vrouw verleiden

Vrouwen verleiden

vrouw verleidenIedere vrouw is een individu die niet met een andere te vergelijken is. Het is daarom naief te denken dat je met een bepaalde formule of toenaderingsmethode elke vrouw zou kunnen verleiden. Wat de ene vrouw heel aangenaam vind, vind de andere onaangenaam, je moet dus de tijd nemen om te weten met wie je te doen hebt alvorens met je verleidingstechnieken van start te gaan.

Is er een verleidingsformule?

We kunnen kort hierop antwoorden: er is geen verleidingsformule. Als er een formule bestond om vrouwen te verleiden, dan zou iedere man die een vrouw of vrouwen begeerd deze formule leren en die simpel toepassen,
zodat het verleiden een soort automatisme zou worden, en het resultaat voorspelbaar. Je zou dan iedere vrouw met dezelfde formule kunnen verleiden.

Iedere man met een beetje ervaring met vrouwen verleiden, weet dat die vlieger niet opgaat, want vrouwen zijn geen robotten die allemaal dezelfde verlangens hebben.

Wij willen juist de challenge om een vrouw te kunnen veroveren, het gevoel hebben dat jij sucesvol bent geweest, jij bent de man die haar heeft kunnen verleiden.

Geen onwillige vrouwen

Mannen hebben vaak het idee dat ze sterk zijn als ze een onwillige vrouw kunnen verleiden. Iedere nuchtere man weet, of moet weten dat een vrouw alleen verleidt wordt als ze dat zelf wilt. Een vrouw laat zich verleiden.

Vrouwen zijn net als mannen individuen met hun eigen karakter en daarom kun je niet slechts een methode voor iedere vrouw gebruiken.
Er zijn echter wel methoden om de vrouwen te vlijen met woorden en soms ook met daden, zodanig dat zij eerder geneigd is om gevoelig te zijn voor je avances, of omgekeerd als je de verkeerde benaderings methoden kiest, de vrouw een zodanige afkeer van je krijgt, dat je kan vergeten ook maar een kans te maken om die vrouw te kunnen verleiden.

Wederzijdse aantrekkingskracht

Om een vrouw te kunnen verleiden, moet de aantrekkingskracht wederzijds zijn. Het heeft geen enkele zin om een vrouw te proberen te verleiden die zich helemaal niet tot je aangetrokken voelt. Het is ook heel makkelijk om te weten als een vrouw zich helemaal niet tot je aangetrokken voelt.

Ze zal het je heel duidelijk maken door zich zodanig op te stellen dat er geen twijfel mogelijk is: Ze ziet je niet zitten, ze voelt zich NIET tot je aangetrokken. Sommige mannen zien de afwijzende houding van een vrouw als een belediging, en willen kostte wat het kost juist die vrouw verleiden. Dit is een verkeerde instelling.

Jij voelt je toch ook niet aangetrokken tot elke vrouw? Stel dat juist die vrouwen waar je niet op valt je zouden dwingen om ze leuk te vinden… Zie een afwijzing juist als het scheiden van onwilligen van de willigen.

Je weet zo in elk geval van te voren wie je niet moet benaderen, alhoewel je je soms kunt vergissen, maar laten we voorlopig aannemen dat de volgende houding van de vrouw aangeeft dat ze niet in je geinterreseerd is.
 1. Ze vraagt wie die leuke man is die naast je zat of stond..
 2. Ze antwoord niet als je haar aanspreekt
 3. Ze moet met spoed naar het toilet als je op haar afkomt
 4. Je vraagt haar ten dans en ze zegt neen, om dan wel met een ander te gaan dansen
 5. Ze zegt je dat ze niet in je geinterreseerd is
Nu lijken bovengenoemde punten extreem en overdreven, maar toch zijn er mannen die deze duidelijke wenken niet willen snappen. Het is heel belangrijk om vrouwen die niet in je geinterreseerd zijn te vermijden, en je te concentreren op de grotere groep vrouwen die dat wel zouden kunnen zijn.

Het is een normaal gebeuren dat niet elke vrouw zich aangetrokken zal voelen tot jou.

Hoe weet je dat een vrouw wel in je geinterreseerd is?

Soms zijn vrouwen direct en vertellen je gewoon dat ze je leuk vinden, vooral als je een knappe man bent en vrouwen je letterlijk uitnodigen om
ze te veroveren. Helaas is dit maar zeldzaam, en zal de doorsnee man toch wel meer moeite moeten doen, om een vrouw te verleiden.

Vaak zeggen de vrouwen niets, ook als ze zich tot je aangetrokken voelen, maar hun lichaamstaal kan veel prijsgeven als je weet waar je op moet letten. Hier zijn een paar verborgen boodschappen van vrouwen, die aangeven dat ze in je geinterreseerd is:

Lichaamstaal van de vrouw
 1. Ze kantelt haar hoofd, raakt haar nek aan of gooit haar haren naar achteren.
 2. Ze speelt met haar haar, soms kan dit een teken zijn van verveling, maar vaak probeert ze de aandacht van een man te trekken met dit gebaar.
 3. Giechelen wordt ook gezien als een manier om de aandacht van de man op haar te vestigen.
 4. Ze bungelt haar schoen met haar tenen.
 5. Ze gebruikt haar lippen
Er zijn talloze manieren waarop een vrouw haar lippen kan gebruiken om interesse voor je te tonen. De meest bekende van deze methoden is het langzame, sensuele aanbrengen van lippenstift.
 1. Ze verwijdt haar neusgaten. Deze reactie gebeurt volledig onderbewust. Ze is weet zelf niet dat ze het doet, maar het is een natuurlijke reactie voor haar opwinding.
 2.  Een van de duidelijkste tekenen dat een vrouw in je geïnteresseerd is wanneer ze aait en speelt met nabije objecten, bijvoorbeel het strelen en spelen met een wijnglas. 
 3. Ze streelt haar benen en dijen.
Dit is een lichaamstaal teken, soms op een onderbewust niveau, wat suggereert dat ze graag zou willen dat je haar op een vergelijkbare manier aanraakt. Bij het verleiden is lichaamstaal dus geen onbelangrijk punt. Uit lichaamstaal kan je veel leren hoe de vrouw over je denkt. Op die manier heb je een streepje voor.

Benader de vrouwen op een positieve manier

Dit zijn enkel manieren waarop een vrouw de aandacht van een man probeert te trekken, zonder te spreken.

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren waarop een vrouw laat merken dat ze je leuk vind. Als je een vrouw wlt vereiden moet je alert zijn, en altijd vriendelijk tegen de vrouw zijn. Als je glimlacht heb je veel meer kans om een vrouw haar hart te veroveren dan wanneer je als een zuurpruim overkomt.

Met de hoed in de hand komt men door het ganse land is een gezegde die je nog steeds kunt succesvol kunt toepassen.
Als je een vrouw op een positieve manier benadert, en haar respectvol behandelt zul je meer success hebben dan de zogenaamde “bad boy” approach die ervan uitgaat dat vrouwen vallen op dat type man.

Behandel de vrouw die je wilt verleiden goed, en je zult meer success hebben met het verleiden van vrouwen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: vinotinto
Aantal keer gelezen: 3157x
Toegevoegd: 31-08-2016 10:26
Gewijzigd: 29-09-2018 13:27

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3717 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!