Minder zweten door behandeling

Minder zweten door behandeling

Minder zweten door behandelingErg veel mensen in Nederland ondervinden dagelijks problemen van het overmatig producteren van zweet. Overmatige productie van zweet kan soms rare situaties opleveren in het dagelijkse leven.

Veel mensen in Nederland hebbend dagelijks te maken met het feit dat zij last hebben van overmatig zweten. Het kan super vervelend zijn dat je dagelijks last hebt van overmatige transpiratie. Er zijn veel verschillende dingen die jezelf kunt ondernemen om te zorgen dat je minder naar zweet ruikt. Het ruiken naar zweet kan een negatieve invloed uitoefenen op je dagelijkse leven, soms wordt het overmatig zweten zelfs erg vies gevonden door mensen. Enkele dingen die jezelf kunt doen aan verminderen van de geur die voort komt uit overmatige transpiratie is bijvoorbeeld het dagelijks wisselen van kleding zodat kleding niet ruikt naar zweet van de dag ervoor. Naast het wisselen van kleding is goede deodorant erg belangrijk, vaak wordt deodorant vervangen voor anti transpirant, dit beperkt het zweten beter. Naast bovenstaande punten is het ook mogelijk om een behandeling tegen zweten te ondergaan, een mogelijkheid is om dit te ondergaan doormiddel van een behandeling met botox.

 Behandeling tegen overmatige transpiratie

Voor het verminderen van overmatige transpiratie is het goed mogelijk om een behandeling tegen zweten te ondergaan doormiddel van een speciale behandeling met botox bij Schoemacher. Door de botox wordt de productie van zweet sterk verminderd, ongeveer tot negentig procent. Belangrijk om te weten is dat de behandeling geen effect heeft op de overige zweetproductie in het lichaam (niet dat er extra zweet vrij komt op plaatsen waar geen botox is ingebracht). Het effect is zeer snel merkbaar, over het algemeen is het effect van de behandeling met botox na tien dagen zeer goed te merken. Het effect dat wordt veroorzaakt door de botox-behandeling is niet permanent, wanneer het resultaat gewenst is en wanneer je het resultaat wilt blijven houden zal je dan ook periodiek een behandeling moeten ondergaan. De duur van de werking kan per persoon verschillen, meestal ligt de werking ongeveer rond de 7,5 maanden.

 

Bronnen:

http://www.schoemacher.nl/behandelingen/botox-behandeling/behandeling-tegen-overmatig-transpireren-hyperhidrosis/

 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Loes
Aantal keer gelezen: 3878x
Toegevoegd: 15-12-2014 16:17
Gewijzigd: 31-05-2015 21:23

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3654 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!