur, of een afwisseling in oogkleuren interessant. Het is daarom ook mogelijk om buiten feestjes om kleurlenzen te dragen. Het wordt dus steeds populairder om ook overdag te combineren met een nieuwe oogkleur.

Kleurlenzen

Kleurlenzen zijn er altijd in de zachte vorm. Dit zijn lenzen die minder krasgevoelig zijn en dus minder schade aanrichten aan het oog. De levensduur van deze lenzen is wel verschillend. Zo zijn er kleurlenzen in de maand-, dag- en weekvorm. Maandlenzen moeten bijvoorbeeld iedere maand vervangen worden en bij daglenzen moet iedere dag een nieuwe lens gebruikt worden.

Kleurlenzen verschillen in principe niet veel van normale sterktelenzen. Het enige verschil is dat de iris wordt bedekt, en dus de natuurlijke kleur van het oog verhuld wordt. Daarnaast hebben de kleurlenzen zelf een kleur, waardoor deze kleur naar de buitenwereld wordt getoond.

Variëteit in kleurlenzen

Kleurlenzen op sterkte zijn er in veel verschillende soorten kleuren. De populairste zijn bijvoorbeeld groen, blauw of rood. Maar tegenwoordig bestaan er ook tinten die tussen die kleuren inzitten, bijvoorbeeld aquamarijn en turquoise.

Voordelen kleurlenzen

De reden waarom mensen kleurlenzen op sterkte dragen is omdat ze in het dagelijks leven afwisseling willen in hun oogkleur. Ook kan het zo zijn dat mensen niet tevreden zijn met de natuurlijke kleur. De oplossing hiervoor zijn kleurlenzen op sterkte dragen. Hiermee wordt de natuurlijke kleur veranderd in een kleur naar wens. In feite zijn kleurlenzen dus make up voor het oog.

In zekere zin kunnen kleurlenzen op sterkte dus zorgen voor meer zekerheid en meer gemak in het leven. Ook kan de nieuwe kleur zorgen voor afwisseling in het uiterlijk, waardoor er afwisseling in stijl gecreëerd kan worden. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om kleurlenzen te dragen.

Kleurlenzen op sterkte of zonder sterkte bestellen in de mooiste kleuren.

Aanbieders van kleurlenzen op sterkte

Er bestaan meerdere aanbieders die kleurlenzen op sterkte verstrekken. Ieder bedrijf heeft zijn eigen assortiment aan lenzen. Zo heeft elke aanbieder verschillende soorten kleuren en soorten lenzen. De een heeft maandlenzen, terwijl de andere daglenzen heeft. Ook zijn er fabrikanten die zelf hun eigen lijn kleurlenzen hebben geproduceerd. Deze zullen in veel gevallen lenzen hebben die niet alleen dagelijks, maar ook wekelijks, maandelijks of jaarlijks vervangen moeten worden.

Overeenkomsten en verschillen

Vaak zijn mensen huiverig bij het aanschaffen van kleurlenzen op sterkte, omdat vaak wordt gedacht dat deze niet goed passen of anders zijn. De waarheid is dat ook kleurlenzen op sterkte hetzelfde zijn als de normale lens. De vormen zijn hetzelfde, en ook de hollingen, dus de vormen zijn hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat de kleurlenzen niet anders aanvoelen dan normale lenzen. Draagcomfort is heel belangrijk, gelukkig kunnen kleurlenzen dat ook bieden, net zoals normale lenzen.

Accessoires

Net als bij normale lenzen kunnen er ook bij kleurlenzen accessoires aangeboden worden. Dit zijn dan bijvoorbeeld bakjes om de lenzen ’s nachts te bewaren of lenzenvloeistof. Een voordeel is dat deze accessoires hetzelfde zijn als bij normale lenzen. Iemand die dus overgaat op kleurlenzen hoeft niet extra accessoires aan te bieden. Gezien het feit dat lenzenvloeistof vaak duur is, is dat een groot voordeel in de beslissing over te gaan op kleurlenzen.

Kleurlenzen op sterkte kopen

Kleurlenzen op sterkte kopen is dus iets dat voor iedereen anders verloopt. De een wil graag daglenzen, terwijl de andere maandlenzen beter vindt zitten. Het is dus iets wat voor iedereen persoonlijk is. Gelukkig is dat geen probleem, want kleurlenzen zijn te bieden in veel verschillende maten en kleuren. Voor iedereen zit er dus een gewenste kleur tussen. Bovendien zullen de vormen en soorten niet afwijken van de normale lenzen. Niemand hoeft zich dus aan te passen aan de nieuwe lenzen.

Er zullen dus geen bijkomende problemen zijn door het aanpassen, zoals irritaties aan het oog of pijn bij het dragen ervan. De lenzen zullen net als normale goed aansluiten op het oog. In het dragen ervan zal dus vrijwel geen verschil zitten. Uiteindelijk is het enige verschil het beeld dat mensen met kleurlenzen terugzien in de spiegel. Dat is uiteindelijk ook datgene waarvoor mensen het doen, om een andere oogkleur te krijgen. De kleurlenzen bieden dus uitkomst voor mensen die dat graag willen, want om welke reden het ook is, iedereen verdient het om eruit te zien naar zijn of haar wens. Gelukkig kunnen de kleurlenzen daarvoor zorgen, zodat iedereen zich optimaal voelt en zeker is van zichzelf.

Kleurlenzen zorgen dus niet alleen voor een nieuw uiterlijk, maar ook voor een nieuw innerlijk. En gezien de verscheidenheid aan kleuren, kan iedereen die kleurlenzen op sterkte wil deze nemen. Kleurlenzen op sterkte kopen kan dus niet alleen een ander uiterlijk geven, maar kan ook meer voordelen hebben, zoals een zekerder gevoel.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Krachtigschrijven
Aantal keer gelezen: 6377x
Toegevoegd: 11-10-2015 18:15
Gewijzigd: 13-10-2015 00:09

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3795 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!