Voor en na-delen van gratis datingsites

Voor en na-delen van gratis datingsites

Voor en na-delen van gratis datingsitesMen denkt al vaak, waarom zou ik betalen voor een dating website zoals Lexa, Relatieplanet of Pepper. Er zijn immers toch voldoende gratis datingsites waar ik me voor kan aanmelden. Toch kan goedkoop zomaar duurkoop worden. Dit artikel gaat over de voor en na-delen van gratis datingsites.

Voor en na-delen van gratis datingsites

De stelling van vandaag gaat over de voor en na-delen van gratis datingwebsites en luid dus: Waarom zou je betalen voor dating websites met zoveel gratis dating websites op de markt. Iedereen kent ze wel, de betaalde groot machten zoals Lexa, Relatieplanet en Pepper. Maar wat is toch het voordeel, en de exacte reden dat mensen kiezen voor deze websites? Zijn ze allemaal beïnvloed door de vele reclame op internet, tv of de radio of het zit het toch anders? Je kan het het op verschillende manieren bekijken hieronder worden enkele voor en na-delen besproken.

 Het voordeel van een gratis datingsite

Het voordeel uiteraard is dat een gratis datingsite gratis is. Je hoeft er niet voor te betalen en heb ongelimiteerd toegang tot de website, elk profiel is bereikbaar / een chat bericht is zo verstuurd en een knipoog versturen naar een profiel die je wel aanspreekt kost je slechts een paar seconden zonder oponthoud. Dat zijn de directe voordelen van een lidmaatschap op een gratis datingsite daarentegen waar voordelen zijn zijn komen ook nadelen kijken.

De eventuele nadelen van een gratis dating site

Het veelvoorkomende probleem bij gratis datingsites is dat toegankelijk is voor alles en iedereen. Behalve de serieuze vrijgezel dus ook mensen die eigenlijk niets op een dating site te zoeken hebben, op zoek zijn om mensen lastig te vallen, het gebruiken voor andere doeleinden zoals sekscontacten of proberen andere profielen te stalken. Er is dus weinig op te controleren en vaak zijn de moderators van deze sites minder actief dan op de betaalde sites. Op betaalde sites worden profielen dan ook vaak gecontroleerd op echtheid. Niet alle gratis sites zijn immers slecht, er bestaan enkele goede dating sites op de markt. 

Overweging maken tussen gratis en betaald

Wanneer je serieus opzoek bent naar een relatie kun je verschillende dating sites uitproberen. Zelfs op betaalde datingsites kan men vaak eerst gratis een account aanmaken voordat betaal opties weer gegeven worden. Je kan dus eerst "de kat uit de boom kijken" - op gratis dating sites werkt dit hetzelfde alleen weet wel dat iedereen daar net als jou een gratis lidmaatschap heeft gehad. Het percentage serieuze mensen opzoek naar een relatie zal veel lager liggen. Of het werkelijk waard is om te betalen voor een lidmaatschap is een keuze die je voor jezelf dient te maken uiteindelijk.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: alleenstaand
Aantal keer gelezen: 5547x
Toegevoegd: 05-10-2014 12:52
Gewijzigd: 22-06-2016 13:58

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!