Barbecue

Welke barbecue is geschikt voor u?

BarbecueHet warme weer komt eraan. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten. Heerlijk weer om buiten te zitten met vrienden of familie. En om lekker te gaan barbecue�n. U merkt het waarschijnlijk elk jaar wel! Het eerste warme zonnetje komt door, en iedereen zet zijn of haar barbecue aan. Barbecue�n brengt mensen namelijk samen. De heerlijke geur, het mooie weer. Daar worden mensen vrolijk van!

Het is natuurlijk wel fijn als de barbecue het doet en dat er geen onderdelen missen. Of dat na jaren geen gebruik, de barbecue ook niet meer gebruikt wil worden. In dit artikel staan een aantal barbecues die tegen een stootje kunnen en lang mee gaan. We willen deze barbecues even aan u voorstellen zodat u kunt genieten van een heerlijke zomeravond!

Weber

Weber is een oude toonaangevende barbecue. Eigenlijk de allereerste barbecue die op de markt is gekomen. Vroeger roosterde en grilde men namelijk op een plaat en stenen. De as vloog alle kanten op en plakte ook op het vlees. Niet zo smakelijk eten dus!
Toen ontwierp George Stephen een kogelvormige barbecue. De deksel beschermd tegen de wind. En ook dat het as niet alle kanten op waait. Doordat de lucht binnen de barbecue blijft is het gezonder en makkelijker barbecueën. De barbecue is tot aan de dag van vandaag wereldwijd verkrijgbaar.
Maar al snel werd er geklaagd dat de barbecue niet duurzaam genoeg was.

Er kwam te veel rook vanaf. Toen stond er een nieuw doel. Het maken van de duurzame Weber BBQ. In de laatste jaren heeft Weber zich steeds beter kunnen ontwikkelen. De kwaliteit barbecue is goed en het is ook veilig.


Weber biedt verschillende veilige barbecues aan. Zo heeft Weber:
-          Houtskoolbarbecues


Dankzij de brikettenstartersset hoeft u de briketten aan het begin nooit aan te raken! En door het one- Touch systeem krijgt u geen vieze handen omdat u via het systeem de as verwijderd.
-          Gasbarbecues


Deze barbecues voldoen aan de strengste veiligheidsregels. Alle gassystemen zijn goedgekeurd en gecheckt. En als tijdens het barbecueën het weer ineens omslaat is deze barbecue makkelijk te ontsteken.
-          Elektrische barbecues


De Weber barbecues hebben een vermogen tot 2,2 kW. De elektrische barbecues bieden veel veiligheid. Dus u kunt uw kinderen veilig laten spelen!
Weber heeft genoeg voordelen! De barbecue heeft zoveel verschillende kleuren dat u zelf kan bepalen welke kleur u wilt hebben en welke barbecue bij uw interieur past. Het is ook een eenvoudige barbecue die wel heerlijk vlees kan grillen. Door het sterke materiaal en de goede kwaliteit heeft de barbecue een gigantisch lange levensduur. Dus, Eetsmakelijk!


Napoleon

Napoleon is gekomen in 1976. Het begon eerst met kachels en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot Napoleon Grills. Dankzij het unieke ontwerp van deze barbecue zijn veel klanten geïnteresseerd in deze barbecue. De barbecue is door zijn vernieuwingen een van de modernste barbecues die er is. Napoleon levert goede kwaliteit, wat haar veel onderscheidt van de andere concurrenten.


De barbecue lijkt op een mini keuken. Deze is makkelijk verrijdbaar naar andere plekken in de tuin. Er is genoeg ruimte om te grillen. Het is lastig om op de Napoleon te grillen, daarom zijn er cursussen die ervoor zorgen dat u perfect kan grillen!


Er zijn bij Napoleon Grills verschillende soorten verkrijgbaar.
-          Gas barbecues
-          Houtskoolbarbecues
-          Inbouw barbecues
Vergeleken met de Weber is de Napoleon wel iets duurder. Maar dat ziet u ook wel omdat een Napoleon veel groter is dan de Weber barbecue.

Big Green Egg

De Big Green Egg barbecue is voor de echte barbecue fans. Het brengt je terug in de tijd. Waarin de Weber nog een stukje terughoudend is gaat de Big Green Egg juist verder. Het is slowcooking en veel roken. Door deze eigenschappen is deze BBQ juist bedoeld voor de diehards die met alle liefde 6 uur gaan barbecueën en het liefst nog elke dag.

Deze barbecue kan tegen alles! Weer of geen weer, deze barbecue krijg je niet klein! Door de keramische schaal is de barbecue bestand tegen alles.


Er zijn verschillende Big Green Eggs verkrijgbaar
-          Big Green Egg Medium


Deze is voor de echte thuisliefhebbers. Hij is klein van formaat en is overal makkelijk te plaatsen. Zelfs op balkons! Ook al ziet de Medium er heel klein uit, hij biedt genoeg ruimte om heerlijke gerechten te bereiden voor iedereen!
-          Big Green Egg Large


Deze Big Green Egg heef dezelfde eigenschappen als de Medium. Alleen, waarschijnlijk heeft u het al geraden, is deze groter. Hij is in het totaal 10 cm groter dan de Medium. De Big Green Egg Large beschikt ook over een dubbel zo sterk veersysteem waardoor de barbecue erg gebruiksvriendelijk is.
Er zijn ook bbq workshops, want soms willen mensen een barbecue eerst uittesten en dan pas kopen. Bij de barbecue Big Green Egg is dit mogelijk. U kunt zichzelf opgeven voor een Big Green Egg workshop en bij deze workshop wordt u alles uitgelegd over de gebruiksaanwijzing van de Big Green Egg barbecue.

Broil King

Dit is de echte Amerikaanse barbecue. Hij wordt voornamelijk ook in Amerika geproduceerd. Deze barbecue levert kwaliteit en heeft een levenslange levensduur. Dit komt door het materiaal wat deze barbecue bij zich heeft. Denk hierbij aan de behuizing, dubbele gietijzeren roosters en zware branders. Bij een Broil King barbecue kan men kiezen uit verschillende hoeveelheid branders. U kunt een barbecue kiezen met drie, vier of vijf branders.

Door zoveel branders te hebben kunt u barbecueën met en voor de hele buurt!!
-          Broil King, 3 branders


Bij deze barbecue zijn de 3 branders van hoge capaciteit. De roosters zijn aan beide kanten te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat er meer steaks op de barbecue geroosterd kunnen worden.
-          Broil King, 4 branders


Door een extra brander toe te voegen zorgt de barbecue voor een beter resultaat. Ook kunt u voor meer mensen barbecueën.
-          Broil King, 5 branders


Deze barbecue is luxer dan luxe. Hij heeft 5 branders en zorgt voor de beste resultaten. De barbecue heeft een stoer uiterlijk en door de vele branders kunt u blijven genieten van het barbecueën!


De Broil King heeft verschillende voordelen. Zo heeft de barbecue dubbelwandig staal en heel goed isolatiemateriaal. Dit zorgt ervoor dat er geen warme lucht in de barbecue verloren gaat. Zelf kan je makkelijk zorgen voor het gewenste temperatuur en is de Broil King makkelijk te gebruiken. Ook is het makkelijk te gebruiken voor het langzaam garen op lage temperatuur. Sluit het gas aan, zet de barbecue op de gewenste temperatuur en wacht het resultaat af!

Barbecueën maar!

Hierboven staan de drie populairste barbecues beschreven. Door uit te leggen welke barbecue wat doet en wat de kwaliteit van de barbecues zijn, kunt u beter uitkiezen welke barbecue het beste bij u past! Houdt u van een standaard, duurzame barbecue, dan is de Weber helemaal geschikt voor u. Bent u een echte barbecue fan en wilt u als het mooie weer begint meteen elke dag barbecueën? Dan past de Big Green Egg barbecue helemaal bij u! En last but not least, de Broil King barbecue. Deze luxe barbecue is geschikt voor de mensen die houden van comfort en luxe! Kies uw perfecte barbecue, en geniet van de mooie zomeravonden!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Auteur: Bernard
Aantal keer gelezen: 4211x
Toegevoegd: 03-05-2017 12:10
Gewijzigd: 08-06-2023 19:02

Relevante links

Categorieën

Er zijn reeds 3776 artikelen toegevoegd op deze website.
De copyrights van infobron.nl zijn van toepassing!